Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Смакує у Славочки, мої кулінарні витвори
Irina
30 березня 2010 18:14
Повідомлення #451


Файна господиня
  • 51

Репутація: 98
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 570
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 230
Славочка, пиріг чудовий і фото добряче наганяє апетит! tongue
Перейти на початок сторінки
Славочка
30 березня 2010 20:44
Повідомлення #452


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Natasha
Яруська
Irina

рада, що вам сподобалося. Я взагалі ним не дуже задоволена. Іншим разом зроблю по-іншому. Думаю краще буде розтерти масло з цукром-пудрою і жовтками, а білки ввести збиті. Тоді тісто буде пишніше. Тут воно вийшло не схожим ні на кексове, ні на пісочне. Міксер щось зафантазувався, далі розтирала макогоном bully
Перейти на початок сторінки
Маруся
30 березня 2010 22:48
Повідомлення #453


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: Славочка
Рогалики з варенням і штрейзелем


Славцю
, я дуже таке лю і хочу собі спекти на неділю. Правда мучать мене тут деякі сумніви. А щоб не потріскались може другу партію можна поставити в холодильник, так на 10 хвилин аби дуже не росли?
Перейти на початок сторінки
Славочка
30 березня 2010 23:03
Повідомлення #454


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Марусю, думаю краще з другої половини тіста виробляти рогалі чуть пізніше, коли перша партія вже печеться.
( Я просто виробила за звичкою всі, бо на свята печу в мами в електричній зразу на двох бляшках. А тут прийшлось чекати, то так росли).
В холодильник краще не треба--все таки дріжджове, або обімнути його разок, то йому не пошкодить, ще краще і хай чекає своєї черги.:)))
Перейти на початок сторінки
Маруся
31 березня 2010 00:52
Повідомлення #455


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: Славочка
Марусю, думаю краще з другої половини тіста виробляти рогалі чуть пізніше


Дякую, а думаєш як нині накручу достоять до неділі?
Перейти на початок сторінки
lana
31 березня 2010 06:37
Повідомлення #456


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: Маруся
можна поставити в холодильник, так на 10 хвилин аби дуже не росли?
Звичайно, можна.Я приводила рецепт легких дріжжових пиріжків, які підходять саме в холодильнику. А ще я завжди зберігаю тісто навіть у морозилці і воно потім ще краще росте.
Перейти на початок сторінки
Славочка
31 березня 2010 10:55
Повідомлення #457


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Цитата: Маруся
достоять до неділі?

Сумніваюсь, коли є в хаті дітвора! wink
Цитата: lana
А ще я завжди зберігаю тісто навіть у морозилці і воно потім ще краще росте.

Над листковим так експериментувала, а над простим дріжджовим--ні.
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
31 березня 2010 14:37
Повідомлення #458


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Пиріг з персиками і кремом надзвичайно апетитний!
Дуже ніжний крем і смачно виглядає,...збуджує апетит!
Славочка!Ти -справжній чарівник у випічному мистецтві...особливо у кремах і начинках- професіонал!
Ще раз вітаю з Днем народження синочка Славчика!У мене теж синок Слава,тільки вже дорослий!

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 31 березня 2010 15:52
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
31 березня 2010 15:02
Повідомлення #459


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Cлавочка пиріг з персиками смакота захотілось і собі щось смачненьке спекти.
Перейти на початок сторінки
if221181pii
31 березня 2010 20:46
Повідомлення #460


Молода господинька
  • 34

Репутація: 107
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 191
Реєстрація: 17.01.2010

ICQ:--

Бали: 238
Виглядає дуже апетитно і як на мене він дуже смачний, хочеться скуштувати
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 квітня 2024 16:35

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 37
Гостей: 25
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100