Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Посмакуємо?, Смачні рецепти, що подобаються мені!
Natalyadiva
14 лютого 2010 14:07
Повідомлення #91


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Іра, гарна печена рибка і молочний коктейль!!! wink wink
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
14 лютого 2010 14:51
Повідомлення #92


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Natalyadiva,

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 14 лютого 2010 15:56
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
14 лютого 2010 15:49
Повідомлення #93


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
А сьогодні готували Салат з моркви, яблук та горошку по рецепту Дарії Цвек:

Склад: морква 1-2шт., яблука - 2шт., 1/2 банки горошку. Заправити соусом: майонез+сметана 1:1 (я просто зробила майонез від Любані smile ):
фото тут

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 14 лютого 2010 19:08
Перейти на початок сторінки
Valentina
14 лютого 2010 16:46
Повідомлення #94


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 25.12.2020

ICQ:--

Бали: 80
Ірка-Шкірка, я теж так ліплю вареники з вишнями і з яблуками, з ревенем, так вони не витікають, коли варяться. Пробувала заліплені вареники ставити - гребінцем (заліпленою стороною) догори.Виходять прикольненько- трикутні. Зазвичай ліплю трошки хвилясті tongue
Перейти на початок сторінки
gutka
14 лютого 2010 17:46
Повідомлення #95


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Ірка-Шкірка,
ТІЛЬКИ приготовлені нами блюда з ДРІМФУДУ, Звіт про приготовлене блюдо з нашого форуму

майонез від Люби неперевершений, я його тепер цілий час готую спробувавши раз, а ти також готувала на кефірі? яку гірчицю використовувала?
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
14 лютого 2010 18:15
Повідомлення #96


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Привіт Катю. Я вже виправила - дякую smile .
Робила його не перший раз. Як це не смішно звучить - коли вдається - смак однаковий, а коли ні - різний lol .
Брала торчинівську козацьку гірчицю - трошки менше норми, бо дуже гостра. Перший раз збивала на кефірі - вийшов рідкуватий, коли переклали ним печінковий торт - він просто розчинився в коржах request , без кефіру був густий і концентрований - відчувалася гірчиця, а сьогодні робила зі сметаною - просто ідеальний - легкий, смачний, густий, як збиті вершки smile
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
14 лютого 2010 18:15
Повідомлення #97


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Ірка-Шкірка - гречанички дуже симпатичні ! Запрошую до себе на вівсянички! smile
Салатик вітамінний, а вареники на дріжджах - здивувала! Напевно, пухкесенькі, як пух!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
14 лютого 2010 18:28
Повідомлення #98


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Дякую, Наталю, за запрошення. Вівсянички бачила -такі гарні і апетитні! Обов"язково спробую, а то в мене лише одна дитина і я любимо вівсянку smile .
Вареники справді пухкі, але міцні. Тісто тяжко розтачувати до тонкого.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
14 лютого 2010 18:31
Повідомлення #99


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Також сьогодні варили борщ - з чергової баночки :lol:

Рецепт був записаний ще 12 років тому, вперше до нього дійшла лише позаминулого року :feel: , зате за першим заходом(минулого року) з мамою, сестрою разом і окремо зробили відразу 3 порції - пішло на "Ура", повторювати будемо щороку...
Борщ з нього готується на готовому бульйоні чи на воді за 15хв, а смачний який!!! - навіть наша бабця (їй 93 роки) признала його, а це багатого варто. Отже:
Борщ консервований

- 3кг моркви потерти, додати 3кг порізаної кубиками цибулі - тушити 10хв;
- 10кг буряка зварити до готовності (краще звечора), почистити, потерти (дуже стає в пригоді кухонний комбайн);
- 3 кг капусти - нашаткувати;
- 3кг помідорів - перемолоти на м'ясорубці (можна замінити томатним соусом, але зважте тоді на сіль);
- в оригіналі - зварити 3кг фасолі (я боялася, по-перше, щоб не вибухнуло, по-друге, заправка має кислий смак, як справжній борщ, тому фасоля також повинна набрати кислоти, тому її варити окремо - з бульйоном)
- 2кг перцю - порізати кубиками або змолоти (немає в оригінальному рецепті, та й не всі перець люблять, тому залишаю його на ваш смак - додавати чи ні - але виходить дуже смачно);
- додати 3ст. л. солі(солі треба більше - обов'язково пробуйте на смак - це залежить від овочів), 300г оцту, 500г олії. Все вимішати (я брала велику миску, раджу також вимішувати півпорціями), протушкувати 45хв, стерилізувати 20хв(не стерилізую - там і так вже все стерильно :smile: )
Вихід - 20л банок. За зиму легко з'їдається 30 банок однією сім'єю.
Приготування борщу: на 3л бульйону чи води додати зварену фасолю, картоплю, порізану кубиками, підварити хвилин 10, кинути борщову заправку 0,5л, прокип'ятити пару хвилин, посипати зеленню, можна видавити часничок і смакувати.
Вчора для гостей готувала на ньому борщок: до бульйону додала борщову заправку і великий буряк, тушкований з цукром, сіллю та лимонним соком(щоб не втратив колір) на пательні, прокипіло разом 5хв. і виключила - усім сподобалося.
Пісний борщ вариться таким чином за 15хв. від часу закипання води (коли всі дуже голодні і хочуть їсти вже): вода + картопля - 10хв. + борщ = щоб закипіло.

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 19 вересня 2011 10:34
Перейти на початок сторінки
gutka
14 лютого 2010 18:31
Повідомлення #100


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Ірка-Шкірка
зі сметаною - просто ідеальний - легкий, смачний, густий, як збиті вершки

зрозуміла, а то я вагалась яку саме купити гірчицю і купила європейську (перед тим готувала від фірми каміс "Дідусева", у неї мякий смак), а я пробувала на йогурті (своєму домашньому) також смачно, а взагалі майонез після охолодження стає густішим
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




3 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 3)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 квітня 2024 04:55

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 40
Гостей: 32
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100