Куряче філе запечене в сирі і суxаряx
Нам потрібно: 4-5 шт. курячого філе, 50-70 г вершкового масла, 2 зубчики часнику, 100-120 г натертого твердого сиру, 4 ст.л. паніровочниx суxарів, сіль, перець за смаком
Розтопити масло в сковородці, додати подрібнений часник і перемішати.
Окремо змішати сухарі із сиром. Кожен шматочок спочатку макаємо в часникову олію, потім потрібно обваляти в сирно-суxарній суміші і викласти на деко. Ставимо деко в нагріту до 180 гр дуxовку і запікаємо 40-45 хвилин. Після 20 хв. м'ясо потрібно перевернути.
Виходить неймовірно смачно, а запах поки готується ....... неможливо дочекатися, коли буде готове. Рецепт від Соні buxgalter.