Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Солодке життя Волошки, Про тортики, тістечка, м"яско і не тільки .....
Galina_Nedomirko_
8 листопада 2012 18:25
Повідомлення #41


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Мої вітання!!!
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
8 листопада 2012 21:27
Повідомлення #42


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163



Дорога наша Волошечко,наша ніжна ,талановита квіточко із золотими ручками!!!
Всією душею вітаю Тебе з відкриттям авторської солодкої сторіночки!
Це радісний день для Тебе і всіх нас,Твоїх шанувальників.Тепер всі шедеври будуть зібрані в одну скарбничку і ми будемо забігати сюди за смачненьким шматочком неповторного Поль Робсона, чи іншого популярного і улюбленого всіма тортика,яких у Тебе дуже багато!!!!!!!!!
Бажаю Тобі невичерпних творчих сил,високих злетів,безкрає море фантазії і гарного настрою для створення неперевершених витворів кондитерського мистецтва!


Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 8 листопада 2012 21:43
Перейти на початок сторінки
Julia 10
8 листопада 2012 22:21
Повідомлення #43


Молода господинька
  • 34

Репутація: 185
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 231
Реєстрація: 12.08.2010

ICQ:--

Бали: 1800
ВІТАЮ!!!БАЖАЮ НАТХНЕННЯ У СТВОРЕННІ СМАЧНИХ ШЕДЕВРІВ!!!

%D1%EE%EB%EE%E4%EA%E5+%E6%E8%F2%F2%FF+%C2%EE%EB%EE%F8%EA%E8
Перейти на початок сторінки
Томочка
10 листопада 2012 12:42
Повідомлення #44


Молода господинька
  • 34

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Вітаю з відкриттям!



Повідомлення відредагував Томочка - 10 листопада 2012 12:43
Перейти на початок сторінки
боженка
10 листопада 2012 14:12
Повідомлення #45


Файна господиня
  • 51

Репутація: 481
Група: Кондитер
Повідомлень: 480
Реєстрація: 2.03.2010

ICQ:--

Бали: 857
Вітаю з відкриттям такої смачнючої сторіночки для всіх дрімфудівських солодкоїжок,бажаю натхнення і здійснення у всіх кулінарних починаннях(і не тільки кулінарних)!!!
а це чайок до тих смачнючих пляцків і тортів!

Повідомлення відредагував боженка - 10 листопада 2012 14:14
Перейти на початок сторінки
Kvitochka
10 листопада 2012 15:19
Повідомлення #46


Файна господиня
  • 51

Репутація: 267
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 332
Реєстрація: 21.06.2011

ICQ:--

Бали: 1018
Щиро вітаю з відкриттям власної темки!!!


Дуже гарно, що всі Ваші чудові рецепти можна буде тепер тут побачити!!!

Перейти на початок сторінки
Solka
10 листопада 2012 20:57
Повідомлення #47


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Вітаю з власною темкою, солодкою і затишною! :love:

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
12 листопада 2012 17:17
Повідомлення #48


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Дякую всім за привітання і побажання :a0a:

Торт "Шоколадна веселка
"

Для коржів :
яйця - 4 шт.
вершкове масло - 200 г
цукор - 200 г
ванілін - 9 г
сметана - 200 г
розрихлювач - 20 г
борошно - 400 г
шоколад - 25 г
какао
гелевий коричневий барвник

Для крему :

Згущене молоко - 1 банка
Вершкове масло - 250 г.
какао - 1 ст. л.
Гіркий шоколад - 175 г
вершки - 125 мл

М"яке вершкове масло розтерти до пишності. Всипати частинами цукор і ваніль і збити. Вбити яйця по одному, гарно перемішуючи кожне не менше 1 хв. Влити сметану, перемішати масу до однорідності. В окремій чашці змішати борошно із розрихлювачем. Просіяти її над яєчно-масляною сумішшю і швидко розмішати до однорідної густої маси.
Тісто розділити на 4 частини.
В першу частину додати розтоплений шоколад, 1 ст. л. какао, пару крапель барвника, щоб корж вийшов насиченого шоколадного кольору.
У другу частину додати лише 1 ст. л. какао.
В третю частину - 1/2 ч. л. какао. Останню частину - 4-ту - залишити без добавок.
Нагріти духовку до 180 градусів. Випікати кожен корж близько 15 хв, перевіряючи на готовність паличкою.
Пропитати коржі сиропом за смаком. Прослоїти кремом.

Крем :
Розтопити в каструльці вершкове масло. Додати поламаний шоколад, помішуючи, влити згущене молоко и просіяти зверху какао.
Розмішіти до однорідності . Залишити охолоджуватись при кімнатній температурі.
Збити вершки і змішати із охолодженою шоколадною масою.



Смачного!!!

Рецепт від Лілії Черкашиної із журналу ТортДеко№ 3(8) за серпень 2012 року.

Повідомлення відредагував Volo-shka - 13 листопада 2012 07:13
Перейти на початок сторінки
Soni
12 листопада 2012 17:28
Повідомлення #49


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Волошечко я пропустила відкриття, тому прийми і мої вітання!

Нехай на Твоїй кухоньці завжди буде затишно і смачно, в чому я не сумніваюсь!!!!


Повідомлення відредагував Soni - 12 листопада 2012 17:28
Перейти на початок сторінки
33065
12 листопада 2012 18:36
Повідомлення #50


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
вітаю з відкриттям власної темки )) :smile:




Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 19 квітня 2024 20:45

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 27
Гостей: 19
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100