Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Шукаю перепис
Ірка-Шкірка
12 липня 2010 01:10
Повідомлення #71


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Натонька,
А не хочеш корж з печива чи мюслів, а потім - заливні шари з різними фруктами.
У мене улюблений непечений - зефірний зі сметанковим кремом, пересипаний горіхами і фруктами. Завжди йде на ура.
Перейти на початок сторінки
Ludany
12 липня 2010 06:23
Повідомлення #72


Молода господинька
  • 34

Репутація: 39
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 186
Реєстрація: 28.04.2009

ICQ:--

Бали: 264
Наталя,відпочивай і забудь про випічку,насолоджуйся сонцем і морем!!!
Зато приїдеш,напечеш вже дома смаколиків wink

Якщо матимеш там мікро-дуже популярне пірожко шоколадне,на КУ його принесла Лунна Пчела,але це відомий в неті рецепт,звиняй,що не перевела з російської.
Опасного шоколадного пирожного в кофейной кружке

Кружка - большая (американцы, ж не эспрессо пьют, а хлещут помои нередко некаф в больших количествах)
Итак, что нужно:
1 кружка (="форма")
4 ст.л. муки "для тортов"
4 ст.л. сахара
2 ст.л. какао
1 яйцо
3 ст.л. молока
3 ст.л. растительного масла
чуток ванили

можно добавить 3 ст.л. шоколада кусочками (т.н. "шоколадные чипсы")

Что делать:
В кружке вилкой смешиваем все сухие ингридиенты. Добавляем яйцо, тщательно вымешиваем. вливаем молоко, масло и ваниль, еще раз тщательно вымешиваем. Добавляем шоколад.

Ставим кружку в микроволновку, готовим 3 мин при мощности 1 000 Ватт. Пирожное вылезет из кружки. Оставляем немного остыть, выкладываем на тарелочку (при желании). Лопаем.
***Рецепт опасен тем, что предлагает возможность шоколадного пирожного в любое время суток и всего за 5 мин. ***" Конец цитаты.

Не знаю, к каким кружкам привыкли американцы, но я взяла на всякий случай поллитровую чашечку. Намесила, как написано в рецепте. И действительно - получилось пирожное!! Но хочу отметить, что это очень большая на одного человека порция, лучше делить массу на 2 части и выпекать в формах для крем-брюле. В них же и подавать, потому как из чашки вынимается плохо и выглядит не очень эстетично. А на вкус превосходно! Чем-то похоже на коврижку или шоколадный пирог. Замечательная пористая структура.
Легкость и быстрота поражает! Такой "быстрой" выпечки я еще не встречала. На все процедуры (доставание продуктиов, замешивание, выпекание) у меня ушло 7 минут!!
Перейти на початок сторінки
Ludany
12 липня 2010 06:31
Повідомлення #73


Молода господинька
  • 34

Репутація: 39
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 186
Реєстрація: 28.04.2009

ICQ:--

Бали: 264
Уточнюю,мука для тортів=звичайна мука+порошок для печива(з розрахунку на 1 стакан муки йде 1 ч.ложка розпушувачу).

Щасливої дороги,вдалого відпочинку,буду чекати повернення!!!
Перейти на початок сторінки
lana
12 липня 2010 07:21
Повідомлення #74


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: Натонька
дівчата, може маєте рецептик тортиська якогось. що не треба в духовці пекти


ЛІНИВИЙ НАПОЛЕОН

Приготувати заварний крем:

1 л молока
1 склянка муки
1 яйце
неповна склянка цукру
ваніль


Печиво типу "Марія" (300 г) викладати шарами, перекладати кремом. Зверху посипати перетертим печивом.

А ще - заварний сирник (бісквіт на дно замінити печивом)
Творожна хатка( рецепт, здається, є на сайті)
Наполеон на пиві- коржі я печу не в духовці, а на сковороді (як налисники, форму не змащую)
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
12 липня 2010 10:12
Повідомлення #75


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Ludany
Опасного шоколадного пирожного в кофейной кружке

Я таке готувала - було смачно.
Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
13 липня 2010 00:09
Повідомлення #76


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14626
всім велике дякую! То я зараз думаю шо там шось захочу готувати, а певно як приїду туди, то хіба все швиденько)))) Ну але передають дощі.. може щось і спечу.. чи зажарю smile

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
мари4ка
13 липня 2010 00:45
Повідомлення #77


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1922
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1385
Реєстрація: 21.05.2010

ICQ:--

Бали: 5669
Натонька,а я люблю сніккерс робити взагалі не треба нічого пекти:квадратні вафлі помастити згущенкою вареною;пожарити арахіс і подушити чимось твердим(можна качалкою);крекер вершковий порізати на квадратики,або теж подушити(просто квадратики ціліші);змішати оріхи+крекер+варена згущенка+масло,все вимішати до однорідної масси і поставити в холодильник,бо може бути трохи заріде,потім массу викласти на вафлі і накрити ще одним пластом;притиснути чимось з верху і в холодильник(1год).Дуже смачний виходить в мене всі обожнюють!!!
2 пачки крекеру
2 банки згущенки(вареної)
200-250 гр масла
Це рецепт на великий снікерс,можна робити половину,але змітають зразу!!!
Смачного!
Перейти на початок сторінки
olenka=)
9 серпня 2010 22:55
Повідомлення #78


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
a xto mae nerenuc batryshku?
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
13 вересня 2010 17:33
Повідомлення #79


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
Дівчатка,підкажіть якусь добру начинку до лавашів.І як ви їх правильно робите?Чи змащувати наперед майонезом щоб зм"якли?Одним словом кажіть всьо шо знаєте))))))Бо я вже напекла їх цілу гору,а тепер не знаю, шо з тим робити?
Перейти на початок сторінки
lana
13 вересня 2010 18:45
Повідомлення #80


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
ДИВИСЯ ТУТ

Я намагаюсь швидко змазувати і згортати, і навіть нарізати, доки не розм"як.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




5 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 5)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 листопада 2024 09:33

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 23
Гостей: 10
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100