Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Натхнення на кухні або Маруся частують, настроєва господиня пригощає
Маруся
29 квітня 2010 17:43
Повідомлення #271


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Я своїх годую сьогодні реберцятами і салатою аля Італія.

Реберцята «для лінивих»



Реберцята порізати порційними кусками, посолити, поперчити, посипати улюбленою приправою до мяса і дати постояти в холодильнику день, можна і більше, лишень треба буде воду/кров що виділяється відлити і підправити знову сіллю і приправою. У мене стояли два дні, бо я про них забула. feel
Викласти мясо на бритванку і накрити фольгою. Поставити петкись в розігріту духовку до 200 градусів. Пекти при такій температурі годину, потім додати багато покраяної цибулі і часнику. Знизити температуру до 180 градусів, форльгу зняти і пекти ще годину.

Подавати з салаткою і мятою бульбою.

Перейти на початок сторінки
Маруся
29 квітня 2010 17:53
Повідомлення #272


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Салат аля Італія




Маленька головка салати
помідор
свіжа моцарелла
свіжий базилік
сіль/перець

Соус песто:

жменя листків базиліку
жменя кедрових горіхів
бальзамічний оцет (1-2 ст. ложки)
оливкова олія
сир пармежан (за бажанням, я додала бо люблю)

Всі складники для песто, окрім олії скласти в блендер і пульсуючи подрібнити. В кінці тоненькою цівкою (струйкою) влити олію до консистенції заправки. Тобто песто може бути густіше а може бути і рідше, це вже як вам подобається. Я роблю таке як сметана.

Для салату викласти в салатницю подріблену салату, помідори і моцареллу, у мене була кульками. Все заправити соусом песто і прикрасити свіжим базиліком. Вийшло добре. Зверху можна посипати сиром пармезан.

Зауваження, якщо хтось не любить запаху базиліку, бо в песто він дуже відчутний, то можна заправити салату лише оливковою олією змішаною з бальзамічним оцтом.

Перейти на початок сторінки
Славочка
29 квітня 2010 19:27
Повідомлення #273


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Любимо всі ці запахи! В мене взагалі нема такого, що я не люблю lol
Гарний салат і реберця!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
29 квітня 2010 20:27
Повідомлення #274


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Реберця швидше для енергійних і швидких, аніж для лінивих smile , апетитно виглядають.
Про салат мовчу - свіжі овочі, сир, і трави - і мені більше ніц не треба для ситного щастя tongue .

Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 29 квітня 2010 21:33
Перейти на початок сторінки
Natasha
29 квітня 2010 21:11
Повідомлення #275


Молода господинька
  • 34

Репутація: 70
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 204
Реєстрація: 8.02.2010

ICQ:--

Бали: 233
Маруся, оце в тебе сьогодні смакота laughing ! Я теж хочу такого...
Перейти на початок сторінки
if221181pii
5 травня 2010 08:27
Повідомлення #276


Молода господинька
  • 34

Репутація: 107
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 191
Реєстрація: 17.01.2010

ICQ:--

Бали: 238
Салатик класний, а який весняний...
Перейти на початок сторінки
Маруся
16 травня 2010 03:45
Повідомлення #277


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Ото я загуляла... Я не те що нічого не робила, робила але якось нічого новенького е фоткалось.

Покажу вам що я приготувала свому коханому в четвер. Дуже просто і дуже смачно.

Печінка з вином

Як відомо їврейський закон забороняє поєднувати молочні і мясні продукти, і хоча мій чоловік не єврей але дуже нелюбить сметани в тушеній печінці. Одного разу я спробувала печінку з вином в єврейському ресторані і мені дуже НЕ сподобалась. Отже я вирішила попробувати переробити цей перепис в домашніх умовах і цього разу він мені і не тільки мені ДУЖЕ сподобався.

Отже, розігріваємо в пательні ложку олії без запаху, і додаємо 500 грам курячої печінки. Смажимо поки печінка перестане бути червоною, тобто що буде майже готова. Тоді додаємо грубо покраяну одну велику цибулю. І смажимо ще кілька хвилин щоб цибуля змякла. Вливаємо пів склянки улюбленого вина, білого чи червоного не так важливо, і даємо закипіти. В кінці і тільки в кінці солимо до смаку. Печінка буде мягенька з ноткою солодкого вина.

Подаємо з рисом або мятою бульбою.

Перейти на початок сторінки
Маруся
16 травня 2010 03:53
Повідомлення #278


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Я дуже люблю шпінат у всіх видах. Сьогодні приготувала його так як це роблять італійці - з часником. Дуже легко, швидко і СМАЧНО!

Шпинат по-італійськи



На пательню виливаємо ложку оливкової олії і розігріваємо. Додаємо 2 дрібно покраяні зубчики часнику. Підігріваємо все разом, так щоб часник дав запах але не приготів, бо тоді шпинат буде гірчити.
В кінці висипаємо 300 грам свіжого шпинату (4 великі жмені) і тушимо хвилин 5. Солимо і перчимо до смаку.
Подавати до мясних або рибних страв.

Перейти на початок сторінки
Маруся
16 травня 2010 04:04
Повідомлення #279


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
До шпинату пасувала дуже добре Куряча грудинка тушена з морквою і вином.



Три курячі грудинки покраяти на невеличкі порційні кусочки. Можуть бути кубики а можуть просто плястерки. Підсмажити, щоб не було рожевого на мясі і перекласти його в невеличку ринку/банячок, додати одну моркву порізану досить грубими кусочками. Приправити улюбленими спеціями: веґета, смачна сіль до курки, чи будь яка улюблена приправа. Я дала просто трошки веґети. Долити 1/3 склянки перевареної води, поставити на маленький вогонь і накрити кришкою.
В тій пательні що смажилась курка спасерувати одну цибульку покраяну кубиками. Посолити. Коли цибулька змякне влити пів склянки червоного вина. Як тільки вино закипить, всю суміш влити до курки.
Тушити на невеличкому вогні ще 30 хвилин або поки морква не буде мягка.

Повідомлення відредагував Маруся - 16 травня 2010 05:05
Перейти на початок сторінки
Маруся
16 травня 2010 04:30
Повідомлення #280


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Коли чоловік бере дітей гуляти я люблю собі влаштовувати tea time, як онто має англійська королева о 4-тій годині по-обіді. lol



Як відомо до чаю має бути канапка і тестечко. Ось я собі і зробила канапочки з кобаски і сиру, і мала прикуплене горіхове тістечко. Це був мій час відпочинку.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 04:44

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 18
Гостей: 13
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100