Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Запрошую в гості до Катерини - 3, Готувати з душею, їсти із задоволенням.
ssaazzoonn
9 лютого 2012 15:04
Повідомлення #351


Файна господиня
  • 51

Репутація: 421
Група: Кондитер
Повідомлень: 1087
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 963
Катю! Я в захватi вiд твоїх вишуканих страв!!! БРАВО !!! :3fb: :3fb: :3fb: :3fb: :3fb:
Перейти на початок сторінки
gutka
19 лютого 2012 13:25
Повідомлення #352


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1407
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4106
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7221
КЕКС гарбузовий малокалорійний




1 скл. борошна
1 ч.л. розпушувача
0,5 ч.л. соди + 1 ст.л. кислого молока/кефіру
1 ч.л. кориці
3/4 скл. цукру
3/4 скл натертого гарбуза (можна взяти моркву)
1 терте яблуко
жменя родзинок
5 ст.л. оливкової олії
сік апельсина або 1 яйце
можна додавати улюблені горішки

до глибокої миски класти почергово гарбузу, яблуко, корицю, цукор, родзинки, сік/яйце, оливкову олію, соду все гарно перемішати і додати просіяне борошно з розпушувачем
форму вистелити папером для випічки, вилити тісто і випікати при температурі 180 градусів
Смачно їсти з солодким сиром

хто спробує спекти - обговорюєм тут

Повідомлення відредагував gutka - 19 лютого 2012 13:34
Перейти на початок сторінки
gutka
19 лютого 2012 13:48
Повідомлення #353


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1407
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4106
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7221
Рис басматі з овочами




1,5 скл рису
заморожені овочі (400г)
оливкова олія (~2 ст.л.)
сіль, приправи
вода
сьогодні використала заморожені овочі від Рудь - смачно


сухий рис злегка підсмажити на розігрітій олії, залати кип"яченою водою, аби вода покрила рис на 1 см., так як час приготування мого рису 10 хв, то через 2-3 хв додати заморожені овочі,довести до кипіння, посолити та приправити, накрити кришкою і за 8 хв оіб готовий

смачно подавати з салатом з капусти

салат з капусти

Повідомлення відредагував gutka - 19 лютого 2012 13:55
Перейти на початок сторінки
gutka
26 лютого 2012 15:39
Повідомлення #354


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1407
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4106
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7221
Пляцок "Три бажання"



рецепт від Леся Кравецького (http://smak.ua)
Інгредієнти:
ДЛЯ МАКОВОГО ШАРУ:
200г маку,
2 яйця,
4 ст.л. цукру,
25 г родзинок(ізюму),
5-6 горіхів,
1 ст.ложка апельсинових цукатів.
ДЛЯ СИРНОГО ШАРУ:
500 г сиру,
2 ст.ложки сметани,
1 пачка ванільного пудингу,
3 ст.л. апельсинових цукатів,
100г родзинок(ізюму) - бажано світлого і темного,
3 яйця,
5 ст. ложок цукру
ДЛЯ ШОКОЛАДНОГО ШАРУ:
4 яйця,
8 ст. ложок борошна,
4 ст. ложки темного какао,
2\3 ч. ложки соди,
щіпка солі,
6 ст.ложок цукру
ДЛЯ КРЕМУ:
200 г сметани,
1 ч. л. рочинної кави,
1 яйце,
1 ч. ложка борошна,
4 ст. ложки цукру,
200 г масла.

Сир розтерти зі сметаною і цукром. Додати яйця, цукати, пудинг і родзинки. Усе розтерти до однорідної маси.

Мак запарити і тричі змолоти на м"ясорубці з горіхами. Додати родзинки, цукати, цукор і яйця. Усе вимішати.

Форму 15х30 см вистелити пергаментним папером. Вискласти макову масу. Зверху - сирну. Залити усе зверху шоколадною масою:

для шоколадної маси яйця збити з цукром на пухку масу, за допомогою міксера протягом 5-6 хвилин. Легко вимішати з борошном, какао і розпушувачем.

Випікати 35-40 хвилин при 190*С.
Остиглий корж перевернути на пергаментний папір, посипаний цукром і зняти з верхнього коржа пергамент.

Для крему сметану розмішати з яйцем, кавою і цукром. Заварити до густої маси. Остудити. Збити з маслом на пухку масу.

Корж розрізати на 2 частини. На одну частину(маком вверх) намазати крем. Зверху поставити другу частину коржа маком вниз.

Мої зміни в рецепті від автора:
- для макового шару я використала готову макову масу (придбала у крамниці Марічки) додала тільки яйця
- до сирної маси не додавала родзинки та цукати
- крем приготувала без кави
- зверху пляцок залила шоколадною помадкою
- форму брала більшу за розмірами (з електродуховки Арістон 28х34)


Дуже смачний пляцок.

