Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Солодке життя Волошки, Про тортики, тістечка, м"яско і не тільки .....
KASYA
30 січня 2013 20:35
Повідомлення #81


Файна господиня
  • 51

Репутація: 544
Група: Кондитер
Повідомлень: 635
Реєстрація: 24.01.2012

ICQ:--

Бали: 1254
Смачні курячі котлетки, справді дуже смачні, я теж такі частенько готую.

--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
15 лютого 2013 08:20
Повідомлення #82


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Дівчатка всім красно дякую за вітання із Днем Валентина і плюсики в репутацію
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
15 лютого 2013 08:30
Повідомлення #83


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
М"ясо запечене з картоплею

Свинина або курятина - 1 кг
помідори - 2-3 шт
цибуля - 3 шт
картопля - 3-4 шт
часник - 4-5 зубки
сир - 200-250 г
сіль, перець, майонез

М"ясо обмити, висушити, нарізати тонкими пластинами, посолоти , поперчити.
Картоплю і сир натерти на крупну терку.
Помідори порізати напівкільцями і обваляти в майонезі.
Цибулю порізати кільцями.
Часник видавити через часникодавку.

Змастити деко олією.
Викласти м"ясо, цибулю, потерту картоплю, помідори.
Поставити в духовку на 40-50 хв при 200-220 градусах.
За 10 хв. до закінчення готування, страву змастити давленим часником і посипати тертим сиром. Знову поставити в духовку і через 10 хв. смачна вечеря готова))
Смачного!





Перейти на початок сторінки
Volo-shka
15 лютого 2013 08:38
Повідомлення #84


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
На сніданок у нас сьогодні був

Австрійський штрудель із вишнями

Для тіста :
200 г борошна
200 г сиру домашнього (творогу)
4 яєчні жовтки
80 г цукру
1/4 ч.л. солі

Для начинки:
200 г вишень
3-4 яблука
120 г цукру
40 г коньяку
вершкове масло для смаження
кориця за смаком.

- Для тіста з"єднати всі інгредієнти, гарно перемішати і поставити в холодильник на 2 години. ( я місила тісто звечора, а вранці тільки спекла)
- Вишні (у мене заморожені) розморозити. Якщо із компоту - зцідити сік.
- Яблука помити, почистити від шкірки, нарізати кубиками і злегка обсмажити на вершковому маслі на сковороді, додавши корицю і коньяк. З"єднати із вишнями, додати весь цукор.
- Тісто розкачати на пергаментному папері дуже тоненько. Викласти на нього начинку., завернути рулетом.
Випікати в нагрітій до 180 градусів духовці 35-40 хв.
Охолодити і смакувати.

Перейти на початок сторінки
Ксенічка
8 березня 2013 22:28
Повідомлення #85


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656
Дощ вітань відстукує слова на підвіконні,

Мелодія звучить на ноті "ля".

Все щастя, що заховане в долоні,

Хай сонечком всміхається здаля.

Для Вас в саду ростуть чудові квіти,

Сьогодні доля Вам в дарунок їх несе,

А посмішку дарує ніжне літо,

В якому Ви чарівна над усе
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
31 січня 2014 12:40
Повідомлення #86


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Щось закинула я свою тему геть, все якось часу не вистачає, то буду наздоганяти)))

А почну із частинки весни в цю засніжену пору

Корзинка із тюльпанами



Всередині Золотий ключик із горіхами. Корзинка із білого шоколаду. Квіти із квіткової желатинової пасти. Буду робити подібне замовлення на 15 лютого, то якщо кому цікаво зроблю майстер-клас по тюльпанах.
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
31 січня 2014 12:50
Повідомлення #87


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Запіканка із пельменів "Лінива дружина"



Потрібно:
800 г пельменів заморожених (домашніх, магазинних - однаково)
2-3 цибулини
100 г твердого сиру
4 яйця
250 г майонезу (я беру половину майонезу, половину сметани)
сіль, перець за смаком
зелень

Приготування:
1. Цибулю почистити, помити, порізати дрібненько і обсмажити 2-3 хв до золотистого кольору, додавши трохи олії.
2. Форму змастити олією і поставити в гарячу духовку на 1-2 хвилини. Трохи підігріта форма не дасть пельменям пристати до дна.
3. Викласти пельмені у форму одним шаром, посолити, поперчити. Я ще присипала травами.
Зверху викласти спасеровану цибулю.
4. Яйця збити гарно із майонезом, посолити, поперчити, додати ще травички.
Сир потерти на великій терці.
5. Залити пельмені яєчно-майонезною сумішшю, посипати зверху сиром.
Випікати при 200 градусах близько 40 хвилин. Подавати до столу гарячою, посипавши зеленню.

