Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Посмакуємо-2!!! , Готуємо з любов'ю та усмішкою!
sunnygirl
26 лютого 2011 15:09
Повідомлення #251


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
дякую за відповідь бо якраз збираюсь робити зикарис і не знала якої консистенції має бути тісто
Перейти на початок сторінки
lana
26 лютого 2011 15:32
Повідомлення #252


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Ірка-Шкірка,
Стільки смачного наготувала!!!!! Я надивилася, науявляла, то й ніби наситилася, а чоловік...він і мишку спіймає!!!!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
26 лютого 2011 17:14
Повідомлення #253


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: sunnygirl
якраз збираюсь робити зикарис і не знала якої консистенції має бути тісто

потім покажеш результат :smile: ?


Цитата: lana
Я надивилася, науявляла, то й ніби наситилася, а чоловік...він і мишку спіймає!!!!

Дякую, Ланочко!
Смачного вам обом :lol: !
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
26 лютого 2011 17:16
Повідомлення #254


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Сьогодні нарешті дійшли руки до Масляної:
Млинці фламбе з морозивом
від Юлії Висоцької


Тісто:
350мл молока
1 яйце
1 жовток
100г муки
60г масла
Щипка солі
Вимішати тісто, відставити на 30 хвилин, щоб «відпочило».

Крім того приготувати:
тоненьку цедру апельсина – зрізати, я ще й нарізала тоненькими полосками
апельсинові дольки без шкірки – дякую сестричці за допомогу
2 ст. л. цукру
50мл коньяку
10г масла
морозиво

Насмажити млинців.
Розігріти пательню, викласти масло, цукор, цедру і апельсинові дольки – злегка підсмажити протягом 2-3 хв (аромат буде на всю кухню). Викласти на пательню млинець, складений навпіл, додати коньяк і підпалити.
Викласти на тарілку, прикрасити морозивом.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 27 лютого 2011 01:07
Перейти на початок сторінки
lana
26 лютого 2011 17:20
Повідомлення #255


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Ірка-Шкірка,
Хіба таке їдять?! Таким милуються! Такому дивуються!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
26 лютого 2011 17:22
Повідомлення #256


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: lana
Хіба таке їдять?! Таким милуються! Такому дивуються!

Чесно кажучи, я вже дві порції тойвово, ну, згамала :request: ...
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
26 лютого 2011 21:38
Повідомлення #257


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Вчора спекла італійський пиріг – дуже ситний і ніжний на смак.
Фрагоне

Рецепт від Оксани зі сайту forum.say7

Тісто:
- 300 мл молока
- 20 г свіжих дріжджів (2 ч.л. сухих)
- 1 ч.л. цукру - щіпка солі
- 500-600 г муки
- 50 г тертого пармезану
- 50 мл олії (бажано оливкової)
Начинка:
- 300 г вареної ковбаси – порізати кубиками
- 300 г будь-якого твердого сиру – потерти на терці
- 3 варених яйця - кубиками
- 2 сирих яйца+1 білок (жовток йде на змащування пирога)
- 3 ст.л. тертого пармезану
У тепле молоко додати дріжджі, цукор, сіль, олію, муку (спочатку додати лише 500 г, потім – решта до отримання еластичного тіста). Потім додати у тісто тертого пармезану і вимісити добре ще раз. Покласти в миску, накрити і поставити в тепле місце на 1-1,5 години.
Поки тісто росте, готуємо начинку:
Сирі яйця збити у великій мисці, додати варені яйця, ковбасу, сир і пармезан. Все добре перемішати.
Тісто розділити на дві частини – 2/3 і 1/3. Більшу частину викласти у змащену форму, меншу розтачати по розміру форми, залишити, щоб підросло.
Розігріти духовку до 180 градусів (з конвекцією до 170). На тісто викласти начинку, заліпити другою частиною тіста. Змастити верх пирога жовтком, розмішаним з 1ст.л. молока.
Пекти хвилин 40.

Перейти на початок сторінки
Solka
26 лютого 2011 22:06
Повідомлення #258


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Ірина, надивилась я на ніч на твою приготовану красу - тепер в мене точно будуть смачні сни :belay: Млинці та Італійський пиріг - шедевр, такі страви, не просто їдять, а смакують кожним шматочком.

Повідомлення відредагував Solka - 26 лютого 2011 22:06
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Славочка
26 лютого 2011 23:20
Повідомлення #259


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Італійський пиріг і бліни --естетичне задоволення!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
27 лютого 2011 01:05
Повідомлення #260


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Solka, Славочка :belay: :love: !!!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 28 квітня 2024 12:19

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 25
Гостей: 23
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100