Майю! Це, певно, з української кухні зі сходу - звідти родом була бабуся чоловіка, а з нею приїхали вареники та пиріжки з фасолі - більше я такого у нас не зустрічала. Зате на селі на Різдво варять грибну юшку з домашньою лапшою і біґос - зупа з капусти і буряку, вивареного на біло - також незвично для мене.
Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 26 січня 2011 00:30
Повідомлення відредагував uliana_y - 26 січня 2011 16:05
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Просто деколи ліплю, вмокаючи руки в воду, а так - щоб трималися купи, колись я їх ще й обсмажувала, то якраз за рахунок муки робилася шкірка. А кукурудзяну муку просто дуже люблю - грубшу для смаження, дрібного помолу (з Ашану) - використовую замість звичайної...
Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 26 січня 2011 23:25
То не я питала))) Зварила давно.Чоловік дуже швидко з"їв! ,значить добре бо він такий вредний до їди!!!!!!!! Я не пробувала,завтра буду їсти
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Розсольник виглядає дуже смачно, по- новому, оригінально. А от пиріжки з квасолею або горохом чи чечевицею- то улюблені у мами, а колись- були у бабуні. Я теж більше люблю з квасолею, ніж з горохом, та, по-правді, не морочусь з ними, хіба що мама насмажить чи спече ( у мамі й бабуні завжди все найсмачніше!), а от молодь наша, взагалі, мабуть, забула про них.
Я теж більше люблю з квасолею, ніж з горохом, та, по-правді, не морочусь з ними, хіба що мама насмажить чи спече ( у мамі й бабуні завжди все найсмачніше!), а от молодь наша, взагалі, мабуть, забула про них.
Я їх дуже люблю. В основному смажу, але для себе люблю і спекти трошки. А вареники з фасолею улюблені в моїх дітей - влітку на селі бабусі чуть не щодня їх ліплять-варять. Діти їх жартома називають "музикальними" .
Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 26 січня 2011 23:34