Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Перші страви » Зелений борщ
 

Зелений борщ

19 квітня, 2010  |  Коментів (0)  |  Рубрика: Перші страви
 

Зелений борщ

телячі реберця
корінь петрушки
картопля
рис
цибуля
морква
щавель
кріп, петрушка
яйця
сметана

Телячі реберця промити, залити водою, повільно довести до кипіння, зняти шум. Додати корінь петрушки. варити до готовності, м'ясо вийняти.
У бульйон покласти картоплю кубиками, 2 ст.л. рису, посолити, додати приправ.
окремо на маслі потушити цибульку і моркву, додати до борщу. Щавель, зелень кропу і петрушки промити, порізати, додати наприкінці варіння, коли всі овочі готові.
Подавати зі сметаною і порубленим вареним яйцем.

P.S. З дитинства звикла до іншого смаку. Бабуня щавель тушила на маслі і перетирала. Мої дітки такого не їдять, то їм сьогодні приготувала з варіаціями :))

Рецепт також є в авторській темі ось тут


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Колядки на Дрімфуді
 
Нове на форумі
 
Робота обвалювальником м'яса в Литві
  Пише 2eu.work ()
Робота кухарем // піццайоло в Литві
  Пише 2eu.work ()
24bestex.com - Обмін електронних валют Perfect Money, AdvCash, OKpay,
  Пише rsem ()
Цікаві мультфільми та передачі для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Ідеї для школи
  Пише Окса99 ()
Що в нас нині на столі - 8
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пляцок "Американський"
  Пише Іванка ()
Яблучний пляцок пані Ліди
  Пише Іванка ()
Торт "Карпатка"
  Пише Іванка ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 36
Гостей: 18
Користувачі: byEmisarax, byEmisarax, uxtetsjazy, butetsjazy
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100