Американська ПіццаЯкщо ви завітаєте в Америку і скажете що вам захотілось піцци, вам запропонуюсь просту піццу з помідоровим сосом і сиром. Тільки таку їдять мої діти. Ось як я її готую.
Спочатку приготую тісто пісне дріжджове, про яке говорилось в сусідній темі.
Далі тісто розтягаю руками, і БОРОНИ ВАС БОЖЕ тісто на піццу розкачувати валком на дошці. Тісто повинно бути кімнатної температури і тягнутись досить легко. Починаючи з краю розтягуєте його а величину своєї бритванки. Можна викласти на присипану стільницю і розтягнути руками на столі а потім перекласти в бритванку.
Це буде виглядати приблизно так:
тут видно, що тісто розтягується досить тонко. Краї можна посипати сиром і знову загорнути в середину і заліпити. Я не роблю бо мої не їдять такого, а піцца в основному для дітей і мужа.
Наступним викладаємо на центр три-чотири ложки соусу і круговими рухами розпреділяємо по всій поверхності:
Далі піцца густо посипається тертим сиром моцарелла (це якщо сирна просто, бо можна робити без соусу а з свіжою моцареллою і рікота сиром, то це вже буде піцца для мами, але тут робилось для дітей і це вже варіації на саму пересічну піццу)
Поки робимо піццу нагріваємо братруру до 450 градусів фаренгейта тобто 220 цельсія. Для себе зробила висновок що можна було і меншу температуру зробити але мої одобрили і таку.
Садимо у піч і випікаємо 10-12 хвилин. Якщо нижча температура тоді 15 хвилин.
Витягаємо піццу з п*єцу і розрізаємо на 8 сегментів/трикутників.
УСЬО!!!
Смачного.
«Ловкость рук и никакого мошенничества» ;)