Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Смакує у Славочки-1, запрошую у світ моїх смаків :)
gutka
15 квітня 2010 21:45
Повідомлення #21


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Славочка,
я дуже люблю таку печіночку
Перейти на початок сторінки
Olenochka
15 квітня 2010 23:27
Повідомлення #22


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
І я Славочко так готую печінкову підливу (бо моі панянки тортик печінковий не їдять)тож тільки так і мушу готувати fellow
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
16 квітня 2010 08:27
Повідомлення #23


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
І мені така підливка дуже подобається. Дякую, Славочко, що нагадала, якраз печінка в холодильнику є, от і посмакуємо smile
Перейти на початок сторінки
Славочка
16 квітня 2010 10:02
Повідомлення #24


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Цитата: Настя
Апетитний кусочок тарта!

Настя, спробуйте! швидко і смачно
Катю, Оленочко, Сашо, дійсно всі її люблять, тому і написала(собі теж нагадування поставила lol ), а то часом думаю-вигадую своїм вередам, а про цей простий спосіб подачі печінки забуваю.

Повідомлення відредагував Славочка - 16 квітня 2010 11:06
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
18 квітня 2010 19:34
Повідомлення #25


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Славочка!
Вітаю з відкриттям нової сторіночки!
Буду заходити ,щоб помилуватися прекрасними фото і переписати цікавий рецептик!
Дуже гарний тарт-Татен,заслуговує особливої уваги! laughing

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 18 квітня 2010 21:02
Перейти на початок сторінки
Славочка
19 квітня 2010 16:39
Повідомлення #26


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Майєчко, дякую.
Завжди рада гостям!
Ось страва на перше:))

Зелений борщ


Телячі реберця промити, залити водою, повільно довести до кипіння, зняти шум. Додати корінь петрушки. варити до готовності, м'ясо вийняти.
У бульйон покласти картоплю кубиками, 2 ст.л. рису, посолити, додати приправ.
окремо на маслі потушити цибульку і моркву, додати до борщу. Щавель, зелень кропу і петрушки промити, порізати, додати наприкінці варіння, коли всі овочі готові.
Подавати зі сметаною і порубленим вареним яйцем.

З дитинства звикла до іншого смаку. Бабуня щавель тушила на маслі і перетирала. Мої дітки такого не їдять, то їм сьогодні приготувала з варіаціями :))

Звіти й обговорення ось тут
Перейти на початок сторінки
Славочка
19 квітня 2010 17:13
Повідомлення #27


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Нарешті я знайшла книжечку з рецептами листкового тіста (завалялася ще з часів мого студентства:))
тоді ж і штудіювала і випробовувала ці всі рецепти)
Ось перший з них--класична слойка Рецепт тут
Сьогодні трохи скоротила час розстойки--по 15 хв. Печиво спеклося і одночасно доварився борщик winked .
Солені кминні палички


З тіста розкачати корж завтовшки 1/2 см, нарізати смужками завдовжки 12см і завширки 1,5 см, змастити яйцем, посипати сіллю та кмином і випікати 20 хв при високій температурі. Соломка смакує до пива, зеленого борща :))
Свинячі вушка


Тісто розкачати в корж 30см на 20 см. посипати цукром і притиснути цукор качалкою в тісто, згорнути рулетом з двох боків і нарізати скибками завтовшки 1 см. Вироби пекти при високій температурі 10 хв, потім перевернути на другий бік і пекти ще 10 хв.
печиво має бути добре підсмаженим, хрустким.

Повідомлення відредагував Славочка - 19 квітня 2010 20:13
Перейти на початок сторінки
lana
19 квітня 2010 19:46
Повідомлення #28


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Славочка,
Смакота+ красота!!!!!
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
19 квітня 2010 19:52
Повідомлення #29


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Славочка в тебе тут таке смачненьке і гарне печиво печиво.Хочеться покуштувати.
Перейти на початок сторінки
gutka
19 квітня 2010 20:04
Повідомлення #30


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Славочка
Зелений борщ

у мене також сьогодні на перше зелений борщ, щавель на грядці зеленіє
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 29 вересня 2020 15:30

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ (5 квітня 2018 01:10)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 36
Гостей: 18
Користувачі: Jeffreyclatt, Josephclatt
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100