Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Посмакуємо?, Смачні рецепти, що подобаються мені!
marinka
24 червня 2010 23:44
Повідомлення #441


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Цитата: Ірка-Шкірка
Альмойшавена

...Привітик!!! Якраз зайшла на сторіночку і приємний сюрприз wink Теж пробувала таку штуку, тепер печу часто річ смачна і проста , рецепт я никнула у cuinera_catala
смаки у нас збігаються belay

Повідомлення відредагував marinka - 25 червня 2010 00:47
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
25 червня 2010 00:27
Повідомлення #442


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: marinka
рецепт я никнула у cuinera_catala

аналогічно!
В тебе вона така добре піджариста - я свою боялася припекти, а то готувала фаршировані кабачки, запхала на 3 хв в духовку під гриль і виягнула чорну скоринку feel lol ...
Цитата: marinka
смаки у нас збігаються

це точно wink !!!
Перейти на початок сторінки
maija23
25 червня 2010 00:57
Повідомлення #443


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 481
Реєстрація: 27.01.2010

ICQ:--

Бали: 255
marinka,
Ірка-Шкірка, friends заінтригували ви рецептом "Альмойшавена"! Спробую також m0555 Дякую, що знайшли і поділились смачним рецептом! what

Повідомлення відредагував maija23 - 25 червня 2010 01:58
Перейти на початок сторінки
marinka
25 червня 2010 01:05
Повідомлення #444


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Цитата: maija23
заінтригували ви рецептом

... був період коли той рецепт гуляв і інтригував , тепер дійшла черга до нас smile
Я на верх густо сипала корицю 2 ст.л. + цукор / вже вимішане разом/, солодкий верх і пухкеньке заварне + пісне тісто, паляничка розлітається всекунду, мало якось на чотирьох laughing
maija23, попробуй, до чайку саме те шо треба!
Ірусі плюсик!!!! belay
Перейти на початок сторінки
if221181pii
25 червня 2010 16:18
Повідомлення #445


Молода господинька
  • 34

Репутація: 107
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 191
Реєстрація: 17.01.2010

ICQ:--

Бали: 238
Дуже смачно, цікавий рецепт!!!!!!!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
8 липня 2010 00:43
Повідомлення #446


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Торт Анжеліка

Рецепт вичитала на одному з улюблених форумів (кукінг) у справжньої майстрині кухонних шедеврів Анжели (Anisoarа ). Це її улюблений торт, названий на її честь, а я пекла, як кажуть, за мотивами (треба ж було вставити своїх 5 копійок request )... Підкупив перший корж - такого типу наша бабця пекла лжемедівник з варення, а пахло то, як 100% мед smile ...

Нижній корж:
250 будь-якого варення ( не джему) без кісточок;
1 ст.л. соди
200 г сметани
2 яйця
100 грам маргарину або вершкового масла
100 грам цукру
3 склянки (об'єм склянки 250 г) борошна
ваніль
додаємо на смак - горіхи, вишню без кісточки, родзинки, курагу, яблука ( загальна об'єм додатків - 300мл).
форма для випічки - d 26 см.
Варення+сода - збивати до збільшення, а згодом - до осідання і зменшення в обємі, потім додаємо яйця, сметану, м'яке масло (я замінила олією), збиваємо до однорідної маси, потім повільно вмішуємо просіяну муку і родзинки, горіхи, яблука - все, що приготували (у мене варення було сливове з горіхами, тому в тісто додала родзинки і яблука дрібними кубиками). Виливаємо в тортівницю і печемо 40 хв (t180).
2 шар:
800г баночка вишні у власному соці + 40г желатину (читайте інструкцію на пачці). Я давала свіжу вишню, 2 пачки польської галеретки з вишні, 1ст.л. желатину - загальний об'єм рідини (без вишні - 600г) - схватило добре!
3 шар:
2 банки згущонки збити з 200г масла і додати 30г розпущеного желатину.
У мене була 500мл баночка власної грушевої згущонки (запах - голова обертом іде), збита з 200мл масла і пачка молочного желе + мінімум молока - крем гуснув просто на очах.
Збірка: я не робила 3 окремі шари - боялася, що вишневе желе втече по бокам, тому вирізала в коржі квадрат, вибрала серединку, залила вишневим желе, що вже застигало, а м'якушку з коржа подрібнила, вимішала з 2/3 крему і виклала зверху. Посипала горішками, залила кремом і знову посипала горішками.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 8 липня 2010 02:32
Перейти на початок сторінки
lana
8 липня 2010 00:47
Повідомлення #447


