Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Смакує у Славочки, мої кулінарні витвори
Яруська
29 березня 2010 16:32
Повідомлення #441


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Славочко!
Дуже гарний твій тортик!
Крем дуже ніжний і апетитний! Про коржі вже й не кажу!
"Якби мухи наносили!" - так би моя мама сказала! lol
Перейти на початок сторінки
Славочка
29 березня 2010 16:48
Повідомлення #442


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Volo-shkaдякую, забігай до мене, як буде хвилька.
Яруська, смішний вислів. Дякую.

Повідомлення відредагував Славочка - 29 березня 2010 17:48
Перейти на початок сторінки
Яруська
29 березня 2010 16:55
Повідомлення #443


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Цитата: Славочка
Яруська, смішний вислів.

Славочко!
Це означає, що тісто дуже ніжне і пухке! lol А ти що подумала? smile
Перейти на початок сторінки
Славочка
29 березня 2010 17:57
Повідомлення #444


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
lol та щось приблизне.
Якби "бджілки наносили", то уявляєш щось медове, а "мухи наносили" все одно смішно lol
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
29 березня 2010 19:51
Повідомлення #445


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Цитата: Яруська
"Якби мухи наносили!" - так би моя мама сказала!

Ой! Під стіл упала від сміху...Ще такого не доводилось чути...)))))))))))))))) Вигадливий наш народ! То фондюшницю під голубці пристосує, то ось такі вислови придумує....і головне, влучно! lol
Цитата: Яруська
А ти що подумала?

А я, наприклад, подумала......ну....стидно й сказати.... feel lol

Повідомлення відредагував Коко Шанель - 29 березня 2010 20:53
Перейти на початок сторінки
Славочка
29 березня 2010 22:36
Повідомлення #446


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Та й я ще там, під столом lol
Треба поповнювати свій словник фразеологізмів!
Дякую, Яруська lol
Перейти на початок сторінки
Яруська
30 березня 2010 09:07
Повідомлення #447


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Цитата: Славочка
Дякую, Яруська

Та нема за що! lol
Ще щось згадаю, то напишу вам. Наша місцевість славиться подібними висловами! lol
Перейти на початок сторінки
Славочка
30 березня 2010 15:07
Повідомлення #448


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
А в нас завтра є іменинник--2 рочки. святкувати в Страстний тиждень не будемо. Але приїдуть хресні, то ж щось солодкого до кави треба.
Пиріг з персиками і кремом



(Рецепт з кукінга. Розкажу як пекла я )
Складові:
4 яйця
2/3 скл. цукру
200г маргарину
250г борошна
2 ч. л розпушувача
банка консервованих персиків(у мене 2л)
сухарі панірувальні
Крем:
2ст л сметани
1ст л згущеного молока(або цукрової пудри до смаку)
30 гр масла
2ст.л. сиру домашнього
1ч л желатину
Приготування:
Розм'якшене масло(або вершковий маргарин)збиваємо міксером. Поступово додаємо цукор і яйця. Збиваємо до однорідної маси. Потім всипаємо просіяне борошно й розпушувач. Ретельно перемішуємо.
З персиків зливаємо сік, розрізаємо навпіл, видаляємо кісточку. Половинки персиків кладемо на сито, щоб стекла зайва рідина.
Форму( у мене 26см) застеляємо пекарським папером, змащуємо, і обсипаємо сухарями.
Викладаємо й розрівнюємо тісто. Зверху розподіляємо персики, у жодному разі не втоплюючи їх. Печемо приблизно годину при 180 градусів. Готовність перевірити дерев"яною шпажкою.

Розчиняємо желатин у невеликій кількості теплої води. Збиваємо в блендері 30 г м»якого масла, сметану, сир і згущене молоко. Перемішуємо з розчиненим желатином. Ставимо в холодильник, для часткового застигання.
Виймаємо пиріг і,остудивши, усередину кожного персика викладаємо крем. Ставимо в холодильник до повного застигання крему.
Зауваження:
Якщо персики все-таки злегка затонули й заповнилися тістом,треба просто це тісто вирізати ножем! Кількість крему тоді потрібно збільшити!
Верх посипати цукровою пудрою або потертим шоколадом

Повідомлення відредагував Славочка - 30 березня 2010 17:11
Перейти на початок сторінки
Яруська
30 березня 2010 15:16
Повідомлення #449


Файна господиня
  • 51

Репутація: 449
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1148
Реєстрація: 29.11.2009

ICQ:--

Бали: 1174
Цитата: Славочка
Пиріг з персиками і кремом

Славочко!
Дуже-дуже гарне й апетитне! Не сумніваюся, що таке ж і смачне!
А крем також досить цікавий! Я якраз шукала щось такого, щоб скомбінувати і сметану, і масло і сир, а в тебе ще й молоко згущене!
Дякую!!! smile
Перейти на початок сторінки
Natasha
30 березня 2010 15:38
Повідомлення #450


Молода господинька
  • 34

Репутація: 70
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 204
Реєстрація: 8.02.2010

ICQ:--

Бали: 233
Славочка, твій пиріг виглядає дуже святково winked, шкода, що надкусити не можна.
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 листопада 2024 02:41

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 49
Гостей: 13
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100