Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 В гостях у Оксани - 2
oksana d
17 січня 2013 19:01
Повідомлення #171


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Цитата: ОЛЕСЯ
якого діаметру у тебе ці керамічні формочки та скільки порцій виходить.


d=9 Виходить з порції 8 таких формочок. Спробуйте , пудинг виходить дуже смачний!
Перейти на початок сторінки
oksana d
17 січня 2013 21:36
Повідомлення #172


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Вафельно-щоколадний торт


Нам потрібно: 6 круглих вафель (Д-25), 300 г гіркого шоколаду ( я давала 100г), 175 г масла, 1/2 склянки молока, 200 г ванільної халви, 1/3 склянки цукру, 1,5ч.л. ванільної есенції.

Масло порізати на кусочки, покласти в посудину, туди ж налити молоко. Варити на маленькому вогні поки не розтопиться масло. Додати цукор, халву, шоколад і варити помішуючи 5-7 хвилин, поки не вийде однорідна маса (шоколад і халва має повністю розчинитися). Зняти з вогню і додати есенцію. Розмішати, дати крему охолонути і перемазати вафлі. Поставити в холодильник на 2-3 години. Смачного!



Рецепт від Соні buxgalter.

Обговорюємо тут

Повідомлення відредагував oksana d - 17 січня 2013 21:44
Перейти на початок сторінки
oksana d
17 січня 2013 22:19
Повідомлення #173


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Перейти на початок сторінки
oksana d
18 січня 2013 22:02
Повідомлення #174


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Риба з сюрпризом


Нам потрібно: 2 однакових кусочки філе риби.
Начинка: 150 твердого сиру, 2 яйця, 2 цибулини, 1 пучок петрушки, олія.
Маринад: 250 мл води, 2 ст.л. оцту, 100 г олії, сіль, перець.

Із зазначених складників готуємо маринад, заливаємо ним рибу на 30 хвилин. Цибулю нарізаємо і обсмажуємо на олії, нарізаємо дрібно петрушку і варені яйця, все перемішуємо.
На фольгу , змащену олією, кладемо один шматок філе, посипаємо натертим твердим сиром, потім фарш і знову посипаємо сиром і накриваємо другим філе.



Фольгу закриваємо конвертом.



Викладаємо на деко і запікаємо у духовці при 250С - 30 хвилин.





Дуже смачна риба. Можна їсти холодною або гарячою.
Рецепт із журналу "Добра кухня" № 12 (грудень 2012р).
Смачного!

Повідомлення відредагував oksana d - 18 січня 2013 22:58
Перейти на початок сторінки
oksana d
19 січня 2013 21:28
Повідомлення #175


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Салат з шинкою і маслинами.


Нам потрібно: 200 г шинки, 1/2 банки маслин, 1 маленька баночка горошку, 2-3 маринованих огірки, 1 цибулина, сіль, перець.

Нарізаємо довільно шинку, додаємо нарізану цибулю і скибочки огірків. Потім нарізаємо маслини, додаємо горошок, солимо, перчимо і заправляємо майонезом. Перед подачею охолодити.



Рецепт із сайту "Harch.ru"

Повідомлення відредагував oksana d - 19 січня 2013 21:31
Перейти на початок сторінки
oksana d
19 січня 2013 22:01
Повідомлення #176


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Готувала на свята : Салат з корейської моркви та пекінської капусти



Цього разу сир потерла на грубій терці.

Повідомлення відредагував oksana d - 19 січня 2013 22:02
Перейти на початок сторінки
oksana d
20 січня 2013 00:09
Повідомлення #177


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Риба маринована


Нам потрібно: 1 кг будь-якої риби( в мене нототенія), 1 кг цибулі, 3-4 горошини запашного перцю, 2 лаврові листочки.
Для маринаду: 2 ст.л. солі, 0,5 склянки цукру, 1 склянка томатного соусу, 0,5 склянки 9% оцту( я давала трошки менше), 0,5 склянки води, 1 склянка олії.

Рибу почистити і вимити, нарізати невеликими шматками. Цибулю нарізати півкільцями. У каструлю викласти шар цибулі, шар риби і зверху знову шар цибулі.Залити маринадом. Поставити на дуже маленький вогонь на 3 години, накривши кришкою. Додати перець і лавровий листок і тушкувати ще 40 хвилин. Риба виходить неймовірно смачна!



Рецепт із журналу Добра кухня № 12(грудень 2012).

Повідомлення відредагував oksana d - 20 січня 2013 00:22
Перейти на початок сторінки
олівія
20 січня 2013 06:57
Повідомлення #178


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
[b]oksana d[ Оксано ,
в цій рибі кості пом'якшуються?
Перейти на початок сторінки
oksana d
20 січня 2013 09:28
Повідомлення #179


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Цитата: олівія
в цій рибі кості пом'якшуються?


Стають м"якими, бо рибка тушиться майже 4 години.
Перейти на початок сторінки
oksana d
21 січня 2013 21:06
Повідомлення #180


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Яблучно-медовий пиріг.


Нам потрібно: 4 середніх яблука, 1,5 лимона, 350 г борошна, щіпотка солі, 1,5 ч.л. розпушувача, 150 г вершкового масла, 200 г цукру, 2 яйця, 170 мл молока, 200 г вишень, 2 ст.л. меду.

Яблука почистити і нарізати дольками, полити соком половинки лимона. Яйця ділимо на жовтки і білки. Жовтки збиваємо із 120 г масла і 150 г цукру, натираємо цедру лимона. Борошно просіюємо із сіллю і розпушувачем. По черзі додаємо в масляну масу, то борошно, то молоко, після кожного разу добре перемішуємо. Білки збиваємо у піну, акуратно додаємо до тіста.Викладаємо тісто у змазану маслом форму, зверху викладаємо яблука і вишні, маленькі кусочки масла, яке залишилося і посипаємо цукром.



Печемо у розігрітій духовці при 180С - 45 хвилин. За цей час розігріваємо в сковорідці мед із соком одного лимону. Поливаємо ним ще гарячий пиріг.







Рецепт із сайту "Вкусный блог"

Повідомлення відредагував oksana d - 21 січня 2013 21:07
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 15:31

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 61
Гостей: 45
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100