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: Ірка-Шкірка
У мене була 500мл баночка власної грушевої згущонки (запах - голова обертом іде),

Іринко,я від тебе таки не відстану request
А що це за грушева згущонка?
Перейти на початок сторінки
Славочка
8 липня 2010 00:50
Повідомлення #448


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
оце щось незвично-смачно-красиве!
Доці ще вчора торт з галяреткою сподобався!
А як робиться ота грушева згущенка?
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
8 липня 2010 00:55
Повідомлення #449


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: lana
Іринко,я від тебе таки не відстану. А що це за грушева згущонка?

І просити не буду lol
Знайду рецепт - обов'язково напишу. ... вже знайшла, точніше надибала його ще минулого року на сайті povarenok.ru. Коли варила - в хаті стояв запах карамелі, груш і меду - райська насолода. Діти, як ті бджоли на мед - прибігали зняти пробу - всі чайні ложечки лежали в умивальнику lol ...
Грушеве згущене молоко

На 5кг груш - 3кг цукру, 3л молока (брала домашнє), 1чл.л. соди - щоб молоко не зварилось.
Груші почистити від шкірки і насіннєвої серединки, порізати дрібними шматочками, або пластинками, посипати цукром, коли пустять сік - варити 1 год.
Потім додати соду, молоко, поставити на газорозсікач і на малюсінькому вогні, стоячи, немов на вахті, і помішуючи повільно наше вариво, готувати ще 4год. Вважати, щоб не пригоріло - зіпсує весь смак і запах. Потім збити в блендері, ще раз закип'ятити і розлити в стерильні банки(чесно признаюсь - збиваю блендером вже після відкриття - при потребі).
Воно рідкіше, ніж заводське-базарно-магазинне, але набагато ароматніше і солодше.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 8 липня 2010 02:10
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
8 липня 2010 01:23
Повідомлення #450


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Ще одна новинка на сьогодні, у розрізі буде завтра (якщо без мене не зїдять t0242 ).
Минулого року я просто закохалась в рецепт сухого пирога - тут його також готували - пекла його направо і наліво, а недавно побачила на сайті nnm.ru в ipola (а вона, в свою чергу, цитую: "Этот рецепт я прочитала в книге "Готовим с удовольствием", составитель Ройтенберг Ирина Геннадьевна, издана издательством "АРКАИМ" в 2009 году."), якщо так можна сказати, один із його різновидів. Одним словом, мені сподобалось!
Пісочний сухий пиріг


Тісто: 3 скл. муки перетерти з 200 маргарину і 2ст.л цукру.
Я взяла 2 скл. муки+1скл. кукурудзяного борошна, і жиру - 100г смальцю і 100г маргарину + цукор.
2/3 крихт викласти у форму, змащену жиром, і поставити у духовку на 10-15 хв.
Потім на тісто викласти яблука (6штук), нарізані плястерками і вимішаним з цукром - у мене була добра жменька вишні, пару стеблин ревеню, а решта - дрібні домашні яблука - тому начистила їх більше.
Зверху засипати рештою сухої маси. пекти до години часу при t180 - я пекла майже годину.

На відміну від сухого пирога верня частина, що залишається без соку яблук, пропікається завдяки жиру і дуже смачна.
Величезний плюс прожарювання нижнього шару - тісто розігрівається, що дає змогу (і тепло) яблукам швидше випустити сік не дає утворитися сухим комочкам в оточенні рідкої маси соку і крихт.
Тісто крихке, маслянисте і дуже смачне!!!

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 8 липня 2010 15:56
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




3 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 3)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 17:57

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 101
Гостей: 88
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100