Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Шукаю перепис
Маруна
28 січня 2013 09:09
Повідомлення #251



  • 0

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Не знаю чому, але по згаданому рецепту моцарелла у мене виходила трохи крихка, мені більше допомогло у приготуванні відео http://www.youtube.com/watch?v=M7Hi4Hx8hPQ
Перейти на початок сторінки
Олька-парасолька
28 січня 2013 11:59
Повідомлення #252


Молода господинька
  • 34

Репутація: 129
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 246
Реєстрація: 17.01.2013

ICQ:--

Бали: 615
Маруна,
Дякую-дуже цікаве відео!!! :winked:
Перейти на початок сторінки
Олька-парасолька
11 лютого 2013 15:07
Повідомлення #253


Молода господинька
  • 34

Репутація: 129
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 246
Реєстрація: 17.01.2013

ICQ:--

Бали: 615
Дорогі господиньки -принесли мені вчора шматок,дуже-смачного пляцка,але як називається незнаю :recourse: .Виглядає він так- три тонких коржі трохи грубші за спартак і м'якші зверху политі збитими білками з кисілем ,а крем масло зі згущонкою та вишні і политий зверху шоколадом - хто знає перепис такого пляцка напишіт -бо дуже-смачнезний.Дякую наперед!!!! :m05004:
Перейти на початок сторінки
ole4ka
23 лютого 2013 10:22
Повідомлення #254


Файна господиня
  • 51

Репутація: 241
Група: Кондитер
Повідомлень: 669
Реєстрація: 20.11.2010

ICQ:--

Бали: 1247
Дівчата,хто і куди додає селеру(корінь) бо цьогоріч маю багато.Додаю в супи,хочу щось таке,щоб всі в родині їли

--------------------
у вас і у нас все буде гаразд!
Перейти на початок сторінки
Маруна
23 лютого 2013 10:54
Повідомлення #255


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Кожної весни готую такий салат, він смачний і корисний. Можна їсти просто так, а я люблю додавати 1-2 ложки до вівсяних пластівців, залитих кипятком і трохи охолоджених на сніданок.
Селера
2 кг селери
1 кг цитрин
0,5 л меду
2 скл оріхів
Селеру і лимони змолоти, оріхи потовкти згрубша, перемішати з медом. Тримати у холодильнику. Дуже смачно і корисно – виводить солі і зміцнює імунітет.
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
23 лютого 2013 10:55
Повідомлення #256


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: ole4ka
Дівчата,хто і куди додає селеру(корінь) бо цьогоріч маю багато.Додаю в супи,хочу щось таке,щоб всі в родині їли


додаю в усі зупки, в салати натираю - дуже її люблю.
Перейти на початок сторінки
ole4ka
23 лютого 2013 12:28
Повідомлення #257


Файна господиня
  • 51

Репутація: 241
Група: Кондитер
Повідомлень: 669
Реєстрація: 20.11.2010

ICQ:--

Бали: 1247
Маруна-дякую,якраз маю багато лимонів)
Ірка-Шкірка я також додаю,але не всім домашнім подобається(

--------------------
у вас і у нас все буде гаразд!
Перейти на початок сторінки
ole4ka
24 лютого 2013 16:59
Повідомлення #258


Файна господиня
  • 51

Репутація: 241
Група: Кондитер
Повідомлень: 669
Реєстрація: 20.11.2010

ICQ:--

Бали: 1247
Може хто знає як селеру консервувати,бо маю багато рецептів де йде саме така

--------------------
у вас і у нас все буде гаразд!
Перейти на початок сторінки
Магда
24 лютого 2013 18:16
Повідомлення #259


Молода господинька
  • 34

Репутація: 50
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 79
Реєстрація: 8.12.2012

ICQ:--

Бали: 1063
Цитата: ole4ka
Дівчата,хто і куди додає селеру(корінь) бо цьогоріч маю багато.Додаю в супи,хочу щось таке,щоб всі в родині їли


Спробуйте пюре з селери. Ще не пробувала ставити посилання, доведеться на пальцях розказати :feel: : у "других стравах" в окремому підрозділі виставлений рецепт. Як гарнір просто чудово, дуже ніжне, ароматне, вершкове, альтернатива картоплі. Я роблю дуже часто, правда з купованої, а з домашньої, певно, буде взагалі щось неймовірне.

--------------------
Дрібниць не буває
Перейти на початок сторінки
мари4ка
6 березня 2013 13:59
Повідомлення #260


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Дівчата, шукаю перепис печенька. Може хто знає.Називається "САВУСИ" , кажуть на весілля таке колись пекли. Як мені пояснили, то воно виглядає так: печенько, на нього видушено збитий білок і треба, щоб він застиг( але не пекти. А коли застигне, то два до купи перемастити вареннячком!
То в одного мого клієнта ностальгія за дитинством)))) І він собі таке згадав і хоче. а я не знаю, що воно таке. Може в якомусь регіоні таке пекли, бо я такого не памятаю...
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 09:53

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 36
Гостей: 9
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100