Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Посмакуємо-2!!! , Готуємо з любов'ю та усмішкою!
Майя Шутенко
15 січня 2011 14:11
Повідомлення #131


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Іриночко! 3fb
Горбуша запечена з креветками-вишукана ,святкова страва winked !Цікавий рецепт,раніше не зустрічала!Я рибні страви дуже полюбляю,тому записую собі і найближчим часом спробую.Дуже вдячна за цікаві ідеї! winked
Фото-класне,наче з кулінарної книги! winked a0a
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
20 січня 2011 09:57
Повідомлення #132


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Вперше пиріжки з цього тіста я скуштувала багато років тому - їх пекла мама мого знайомого. Поєднання солодкого тіста і капустяної начинки з яйцями мені так сподобалося, що не втрималася і попросила рецепт.
Солодке тісто на пиріжки

1л води + 200г цукру + 100мл олії - закип'ятити, охолодити до теплого (якщо спішитесь, можна закип'ятити лише 500мл води, а потім долити решта 0,5л).
В цю суміш додати 100г дріжджів і 3 яйця і пачку ванільного цукру.
Замісити не дуже круте тісто. Виробити пиріжки, дати 20хв. підійти і пекти або смажити до готовності.
Начинок було дві - капуста з яйцями і м'ясна. Пиріжки всім сподобалися, на солодкий смак тіста ніхто навіть уваги не звернув smile .
При ліпленні пиріжків останнім часом я використовую олію - наливаю в мисочку, і, зануривши кінчики пальців в олію, відриваю невеликі шматочки тіста і ліплю пиріжки - при смаженні на дні пательні не збирається підгорівша мука, та й тісто більш пластичне, ніж з мукою.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 20 січня 2011 10:00
Перейти на початок сторінки
уляночка
20 січня 2011 10:24
Повідомлення #133


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Цитата: Ірка-Шкірка
При ліпленні пиріжків останнім часом я використовую олію - наливаю в мисочку, і, зануривши кінчики пальців в олію, відриваю невеликі шматочки тіста і ліплю пиріжки - при смаженні на дні пательні не збирається підгорівша мука, та й тісто більш пластичне, ніж з мукою.

Ірка-Шкірка, дякую за гарну ідею. Дійсно, на дні сковорідки постійно щось підгорівше. Чого ж я скорше до цього не додумалась angry
Перейти на початок сторінки
Soni
20 січня 2011 10:54
Повідомлення #134


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Цитата: Ірка-Шкірка
При ліпленні пиріжків останнім часом я використовую олію -

Я також , дуже мені подобається працювати з олією, ніж з мукою.
дякую за рецепт
Перейти на початок сторінки
Solka
20 січня 2011 19:15
Повідомлення #135


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Цитата: Ірка-Шкірка
Горбуша запечена з креветками та сиром

ШИКАРНО приготована рибка!!!

Повідомлення відредагував Solka - 20 січня 2011 19:15
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
natalo4ka
24 січня 2011 18:19
Повідомлення #136


Молода господинька
  • 34

Репутація: 118
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 60
Реєстрація: 17.07.2010

ICQ:--

Бали: 456
Ірка-Шкірка, робила сьогодні безе по вашому рецепту, дійсно вийшли ідеальні, дякую!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
25 січня 2011 01:04
Повідомлення #137


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: natalo4ka
Ірка-Шкірка, робила сьогодні безе по вашому рецепту, дійсно вийшли ідеальні, дякую!

Наталочко!
Я дуже рада, що безе вдалися :wink: !!!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
25 січня 2011 23:53
Повідомлення #138


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Це одна з улюблених зуп моєї свекрухи. Коли я попробувала її вперше, було дуже смачно і незвично.
Розсольник з фрикадельками


Зварити бульйон можна на телячих ребрах, цього разу в мене була швидкісна зупа за півгодини, тому бульйон був овочевий - на петрушці, селері, зелені та спеціях - сіль, перець чорний і духмяний.
Поки закипає вода, почистити овочі на бульйон, а також 5-6 картоплин, 2 морквини, 2 цибулини, 4 - 5 квашених огірків (почистити від шкірки). Картоплю нарізати невеликими кубиками, цибулю дрібно покришити і поставити смажитися на олії, потім до неї додати терту моркву, коли все підсмажиться - додати потерті на грубій терці огірки. Нехай тушкується.
Коли бульйон готовий, кинути в нього бульбу і 2 лаврові листочки - нехай провариться 10хв. За цей час приготувати фарш - до 300 - 400г фаршу додати 1-2 яйця, сіль, перець, пару ложок манки, добре вимішати і відставити, щоб загустів трішки.
Через 10 хвилин до зупи додати макарони-рис (такі дрібні італійські у формі рису - в оригіналі рецепту промитий рис кидається разом з картоплею, але у нас демократія і не всі його їдять) і зажарку з огірками - проварити ще 5-7 хвилин (від закипання). За цей час приготувати фрикадельки з фаршу - я їх обкачувала в кукурудзяній муці. Додати їх до зупи і акуратно вимішати. Проварити 5-7хв., викинути лаврові листочки, виключити і дати постояти. В тарілку до розсольнику за бажанням можна додати сметани.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 26 січня 2011 00:22
Перейти на початок сторінки
нетік
25 січня 2011 23:57
Повідомлення #139


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
Ірка-Шкірка,
справді незвично... оригінальне поєднання продуктів...

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
26 січня 2011 00:04
Повідомлення #140


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: нетік
справді незвично... оригінальне поєднання продуктів...


та я також звикла - огіркова зупа огірковою, а зупка з фрикадельками - сама по собі, а тут все в купі, головне, що діти каструлю "приговорили" за два присяди.
:lol: Це я просто вчора на борщ від Славочки настроїлась, а буряки скінчились, прийшлось викручуватися з того, що було під рукою...
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 16:57

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 100
Гостей: 86
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100