Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Посмакуємо?, Смачні рецепти, що подобаються мені!
Ірка-Шкірка
12 березня 2010 10:14
Повідомлення #181


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Natasha, ми у батьків порадилися і вирішили, що наступного разу також частину м"яса поріжемо шматочками, тоді і кишка буде гарно заповнена, і шматочки м"яса буде видно smile - забула дописати feel .
P.S. Просто я цей рецепт опублікувала вчора, сьогодні дивлюся - а він пропав (сайт якраз переробляли). Тому сьогодні набрала нашвидкоруч, а попередні рецепти - вчора у Ворді набрала, а сьогодні лише виставила winked .

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 12 березня 2010 11:49
Перейти на початок сторінки
Славочка
12 березня 2010 11:34
Повідомлення #182


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Ірочко, які гарні всі рецепти, випробувані, надійні. За рецепт ковбаски спасибі. Спробуємо обов"язково, коли закінчиться піст.
Перейти на початок сторінки
gutka
12 березня 2010 11:47
Повідомлення #183


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Ірка-Шкірка
ми у батьків порадилися і вирішили, що наступного разу також частину м"яса поріжемо шматочками

я також більше люблю домашню ковбаску з нарізаних кубиками шматочками, а ще минулого року на Велкдень спекла кільце ковбаски з курячого філе та сала, мені сподобалось
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
12 березня 2010 22:08
Повідомлення #184


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Ірусю!! Дякую й тобі за ідею з нутелою!! Вік живи, вік учись!!
Спосіб маринування салату вразив мене в саме серце, чесно...ну супер просто...Так, треба запастися насінням, щоби насадити салати на дачі...а то я зазвичай лише одна гризу, а решта йде в стрілки, бо ніхто не хоче їсти...
Ковбаску обов"язково приготую на Великдень, оце б тільки кишки дістати...
Перейти на початок сторінки
Славочка
13 березня 2010 00:04
Повідомлення #185


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Іринко, мені вже таку нутеллу доня на завтра замовила!!!
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
13 березня 2010 14:35
Повідомлення #186


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Ковбаса дуже апетитна. Дякую за цікавий рецепт Нутелли виглядає дуже смачно хочу спробувати приготувати.
Перейти на початок сторінки
Olenochka
16 березня 2010 01:21
Повідомлення #187


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Значить так усе по порядку салат маринований в машині то знахідка winked домашня нутела також(особливо після перегляду фільму про солодощі) ну а за ковбаску то татові окреме спасибі laughing
Перейти на початок сторінки
lana
16 березня 2010 06:29
Повідомлення #188


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: Natasha
коли роблю домашню ковбасу, то мясо ріжу на маленькі кусочки,
У нас теж ріжуть шматочками, а у свекрухи -через м*ясорубку.То мені шматочками добріша. А ще у приготовлене м*ясо з приправами ми додаємо багатенько води і вимішуємо, м*ясо добре її вбирає, і тоді ковбаса не суха.
Перейти на початок сторінки
Славочка
16 березня 2010 10:02
Повідомлення #189


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
О, Ірочко, я тут недавно почула новинку, спішу поділитись--додати до ковбаски зерна коріандру цілі. смачно хрумкотять. Хочу спробувати хоч у частину фаршу додати.
Перейти на початок сторінки
Natasha
16 березня 2010 10:48
Повідомлення #190


Молода господинька
  • 34

Репутація: 70
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 204
Реєстрація: 8.02.2010

ICQ:--

Бали: 233
Я постійно додаю до домашньої ковбаси зерна коріандру. Спробуйте, не пошкодуєте.
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 20:05

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 122
Гостей: 115
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100