Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Посмакуємо-2!!! , Готуємо з любов'ю та усмішкою!
Natalyadiva
15 грудня 2010 21:16
Повідомлення #91


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Гарний торт! Цікавий рецепт!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
16 грудня 2010 00:13
Повідомлення #92


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
lingrod, Natalyadiva,

Дякую!!!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
23 грудня 2010 13:49
Повідомлення #93


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
За допомогою Славочки знайшла в La Pâtissière з livejournal.com оптимальний рецепт безе.
Безе


Навіть не віриться, що все так просто, як раз-два-три.
Форму, де я збиваю білки завжди протираю шматочком лимону - щоб обезжирити її.
Взяти білки кімнатної температури, зважити і збити на середній швидкості до білого кольору і збільшення в об'ємі. По ложці додавати цукор (маса цукру вдвічі більша від маси білків - для цього ми їх і зважували smile ). Збивати до стоячої, гладкої. блискучої маси.
За бажанням додати наповнювачі - горіхи, кокос, какао...
Викласти на протвень і сушити в духовці при температурі 100 1-2 год (я сушила дві години, а потім виключила духовку і дала їм охолонути).

Раніше пробувала різні варіанти - і запихати в духовку при вищій температурі, а потім її зменшувати - але безе опадали і залишались всередині вязкими, і при різних температурах та режимах, а тут вийшло з першого разу (по цьому рецепту).
Перейти на початок сторінки
Славочка
23 грудня 2010 14:05
Повідомлення #94


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Шикарні безе і фото також. Іруся, тобі дуже вдалося! Прочитай ще про швейцарську меренгу тут http://lapatissiere.livejournal.com/25080.html, тобі сподобається :)))
Перейти на початок сторінки
Яруська
23 грудня 2010 14:23
Повідомлення #95


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Цитата: Ірка-Шкірка
Безе

Ірка-Шкірка,
дякую тобі за рецепт! belay
На жаль, безе - то моє слабке місце. feel Маю на увазі, що рідко печу, бо не маю доброго рецепта і надійної технології випікання. А якщо пекти корж із безе, цим рецептом також можна скористатися? Чи маєш ще якісь секрети?

Повідомлення відредагував Яруська - 23 грудня 2010 14:24
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
23 грудня 2010 22:30
Повідомлення #96


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Славочка
Прочитай ще про швейцарську меренгу тут http://lapatissiere.livejournal.com/25080.html, тобі сподобається :)))

Я вже читала - ще як зайшла на сторінку і зависла там...
А безе пекла, бо хотіла приготувати 3в1: шоколадні коржі від Натоньки, перемащені сирним кремом (сестри Ольги), а зверху - безе, полите помадкою-корівкою від Ірусі. Приготувала все, крім помадки - залила шоколадною і прикрасила безе. Фотографувати гості не дали - накладали в тарілки без мене lol ...

Цитата: Яруська
А якщо пекти корж із безе, цим рецептом також можна скористатися? Чи маєш ще якісь секрети?

У мене є улюблений рецепт торту з горіховими безе, то я його сушу по 2 - 2,5год кожний корж окремо. Коли пробувала закладати в гарячішу духовку і зменшувати температуру, або пекти на вищій температурі до піднімання. а потім її зменшувати, то корж спочатку виростає, потім падає і всередині не просушується...

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 23 грудня 2010 22:30
Перейти на початок сторінки
боженка
23 грудня 2010 22:49
Повідомлення #97


Файна господиня
  • 51

Репутація: 481
Група: Кондитер
Повідомлень: 480
Реєстрація: 2.03.2010

ICQ:--

Бали: 857
але апетитний тортик!!!!!!!! обовязково побалую себе і свою сімю wink
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
23 грудня 2010 23:15
Повідомлення #98


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Моя сестричка вже декілька разів перепитувалася, чи я виклала рецепт цього салату на сайті, бо він їй дуже сподобався. Технологія приготування подібна до салату з печінки, складники трошки відрізняються. Салат із серії зимових - ситних та м'ясних.
Салат з серця (печінки)

1 серце або 600 - 700 г печінки
2 цибулини
2 морквини
300г печериць
білки 4-5 яєць
майонез
сіль, перець, каррі
часник 2-4 зубці (залежно від розміру)

Серце відварити, охолодити, порізати тоненькими смужками. Цибульку порізати півкільцями, підсмажити на олії, додати моркву, каррі (родзинка смаку), потушкувати, щоб морква пом'якшала. Охолодити. Печериці свіжі почистити, порізати, легко підсмажити на великому вогні, охолодити. Часник пропустити через часникодавку. Білки порізати плястерками, жовтки, за бажанням, змішати з майонезом, або прикрасити ними салат. Все разом вимішати, посолити - поперчити, заправити майонезом.

Все разом змішати і викласти на тарілку.

Можливі зміни:
1. Печериці можна замінити маринованими.
2. Для гостроти до майонезу додати 1/2-1 ч.л. гірчиці і вимішати.
3. Можна додати 2-3 квашених огірки, порізаних плястерками.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 3 січня 2014 10:26
Перейти на початок сторінки
уляночка
23 грудня 2010 23:31
Повідомлення #99


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
Цитата: Ірка-Шкірка
Салат з серця


Я колись робила такий салат. Був дуже смачний. Рецепт загубила. А тепер ось віднайшовся. wink Дякую!!!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
23 грудня 2010 23:33
Повідомлення #100


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: уляночка
Дякую!!!

На здоров'я!!! Цей салат (з печінкою) у мене від свекрухи.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 23 грудня 2010 23:35
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 14:03

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 99
Гостей: 92
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100