Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Натхнення на кухні або Маруся частують, настроєва господиня пригощає
Маруся
19 травня 2010 01:34
Повідомлення #281


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Якось гуляючи Нью Йорком, коли купувала сукню для своєї красуні в якої в неділю буде Перше Причастя, я зайшла в італійський ресторан і замовила салат під назвою Рукола. Це було дуже смачно. Сьогодні я собі це чудо повторила вдома.

Салат «Рукола»



Подаю пропорції на 2 порціїї

100 грам руколи (помити і висушити)
5 помідорчиків чері
1 ч.л. бальзамічного оцту
1-2 ст.л оливкової олії
кілька плястерків сиру пармезан

Вимити руколу. Найкраще це зробити так: в велику миску налити багато води і кинути туди зелень. Почекати кілька хвилин, щоб весь пісок осів на дно. Потім легенько вибрати траву на друшляк або на паперові рушники, щоб вода повністю стекла.
В миску покласти руколу, посолити. Додати помідорчики розрізані навпіл і приправити оцтом і олією. Гарно все вимішати.
Викласти салату на тарілку і потерти зверху сир пармезан.


Повідомлення відредагував Маруся - 19 травня 2010 02:36
Перейти на початок сторінки
marinka
19 травня 2010 01:39
Повідомлення #282


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Цитата: Маруся
Рукола

Маруся, добрий салат, в мене на грядці вона уже є....тільки гірчить, чи то у наших кліматичних умовах така, чи має так бути? Опиши мені смак руколи, бо ніде в маркетах її не купувала, лише висіваю... Може то є якісь різні сорти як і салатів і шпинату...Дякую!!!!!!

Повідомлення відредагував marinka - 19 травня 2010 02:42
Перейти на початок сторінки
Маруся
19 травня 2010 01:51
Повідомлення #283


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: marinka
тільки гірчить, чи то у наших кліматичних умовах така, чи має так бути?


Вона трохи гірчить, такий трохи смак як ніби хроном віддає. Вона так і смакує. Після того як її вимочити в воді і посолити, вона не буде така гірка, хоча той смак буде присутній. Поюднання бальзамічного оцту і оливкової олії дуже добре притуплює ту гіркоту.

Одним словом, мені подобається. request
Перейти на початок сторінки
marinka
19 травня 2010 01:57
Повідомлення #284


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Цитата: Маруся
бальзамічного оцту

... в мене нема його, тре пошукати, а от не знала про вимочування, тепер буду знати request
Рукола мені подобається, як і решти травичок, бо травоядне я стоворіння t0292 мужу не до смаку, от я хочу якось присмачити щоб їв, бо корисно. Маруся дуже дякую! belay
Перейти на початок сторінки
Маруся
19 травня 2010 02:11
Повідомлення #285


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: marinka
в мене нема його, тре пошукати


Його треба давати дуже трошки бо в нього дуже виражений яскравий смак, але до травичок воно пасує дуже добре.

Цитата: marinka
Маруся дуже дякую!


Прошу дуже. belay
Перейти на початок сторінки
Маруся
19 травня 2010 02:15
Повідомлення #286


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
В неділю до нас приїхав мій двойорідний брат і розказав що він захистив диплом. Так як ми не дуже сподівались гостей то у нас була, як каже моя доня паста, тобто макарони з помідоровим соусом і сиром моцарелла. Добре що мене потягло зробити солодке в суботу, то мали чим пригощати до чаю. Пересмарувала андрути і спекла пляцок з маком і вишняами від Мирослави07. Дуже смачний.



Перейти на початок сторінки
Маруся
27 травня 2010 00:14
Повідомлення #287


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Прозвітуюсь трохи а нашого прийому з нагоди Анниного Першого Причастя. В нас було не дуже багато гостей, бо он в іншої дівчинки мама накликала 100 чоловік а ще в одного хлопчика то були 50. В нас було скромніше, лишень родина і чоловіка колєга з жінкою і моя коліжанка з чоловіком.

На столі були: студинина, заливний язик, олів’є, салатка з бурячків з часником, крекери з сиром, печінковий торт, пиріг з грибами закусочний, кошички з салатою з курки, ще було багато мяса з польського магазину, потім був росіл з капустяниками до нього, шашлики, мята бульба дітям, салатка зелена з солодкою заправкою і салат з аруґули.
На солодке були пляцок ябличний кольоровий, пляцок смаколик, пересмаровані андрути і пляцок «плесняк», тобто цвіль. Ще замовила для дітей торт але виявився лишнім. Так і стоїть в холодильнику.

Капустянички



500гр муки
140 гр масла або маргарину
2 яйця
4 ст. л. сметани
35гр дріжджів
1ст. ложка цукру
сіль за смаком

Просіяти борошно, додати маргарин. Все разом перетерти. Влити дріжджі розведені з сметаною, цукром і сіллю. Замісити швидко тісто. Залишити на 20 хвилин щоб відпочило. Розвалкувати товщиною в .5см. Накласти на край начинку (в мене з квашеної капусти з грибами) і загорнути. Зробити тоненький шов і відрізати ковбаску. Покласти ковбаску на бритваку швом до низу і порізати не невеличкі подушечки.
Дати підійти 20 хв. Посмарувати збитим яйцем і випікати в добре розігрітій духовці.

Перепис з книжки Кулінарні секрети сестри Ольги, правда я трошки змінила тісто бо не додала 4-ри жовтки. Тісто вийшло дуже мягеньке і добре трималось не черствіло.
Перейти на початок сторінки
Маруся
27 травня 2010 00:22
Повідомлення #288


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Студинина



Заливний язик



Корзиночки з салатою з курки

Перейти на початок сторінки
Маруся
27 травня 2010 00:29
Повідомлення #289


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Фарширований батон



Перепис знайшла в інтернеті. Там мало ще додатись смажені гриби до фаршу але я не додала. Батон вийшов дуже смачний.

500 грам фаршу
1 яйце
1 батон
1/2 скл вершків або молока (для замочування хліба)
1/2 цибулі
1-2 зубчики часнику
сіль, перець, кріп

Батон надрізати і вибрати мякуш, яку залити теплим молоком або вершками. Поки булка розмочується в мисці змішати фарш з натертою цибулея, яйце, часником видушеним через чеснокодавку. Додати відтиснену булку. Все гарно вимішати і напхати батон.
Загорнути в фольгу і випікати в духовці розігрітій до 200 градусів хвилин 30. Якщо розкрити фольгу то батон може зробитись хрумким зверху і мокрим знизу. Можна зробити день перед тим а потім підігріти в духовці загорнений в фольгу. Подавати теплим.



Перейти на початок сторінки
Маруся
27 травня 2010 00:36
Повідомлення #290


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Крекери з сиром



Думала зробити сирні кульки як в Славочки, але не вийшло. Отже я зробила начинку, виклала її в мішок з насадкою і витиснула на крекери. Прикрасила кропиком і кедровими горішками.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 09:56

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 25
Гостей: 23
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100