Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти з фото
 


 Посмакуємо?, Смачні рецепти, що подобаються мені!
Volo-shka
18 березня 2010 16:31
Повідомлення #191


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1945
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:567207984

Бали: 2703
Ірка-Шкірка, суперприготування маринованої салати. laughing
А фаршировані яйця такі святкові, обов"язково внесу цю страву до меню на Великдень.
Всяке було з тортами - пекла і в духовці, і на сковорідці, а сушити ще не пробувала - на вигляд апетитний.
Дякую за рецепт Нутелли love , а то племінниця любить цю штуку, а після передачі по ТБ боюсь купувати. Ото порадую дитину smile

Цитата: lana
То мені шматочками добріша. А ще у приготовлене м*ясо з приправами ми додаємо багатенько води і вимішуємо, м*ясо добре її вбирає, і тоді ковбаса не суха.

Ми дома так само ковбасу робимо - шматочками. Ось перед Великоднем будемо поросятко до свята різати, ото ковбаси навчиняємо lol

--------------------
Солодкі фантазії
Перейти на початок сторінки
if221181pii
31 березня 2010 19:57
Повідомлення #192


Молода господинька
  • 34

Репутація: 104
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 187
Реєстрація: 17.01.2010

ICQ:--

Бали: 228
Нутелла супер!!! Треба собі спробувати, а кава не пошкодить малим дітям? Може її чимось замінити? А ковбаска ням-ням
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
1 квітня 2010 11:33
Повідомлення #193


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1753
Група: Модератор
Повідомлень: 3980
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7014
Славочка, gutka, Коко Шанель, sunnygirl, Olenochka, lana, Natasha, Volo-shka, if221181pii, дякую усім за поради і хороші слова!

В нутеллі каву не відчутно на смак, але, думаю, можна зменшити кількість - дітям не зашкодить, тим паче, що багато її не згамаєш на раз.
Коріандр дуже люблю, треба буде спробувати його в ковбасці smile ...

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 1 квітня 2010 13:35
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
1 квітня 2010 12:16
Повідомлення #194


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1753
Група: Модератор
Повідомлень: 3980
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7014
Бананові міні-оладки

Рецепт з liveinternet - дуже простий і швидкий!
Дітям подобається.

1 банан розім"яти вилкою, додати 1 жовток, 1маленьку чайну ложку цукру, муки, щоб було як сметана, викладати чайною ложечкою, смажити на мінімальній кількості олії (одну порцію я посмажила без олії).

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 13 квітня 2010 18:11
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
1 квітня 2010 13:20
Повідомлення #195


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1753
Група: Модератор
Повідомлень: 3980
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7014
Пісочні смужки з начинкою

Рецепт з кукінгу, нагадали мені дуже смачну випічку, що продають на вокзалі в Жмеринці – там такі смужечки печуть з сиром, яблуками, чорносливом… Колись думала, як це вони робляться, а коли побачила цей рецепт, зрозуміла, що саме це я шукала.

Тісто дуже смачне і крихке, особливу пікантність додає кориця в тісті.
Тісто:
400г муки;
100г цукру;
½ ч.л. солі
¾ ч.л.порошку до печива + 3/8 ч.л. соди (я давала маленьку половину кавової ложки);
½ ч.л. кориці;
160г масла (брала маргарин);
4 яйця (3 – для тіста, 1 – для змащування).
Для начинки почистила, 5 яблук, потерла на грубій терці, вимішала з пачкою киселю (80г) і втушила до густоти «стоячої ложки» (дерев’яної).
Тісто можна замішувати в комбайні, або руками. Для автоматичного приготування всі сухі складники викласти в чашу, легко перемішати, додати масло, порізане шматочками, вимісити до появи крихт. Легко збити 3 яйця, вилити в чашу комбайну, замісити тісто. Для приготування тіста руками використувати довгий і широкий ніж.
Покласти на 2 години в холодильник.
Розігріти духовку до 190°. Яйце, що залишилося, вимішати з 1ч.л. води. Начинку краще всього (для зручності) викласти в кондитерський мішок.
Тісто розтачати прямокутником товщиною 3мм. Тісто ніжне, тому можна розтачувати на плівці, на силіконовому килимку або просто добре підсипати муки. Обрізати краї до форми прямокутника. Нарізати смужки шириною 6см, довгі краї смужок змастити яйцем з водою. За допомогою кондитерського мішка викласти начинку вздовж смужки рівно по центру. Руками акуратно зліпити краї смужок (в оригіналі загортають краї один на одного), викласти на деко швом донизу. Приплюцькати (притиснути) рукою, щоб стали плоскими. Випікати 15хв – до зарум’янення. Довгі смужки нарізати шматочками 3-5см. Зверху можна присипати цукор-пудрою.
З залишків тіста витиснути формочками печенька і спекти.

