Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Посмакуємо-2!!! , Готуємо з любов'ю та усмішкою!
Ірка-Шкірка
18 травня 2011 23:59
Повідомлення #371


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Дякую Ланочко :1f7: !!!

Цитата: lana
Тільки що таке- червоне масло?


п.2 рецепту - намазка :smile: .

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 18 травня 2011 23:59
Перейти на початок сторінки
vika
19 травня 2011 09:04
Повідомлення #372


Файна господиня
  • 51

Репутація: 168
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 400
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 882
Цитата: Ірка-Шкірка
Басбуса-маффіни
дуже апетитні і дуже цікаві. Вже кілька раз перечитувала твої рецепти східних солодощів і ніяк не можу наважитись спробувати. Можливо почну з маффінів. Дуже мені сподобалась ідея канапе із оселедцем, гарно описано і показано на фото. Дякую за завжди оригінальні рецепти.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
19 травня 2011 09:53
Повідомлення #373


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: vika
дуже апетитні і дуже цікаві. Вже кілька раз перечитувала твої рецепти східних солодощів і ніяк не можу наважитись спробувати. Можливо почну з маффінів.


Почни краще з шекерпаре - вони подібні в приготуванні, але басбуса - це рідке тісто, а шекерпаре формується кульками :smile: . Крім того, в шекерпаре використовують спеції і в тісті, і в сиропі - що характерно для східних солодощів.
Перейти на початок сторінки
vika
19 травня 2011 13:29
Повідомлення #374


Файна господиня
  • 51

Репутація: 168
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 400
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 882
Іра, дякую за пораду. Обовязково розкажу що получилося.
Перейти на початок сторінки
Natalyi
19 травня 2011 16:10
Повідомлення #375


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1399
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1721
Реєстрація: 27.08.2010

ICQ:--

Бали: 4579
Ірa, в Тебе , як зaвжди, купa смaкоти. Кaнaпки смaчнющі, дякую зa ідею " червоного мaслa" -цікaво і оригінaльно. :amam:

--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
Перейти на початок сторінки
Solka
19 травня 2011 16:19
Повідомлення #376


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Цитата: Ірка-Шкірка
Канапе з оселедцем

Іринка, дякую за блискучу ідею канапок :winked:

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
19 травня 2011 21:07
Повідомлення #377


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Natalyi
Кaнaпки смaчнющі, дякую зa ідею " червоного мaслa" -цікaво і оригінaльно

Наталю, надіюсь, що рецепт пригодиться!

Цитата: Solka
Іринка, дякую за блискучу ідею канапок

Прошу :love: !
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
19 травня 2011 22:17
Повідомлення #378


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Дивилась я на них, думала, як будуть смакувати, і напекла:

Сирні паляниці з м'ясом



Замісити м'яке еластичне тісто з наступних продуктів:

250г сиру
1 яйце
1ч.л. солі
100мл олії
приблизно 500г муки + 1ч.л. розпушувача.
Поставити в холодильник на 30хв.

Для фаршу:

- 2 зубці часнику порізати і злегка підсмажити на оливковій(якщо є) олії - 3ст.л.;
- додати 500г фаршу смажити приблизно 5хв, поки фарш не змінить колір, посолити, поперчити, додати спецій за смаком, паприку
- додати 2-3 помідори, порізані на шматочки. В оригінальному рецепті було 5-6 помідорів, але тоді б фаршу в об'ємі було би вдвічі менше - помідори різняться між собою, тому краще взяти на око однакову кількість фаршу і помідорів. Шкірку з помідорів я таки зняла - не люблю тушкованих і печених помідорних шкірок :lol: ...
- тушкувати все разом приблизно 10 хвилин. Це також відносно, головне тушкувати на великому вогні швидко, постійно помішуючи, до випаровування зайвої рідини. Фарш охолодити.

Тісто розділити на 8-10 частин, розтачати круглі паляниці, зверху намазати начинкою до країв паляниці - інакше крайчики швидко підсихають і стають ламкими.
Випікати при температурі 180-200 градусів 7-10хвилин.

Гарячі паляниці складати одна на одну і накривати, щоб вони пропарились (для цього ідеально підходить кришка від мікрохвильовки або якийсь банячок або в пакет:smile: ).

М'які паляниці посипати зеленню, маринованою цибулькою, скрутити рулетом і смакувати!





Як варіант - можна посипати кукурузкою, корейською морквою, салатом з капусти, салатою - одним словом всім, що душа забажає...

Як на мене - хороша альтернатива вуличним хот-догам і чебурекам.
Такі рулети можна загортати у фольгу чи харчову плівку і брати замість канапок на роботу або на пікнік.

На вигляд вони подібні до турецьких паляниць лахмаджун, але для мене мають дві переваги: по-перше тісто м'якше і гарно скручуються в рулети (також непоганий варіант для переробки сиру, якщо його багато), а по-друге протушковується м'ясна начинка, тому що сирий фарш не знаю, чи встигає пропікатися за 5-7 хвилин, як в турецькій піці.

Рецепт вгледіла на сайті forum.say7 в Аделії.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 20 травня 2011 18:43
Перейти на початок сторінки
Оксана4209
20 травня 2011 12:20
Повідомлення #379


Молода господинька
  • 34

Репутація: 159
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 215
Реєстрація: 22.01.2011

ICQ:--

Бали: 712
Цитата: Ірка-Шкірка
Канапе з оселедцем

Робила їх в оригінальному рецепті. Дуже смачно!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
21 травня 2011 23:50
Повідомлення #380


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Оксана4209, рада, що тобі сподобалось!

Починаючи міняти систему харчування, я, в пошуках нових рецептів, дещо змінила з оригіналу і вийшла:

Кабачкова запіканка
або системна піца (обід мінус 60)



Тісто:
Кабачок 300-350г - потерти на терці і відтиснути сік - він не потрібний
1 цибулина - подрібнити
5-6ст.л. рисової муки (змолоти в кавомолці)
1 яйце
сіль, перець - за смаком
(можна змішати спочатку кабачок з рисовою мукою, щоб трошки набухло - хвилин на 30).
Змішати в мисці всі складники, викласти у форму, змащену олією.

1 перець - порізати кубиками, викласти на тісто.
2 помідори - очистити від шкірки, порізати кружельцями або дольками - викласти на тісто.
Змішати йогурт і соєвий соус (системний майонез) - полити помідори.
Посипати тертим сиром і спеціями на смак - орегано, розмарин...

Запікати при темп-і 180.
Посипати зеленню. Запивати кефіром або томатним соком.

Цікаво їсти зеленкувате тісто - ніжно салатового кольору.

Рецепт побачила на сайті forum.say7 у Валентини, але там був ще й фарш - я вирішила не змішувати докупи в одній страві мясо-овочі-крупи-молочне :smile: - і так смачно і ситно.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 21 травня 2011 23:54
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 вересня 2020 17:53

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ (5 квітня 2018 01:10)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 28
Гостей: 10
Користувачі: MonrealFremi
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100