Цитата: мари4ка
печенько, на нього видушено збитий білок і треба, щоб він застиг( але не пекти. А коли застигне, то два до купи перемастити вареннячком!
Колись шукала схожий рецепт,але печенько пеклося із збитим змащеним білком,щось я собі не уявляю,як має білок застигнути ( Я шукала рецепт схожих печенюшок із назвою Поцілунки, а в інших регіонах його ще називають Молодички
1Рецепт: 200гр масла
250гр муки
1ст.л. сметани
Добре вимісити,розтачати,нарізати квадратики,покрити піною із білка(половину білка збити з 100гр цукру)пекти
готові спечене печенько змастити повидлом і скласти докупи.Замість повидла можна змастити кремом:100гр масла збити з 50гр пудри збиваючи додати 1 жовток
2Рецепт: 200гр масла
2 ст муки
2 жовтки
1 п ваніл.цукру
Замісити на ніч пекти вранці,розтачати,нарізати квадратики,покрити піною із білка(2 білка збити з цукром)пекти
готові спечене печенько змастити повидлом і скласти докупи