Смачного!

Рецепт із групи ВК Шедеври кулінарії.
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
31 січня 2014 12:59
Повідомлення #88


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Фрикадельки





Потрібно:

500 г фаршу із рисом
1 л овочевого бульйону
3 ст. л. сметани
3 ст. л. томатного соусу
2 морквини
2 цибулини
300 г шампіньйонів
1 долька часнику

Готуємо:
1. На оливковій олії спасерувати нарізані шампіньйони і моркву із цибулею, Додати сметану і томатний соус. Викласти цю масу у горщечки (у мене вийшло 4 горщечки для запікання).
2. Із Фаршу із рисом зробити фрикадельки і злегка обсмажити на сковорідці (Але це не обов"язково). Викласти фрикадельки на овочеву суміш.
3. Залити все овочевим бульйоном, так щоб прикрити фрикадельки, посипати улюбленими приправами. Поставити в духовку при температурі 190 г на 30 хвилин.
Подавати із будь-яким гарніром - картопля. макарони, різні каші - все буде неймовірно смачним.

Рецепт із ВК Шедеври кулінарії.
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
31 січня 2014 13:13
Повідомлення #89


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Крихітки-пиріжечки із яблуком



Для тіста :
2,5 ст. борошна + на підсипання
2 ст. л. цукру.
1/3 ч. л. солі
180 г масла дуже холодного (порізати кубиками або на терці)
1/2 ст. кефіру
можна додати цедру апельсина

Начинка :
Яблука+ 1/3 ст. цукру + сік 1/2 лимона + кориця або мускатний горіх

Додатково : 1 яйце + 1 ст. л. води , злегка збити.

Тісто:
- У великій мисці змішати борошно, цукор, сіль і за бажанням цедру.
- додати масло і розтерти тісто в крихти
- додати кефір і замісити тісто. Місити не довго, щоб не розтануло масло.
- Тісто розділити на 2 кулі , завернути в плівку і в холодильник на годину ( я робила звечора, а ліпили і пекли вранці).

Нагріти духовку до 180 градусів.
Розкачати першу кулю тоненько (3-4 мм товщиною), вирізати стаканом круги і викласти їх на деко вистелене папером для випічки. Змастити зверху водою.

Яблука почистити , вирізати серединку, нарізати кольцами, посипати цукром і спеціями. Викладати по одному кружечку на тісто на деко.

Із іншої кулі також вирізати стаканом кружечки і накрити ними яблука. Вилочкою придавити краї.

Зверху змастити яєчною сумішшю, і поставити в духовку на 20-25 хвилин.

Смачного!!!

Я тут тільки тісто місила,а робили пиріжечки дві помічнички - племінниця Аня (10 років) і донечка Вікуся (2,2 рочки). Але я гадаю, що у них все вийшло дуже добре)))))
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
31 січня 2014 13:18
Повідомлення #90


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Апельсинові мафіни



1 апельсин
150 г цукру
2 ч.л. ванільного цукру
150 г вершкового масла або маргарину
3 яйця
2 ч. л. розрихлювача
200-250 г борошна

Приготування:

Цедру апельсина натерти на терці, із самого апельсина вижати сік (має бути 50-70 мл)
Масло кімнатної температури розтерти із цукром і ванільним цукром.
Додати яйця, перемішати.
Додати сік і цедру апельсина, перемішати.
Додати борошно і замісити не густе тісто.
Форми змастити маслом і заповнити на 2/3 від висоти.
Випікати при 180 градусах 20-25 хвилин.

У мене китайська форма на 12 штук, то це якраз порція на тісто.

Смачного!!!

Повідомлення відредагував Volo-shka - 31 січня 2014 13:19
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 1 жовтня 2020 22:15

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ (5 квітня 2018 01:10)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 22
Гостей: 15
Користувачі: Shannacof, Josephclatt, Jeffreyclatt
 
 
  © 2009-2020 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100