Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Смакує у Славочки-1, запрошую у світ моїх смаків :)
Solka
23 вересня 2010 12:51
Повідомлення #321


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Славочка ваууууу winked суперово!!!! m05108

Повідомлення відредагував Solka - 23 вересня 2010 13:53
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
lana
23 вересня 2010 17:14
Повідомлення #322


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Славочка,
Оце да!!!! Яка краса!!!! Дуже хочу спробувати таку зробити!!! З нетерпінням чекаю рецепт!!!! amam
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
24 вересня 2010 01:09
Повідомлення #323


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Славочка
Лікер з винограду


Славочко, мені дуже сподобався твій рецепт! Наразі засипала в банку ягоди винограду (потовчені), цукор і спирт - хай настоюється. Але аромат - пісня!!! Перед закінченням приготування додам перець і лавровий лист. Перед Новим роком заходь в гості - скуштуємо.
Не погоджусь, що даремно переводиться ягода - не завжди того винограду вистачить на вино.Я, наприклад, вино взагалі не готую (хоча сухе червоне люблю), а минулого року з винограду наробила дітям соку на зиму - вийшов дуже смачний і концентрований.
Як кажуть, "на вкус и цвет товарища нет"...
Перейти на початок сторінки
Славочка
24 вересня 2010 09:12
Повідомлення #324


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Solka,lana дописала рецепт. Ланочко, приготуй, просто і швидко! Смачного!
Цитата: Ірка-Шкірка
"на вкус и цвет товарища нет"...

Точно, Ірусь. Принаймні знаєш, що туди поклала і який аромат. Не думаю, що магазинний лікер корисніший чи кращий. В мене так відфільтрувався, такий колір-смак!!! Скоро сама допробуюсь до краплі. Про дегустацію на Новий рік згідна!!!
Перейти на початок сторінки
Славочка
24 вересня 2010 18:28
Повідомлення #325


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Дійсно, з житнім борошном смачні млинці. Спробуйте!
Млинці житні



1/2 скл. борошна пшеничного
1/2 скл. борошна житнього
2 яйця
1 скл кислого молока
1 ст.л. цукру
1 ч.л. солі
1/2 ч.л. соди
трохи молока розвести тісто до потрібної консистенції

Нині випробувала пікантну начинку за рецептом Наталі
Дуже тут пасує.
Перейти на початок сторінки
lana
24 вересня 2010 19:45
Повідомлення #326


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Славочка,
О! Один млинець так і повзе до мене!!! belay
Перейти на початок сторінки
мари4ка
24 вересня 2010 21:26
Повідомлення #327


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Цитата: lana
Один млинець так і повзе до мене!!!

Ага,а ще один до мене)))
Славочка СМАКОТА!!!
Перейти на початок сторінки
Славочка
24 вересня 2010 22:02
Повідомлення #328


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Світланко, Марічко! вони так і розповзлися за вечір. Завтра щось нове придумаю. От би ще смаколики віртуально передавати! всім би розсилала!
Перейти на початок сторінки
Славочка
26 вересня 2010 17:09
Повідомлення #329


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Жульєн з лісових грибів



200 г грибів
1 ріпчаста цибуля
1,5 ст.л. борошна
сметана

Простий рецепт, швидко готується.
Гриби промити, відварити. Якщо має бути пісна страва, то на рослинній олії підсмажити цибулю, покраяну кубиками майже до готовності, додати борошно, ще посмажити до кремового відтінку, розвести бульйоном. Сіль, перець за смаком.
Смачніше смажити на вершковому маслі, додати сметану.
А для святкового варіанту розкласти порційно, присипати твердим сиром і запекти до рум'яної шкоринки.
Перейти на початок сторінки
Славочка
26 вересня 2010 17:33
Повідомлення #330


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Начинка з печінки та гречки для пиріжків


Вже вкотре роблю ліниві оладки від marinka
чи смачні Пиріжки до сніданку від lana.
А тут умудрилася ще туди сховати таку начинку:

400 г печінки
півсклянки гречаної крупи
масло
1 цибулина
1 ст.л. борошна
бульйон
Печінку промити, відбити(доречі, зручно відбивати горлечкомм від скляної пляшки --менша площа, менше розбризкування).
Посмажити на олії(не солити!), тоді кільцями цибулю. Разом змолоти.
Гречку відварити з маслом до стану розсипчастої каші, трохи остудити.
На маслі спряжити 1 ст.л. борошна, додати трохи бульйону. Все разом вимішати. Сіль, перець--до смаку. Така начинка соковита!
ну і корисна, звичайно.

Повідомлення відредагував Славочка - 26 вересня 2010 18:35
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 6 серпня 2020 08:19

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Cześć
  Пише okavexyqy (9 липня 2020 09:42)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 16
Гостей: 5
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100