Повідомлення відредагував gutka - 5 травня 2012 22:19
Перейти на початок сторінки
gutka
26 лютого 2012 15:52
Повідомлення #355


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1407
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4106
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7221
Пляцок "Сакура"



хотіла спекти пляцок Анюти http://anni-72.livejournal.com/81740.html, але вийшло трошки по-інакшому

інгредієнти

250 г маргарину
450-500 г борошна + 1 ст.л. розпушувача
1 скл. сметани
2 жовтки
замісити тісто і розділити на 6 рівних частин

крім того, вишні 0,5 л у власному соці відцідити і залити на 30 хв горілкою, знову відцідити і змішати зі збитим білком
1 скл. маку запарити, відцідити і стерти з 1/2 скл. цурку, змішати зі збитим білком

одну частину тіста розкачувати викладати вишні(мак), зверху накрити другою частиною тіста, краї защіпувати, поколоти зверху виделкою і випікати при температурі 180 градусів
форма 36 на 24см
має вийти два коржі з вишнями і один з маком

Крем:
1 скл. сметани змішати з 1 скл. цукру, поставити на вогонь і варити на повільному вогні, коли закипить всипати пачку вишевого желе (90 грам) варити помішуючи біля 15 хв.
Коли маса охолоне додати 300 грам масла.

Коржі перемазати кремом



Повідомлення відредагував gutka - 1 березня 2012 21:21
Перейти на початок сторінки
gutka
26 лютого 2012 15:55
Повідомлення #356


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1407
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4106
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7221
Пані Валевська

дуже смачний пляцок (пекла по рецепту http://wn.com/mojeciasto)



для тіста:
250 г. маргарину
2,5 скл. борошна
1 скл. пудри
1/2 скл. цукру
4 яйця
1 ложечка розпушувача
2 ст.ложки крохмалю
смородинове варення
мигдалева стружка

відділити білки від жовтків
змішати борошно, розпушувач, цукор, додати жовтки, маргарин кімнатної температури, замісти тісто і розділити на дві рівні частини

форму 22х27 см намастити маслом, викласти папером, зверху викласти тісто, змастит варенням

поставити до духовки на 15-20 хв при темп. 180

білки збити з цукровою пудрою, обережно додати крохмаль і викласти половину зверху на тісто, притрусити мигдалем і поставити ще на 15 хв до духовки

спекти два таких коржі, охолодити

Крем:
0,5 л молока
2 яйця
5-6 ложок цукру
2 ложки борошна
2 ложки крохмалю
- приготувати заварний крем, коли охолоне збити з 200 г масла у пухку масу

Повідомлення відредагував gutka - 26 лютого 2012 16:34
Перейти на початок сторінки
Ludka
26 лютого 2012 16:01
Повідомлення #357


Файна господиня
  • 51

Репутація: 264
Група: Кондитер
Повідомлень: 767
Реєстрація: 4.11.2011

ICQ:--

Бали: 658
Цитата: gutka
Пляцок "Три бажання"

Дуже класний, але я на дієті :m05002:

А у вас якесь свято, стільки всього напекли??? :a0a:

Повідомлення відредагував Ludka - 26 лютого 2012 16:02
Перейти на початок сторінки
gutka
26 лютого 2012 16:16
Повідомлення #358


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1407
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4106
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7221
Цитата: Костя Люда
А у вас якесь свято, стільки всього напекли???

святкували день народження сина
Перейти на початок сторінки
oksenya75
26 лютого 2012 16:51
Повідомлення #359


Файна господиня
  • 51

Репутація: 303
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 615
Реєстрація: 23.09.2010

ICQ:--

Бали: 1377
Просто нема слів. Я в захопленні!!!! Пляцки як намальовані!!! Катю, Ви надзвичайна господиня!!!!!!!
Перейти на початок сторінки
kosacjka
26 лютого 2012 20:19
Повідомлення #360


Файна господиня
  • 51

Репутація: 473
Група: Кондитер
Повідомлень: 487
Реєстрація: 1.11.2011

ICQ:601559856

Бали: 1839
Цитата: gutka
Пляцок "Сакура"


Ого-го, такий апетитний торт, рожевий колір дуже привабливий. У мене потекли слюнки. ХОЧУ КУСОЧОК :amam:

--------------------
Мене звати Оля і до мене звертатись на "ти"
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 червня 2017 05:04

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Najlepsza outsourcing usług medycznych
  Пише Laetitia (Сьогодні, 01:28)
Details For car - Where To Go
  Пише oronury (Учора, 19:16)
Bookeeng.com - система поиска и бронирования пансионов интернет
  Пише adavexiq (Учора, 17:00)
Trouble-Free Plans In car Around The USA
  Пише iqydovu (Учора, 14:40)
Innumerably mismatching wetted buffets.
  Пише ubitamy (Учора, 12:20)
Leasing samochodów nowych
  Пише icyqabe (21 червня 2017 19:49)
м.Берегово Закарпатська обл.
  Пише Kum (21 червня 2017 17:44)
Deciding upon Trouble-Free Programs In car
  Пише esezohoma (21 червня 2017 14:42)
More or less firm
  Пише ida (20 червня 2017 15:44)
Посиденьки у Олесі
  Пише ОЛЕСЯ (4 червня 2017 05:37)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 56
Гостей: 29
Користувачі: lwoyyipsdif, butbreella, Josephsam, vrwzhuiwmf, hxwyyhcwxwc, boxaccori, lywwzjynphl, nomargebropE, hydvzjcczmq, hvbxvjfdavk, butbreella
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100