Ото я загуляла... Я не те що нічого не робила, робила але якось нічого новенького е фоткалось.
Покажу вам що я приготувала свому коханому в четвер. Дуже просто і дуже смачно.
Печінка з виномЯк відомо їврейський закон забороняє поєднувати молочні і мясні продукти, і хоча мій чоловік не єврей але дуже нелюбить сметани в тушеній печінці. Одного разу я спробувала печінку з вином в єврейському ресторані і мені дуже НЕ сподобалась. Отже я вирішила попробувати переробити цей перепис в домашніх умовах і цього разу він мені і не тільки мені ДУЖЕ сподобався.
Отже, розігріваємо в пательні ложку олії без запаху, і додаємо 500 грам курячої печінки. Смажимо поки печінка перестане бути червоною, тобто що буде майже готова. Тоді додаємо грубо покраяну одну велику цибулю. І смажимо ще кілька хвилин щоб цибуля змякла. Вливаємо пів склянки улюбленого вина, білого чи червоного не так важливо, і даємо закипіти. В кінці і тільки в кінці солимо до смаку. Печінка буде мягенька з ноткою солодкого вина.
Подаємо з рисом або мятою бульбою.