У моїх батьків є прес ще радянського виробництва.Ми дуже любили то печиво.В додаток до пресу була інструкція з використання і 3 рецепти:
1. 200 г маргарину,0,5 скл.цукру,1 жовток,2 скл. борошна,1 ч.л.какао
М'який маргарин збити з цукром,додати жовток,в отриману масу поступово додати какао і борошно.
2. 200 г маргарину, 0,4 скл.цукру,1яйце, 2 скл.борошна,1 ст.л.цедри
М'який маргарин збити до білого,додати яйце і цукор,збити, а потім борошно з цедрою.
3. 200 г маргарину,1 баночка(250 г) майонезу,1 яйце,1 скл. цукру,1 ч.л. соди погашеної оцтом, 3,5 скл.борошна
М'який маргарин збити,додати майонез,яйце,соду.Розмішати до однорідної маси,додати цукор і борошно,
Смачного!