Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Посмакуємо-2!!! , Готуємо з любов'ю та усмішкою!
lana
31 травня 2011 06:48
Повідомлення #411


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: Ірка-Шкірка

Krapi по-штаєрськи
Або оладки з акації по-словенськи

%CF%EE%F1%EC%E0%EA%F3%BA%EC%EE-2%21%21%21+
анимационные картинки - Текст
Перейти на початок сторінки
Яруська
31 травня 2011 09:34
Повідомлення #412


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Цитата: Ірка-Шкірка
Або оладки з акації по-словенськи

Іриночко! ти мені нагадала дитинство! :belay: Нам мама таке готувала! І ніхто з дітей мені не вірив чогось... :sad:
Цитата: Ірка-Шкірка
Суцвіття вмокати в тісто (тут стає в пригоді хвостик або кінчик акації)

А цей хвостик ще гарно стає в пригоді, коли з оладків так легко вибирається! :smile:
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
31 травня 2011 09:44
Повідомлення #413


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Ланочко, :love: !!!

Яруська, для мене це булось новеньке.
Зате, наприклад, зупу з лоблоди ми колись давно попросили бабусю нам зварити - як її готували після війни. Про неї багато чули, а потім пішли разом з бабусею на город, під її керівництвом нарвали усього, що треба, і потім смакували. Тепер її нам вже ніхто не приготує :sad: .
А за хвостик оладки зручно переклади з миски в тарілку, з тарілки - до рота :smile:. Відходів майже не було - навіть хвостики згризли.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 31 травня 2011 09:46
Перейти на початок сторінки
Яруська
31 травня 2011 10:13
Повідомлення #414


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Цитата: Ірка-Шкірка
зупу з лободи ми колись давно попросили бабусю нам зварити

Зупу з лободи не пробувала... Але наша бабця з лободи нам готувала таке смачненьке! Відварювала її і сікла дрібненько, а потім заправляла смаженою цибулькою і часничком зі сметаною! Пізніше вже шпинат почали вирощувати - я його обожнюю!!! :belay:
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
31 травня 2011 10:25
Повідомлення #415


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Яруська
Пізніше вже шпинат почали вирощувати - я його обожнюю!!!


Я також!
Перейти на початок сторінки
Solka
31 травня 2011 12:02
Повідомлення #416


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Цитата: Ірка-Шкірка
Після чорного хвойного меду :wassat:

Іринко, мені ще справді багато разів доведеться стикатись з незнайомими, цікавими і смачненькими стравами - і Твоя сторіночка допомагає мені ознайомитись з такими :belay:
Цитата: Ірка-Шкірка
Krapi по-штаєрськи

ну от про що я і пишу :smile: дуже апетитні і оригінальні оладки :winked:

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
31 травня 2011 13:32
Повідомлення #417


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Соломійко, я дуже рада, що на сторінках моєї теми ти знаходиш щось цікаве і нове :smile: ! Сама люблю відкривати не тільки нові страви...
Перейти на початок сторінки
Славочка
31 травня 2011 13:56
Повідомлення #418


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Іруся, давно я не переглядала твоїх цікавих новинок-рецептів. Завжди для себе щось нове відкриваю на твоїй сторіночці! дяки за лікбез))))
Перейти на початок сторінки
oksenya75
31 травня 2011 17:44
Повідомлення #419


Файна господиня
  • 51

Репутація: 303
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 619
Реєстрація: 23.09.2010

ICQ:--

Бали: 1381
Іро, рецепти твої - просто фантастика!!! Вперше бачу варення із шишок. А чого варті оладки з акацією!!!!! Ну і бравіссімо за вінегрет!!!!!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
31 травня 2011 17:50
Повідомлення #420


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Славочко, рада тебе бачити на форумі - щось ти запрацювалась :hi: !!!

Оксанко, рада, що тобі сподобалися рецепти!!!

Вчора ввечері я переглядала улюблену кулінарну книгу моєї доці "Кулінарні секрети сестри Ольги" і зупинилася на рецепті фаршированої капусти. Дещо видозмінила і вийшла

Кабачкова запіканка з сухарями



Готується воно просто :smile:
Спочатку, як завжди, приготувати форму - у мене була глибока кругла миска діаметром 20см - змастила її олією.
Два невеликі кабачки помити, зняти шкірку, порізати або потерти на терці чи комбайні пластинами товщиною 1/2см.
Збити 3 яйця, додати 3-4ст.л. сметани, посолити, поперчити, за бажанням додати спеції, додати порізану зелень (кріп, петрушку), всипати сухарі і вимішувати, щоб маса стала досить густою. За бажанням можна додати цибульку - зелену або білу, дрібно нарізавши її.
Кружельця кабачка однією стороною вмокати у густу суміш і викладати одне біля одного, як на рататуй:

Поставити на 15 хвилин у духовку, розігріту до 200 градусів.

Потім витягнути, викласти очищений від шкірки і порізаний шматочками помідор:

посипати тертим сиром

і запікати до готовності - загалом приблизно годину, зменшивши температуру до 180-190 градусів.

Подавати гарячою.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 31 травня 2011 18:00
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




3 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 3)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 17:50

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 79
Гостей: 60
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100