І хрумкати!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
1 квітня 2010 13:34
Повідомлення #196


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1753
Група: Модератор
Повідомлень: 3980
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7014
Пиріжки з капустою-2 («як пух»)


Рецепт тіста з liveinternet, пекла вже не один раз, дуже подобається.
Тісто: 1 скл. кефіру (250 мл.), 0.5 скл. олії, 1 пакетик (11 грамів) сухих дріжджів, 1 ч. ложка солі, 1 ст. ложка цукру, 3 стакани муки.
Начинка може бути будь-яка, я готувала з капустою.
Кефір змішати з маслом, трошки підігріти, додати сіль, цукор, просіяну муку, змішану з дріжджами, і замісити тісто, накрити і поставити в тепло на 30 хвилин. Поки тісто підходить, можна приготувати начинку. Потім ліпимо пиріжки, викладаємо на деко швом донизу. Поки нагрівається духовка, даємо їм підрости хвилин 10, потім змащуємо пиріжки яйцем і, за бажанням, посипаємо кунжутом smile .
Випікаємо при температурі 200 градусів до золотистого кольору.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 1 квітня 2010 14:36
Перейти на початок сторінки
Natasha
1 квітня 2010 15:03
Повідомлення #197


Молода господинька
  • 34

Репутація: 70
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 204
Реєстрація: 8.02.2010

ICQ:--

Бали: 233
Ірка-Шкірка, дуже рада, що ти полагодила компа і знову з нами!!!
Така смакота в тебе сьогодні winked .Я собі вже і кави зробила до твоїх Пісочних смужок.
Перейти на початок сторінки
lana
1 квітня 2010 15:31
Повідомлення #198


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1731
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3171
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4132
Ірка-Шкірка,Ірочко, скільки ти встигла за 1 день!!! І все таке смачне!!! Красиве!!!!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
1 квітня 2010 15:34
Повідомлення #199


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1753
Група: Модератор
Повідомлень: 3980
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7014
Дякую, Наталю, без комп"ютера як без вікна в світ - ніц не чую, ніц не бачу (телевізор стараюсь не включати, бо дитина тільки б сиділа і дивилась усі реклами smile ).
Та смакота чекала вже більше тижня на форум lol .
Заходь ще на каву!
Лано, це я готувала не за день, а за півтора feel , а потім воно довго чекало на комп"ютер і на Інтернет...

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 1 квітня 2010 16:47
Перейти на початок сторінки
Наташка
1 квітня 2010 16:14
Повідомлення #200


Файна господиня
  • 51

Репутація: 260
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 407
Реєстрація: 2.02.2010

ICQ:563333854

Бали: 594
Ірка-Шкірка,дуже дякую за рецепт домашньої ковбаси!

Повідомлення відредагував Натонька - 1 квітня 2010 17:20
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта
1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 квітня 2014 11:22



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
ginger
ginger
Сьогодні в19:19:55

Машуня,а коли набридне одне місце - то переходиш в інше, натиснувши на клямку вгорі зліва.
Відповісти
angelina
angelina
Сьогодні в18:55:32

Машуня,
треба натиснути мишкою на дверы,на того лева)))
Відповісти
Машуня
Машуня
Сьогодні в18:50:26

ginger,
я заходжу на сторінку з посиланням,а дальше двері не відкриваються...
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в16:33:01

ginger,
о, така цікава штучка))
Відповісти
ginger
ginger
Сьогодні в13:26:46

Ото посилання для мандрів онлайн! Мене затягнуло на годину!
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в18:05:03

Гляньте яке чудо
Відповісти
Натонька
Натонька
22 квітня 2014

та нема за шо, то дрібничка)
Відповісти
Natalyadiva
Natalyadiva
22 квітня 2014

нарешті пішло, дякую, Наталю!
Відповісти
Натонька
Натонька
22 квітня 2014

бачу ага
Відповісти
Natalyadiva
Natalyadiva
22 квітня 2014

Натонька, я закинула, але в іншу тему, бачиш?
Відповісти

   
Ми в Соц.Мережах
 
Давайте дружити в соц. мережах!
Наші друзі >>
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 12
Гостей: 1
Користувачі: tetyana.jatziv, utya, olya-olya1978, lazarolya, nbnbnb
Роботи: spider Bot, Google Bot, MSN Bot, Google AdSense, Yandex Bot, crawl Bot

Останні 20 відвідувачів на сайті: tetyana.jatziv, olya-olya1978, utya, lazarolya, вишенька, Христя, yanis, Goonketa, Злата, МарянаК, Іра, nbnbnb, Міла 83, natalo4ka, tanya_mospan, miro5, marjana, oksanam, danyk, Ірина12

Нове на форумі
 
Вітання для Богдана - сина muzarom
  Пише ssaazzoonn (Учора, 21:56)
20 квітня вітаємо Лєну ( Оленка я) з днем народження!!!!
  Пише Tatiana (Учора, 20:25)
Вiтання для Андріани Михайлини (Донi Марусі)
  Пише Tatiana (Учора, 20:24)
Вітання для maija23
  Пише Tatiana (Учора, 20:24)
Вітаємо донечок Марусі 22.04- Андріана Михайлина, 23.04 - Анна Марія
  Пише Тереза (Учора, 16:54)
Що в нас нині на столі - 7
  Пише chajka (Учора, 15:48)
Їстівні картинки для тортів. Підложки золото/срібло
  Пише Їстівні картинки (Учора, 15:25)
Рецепти паски
  Пише Натонька (Учора, 08:12)
Грядочка
  Пише lana (Учора, 07:46)
Наші улюбленці
  Пише Лорі (Учора, 07:37)
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100