Славочко, рада тебе бачити на форумі - щось ти запрацювалась
!!!
Оксанко, рада, що тобі сподобалися рецепти!!!
Вчора ввечері я переглядала улюблену кулінарну книгу моєї доці "Кулінарні секрети сестри Ольги" і зупинилася на рецепті фаршированої капусти. Дещо видозмінила і вийшла
Кабачкова запіканка з сухарями Готується воно просто
Спочатку, як завжди, приготувати форму - у мене була глибока кругла миска діаметром 20см - змастила її олією.
Два невеликі кабачки помити, зняти шкірку, порізати або потерти на терці чи комбайні пластинами товщиною 1/2см.
Збити 3 яйця, додати 3-4ст.л. сметани, посолити, поперчити, за бажанням додати спеції, додати порізану зелень (кріп, петрушку), всипати сухарі і вимішувати, щоб маса стала досить густою. За бажанням можна додати цибульку - зелену або білу, дрібно нарізавши її.
Кружельця кабачка однією стороною вмокати у густу суміш і викладати одне біля одного, як на рататуй:
Поставити на 15 хвилин у духовку, розігріту до 200 градусів.
Потім витягнути, викласти очищений від шкірки і порізаний шматочками помідор:
посипати тертим сиром
і запікати до готовності - загалом приблизно годину, зменшивши температуру до 180-190 градусів.
Подавати гарячою.