Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 В гостях у Оксани - 2
Darka
5 січня 2013 00:31
Повідомлення #151


Файна господиня
  • 51

Репутація: 621
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 12.11.2012

ICQ:--

Бали: 712
Баварські котлети мають бути дуже добрі,колись такі пробувала в Польщі.

--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Перейти на початок сторінки
oksana d
5 січня 2013 22:09
Повідомлення #152


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Різдвяний фруктовий кекс

Інгредієнти:борошно - 250 г, цукор - 100 г,масло вершкове -100 г, 1 яйце, родзинки - 150 г, чорнослив - 50 г, курага -50 г, цукор ванільний - 20 г, розпушувач - 20 г, сіль - 3 г, сир кисломолочний -150 г,коньяк - 1 ст. ложка.

Борошно вимішати з содою, сіллю, цукром, додати порізане масло і розтерти ложкою до однорідної маси, потім додати сир.Гарно розтерти.
Додати яйце, підготовлені сухофрукти, коньяк. Замісити тісто. Воно буде трохи липким — борошна не додавати. Помістити у форму і випікати 45-50 хвилин при 190*С.




Рецепт знайшла на сайті "Кукорама" із деякими моїми змінами.

Повідомлення відредагував oksana d - 5 січня 2013 22:30
Перейти на початок сторінки
oksana d
5 січня 2013 22:53
Повідомлення #153


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Печиво "Зимове"


Інгредієнти: борошно -1 склянка, жовтки - 2 шт., масло вершкове (щоб було м*ягке) - 100 г, мед - 2 ст. ложки, цукор - 2 ст. ложки, мак - 2 ст. ложки, ванілін - 1 ч. ложка.
Розтираємо жовтки з цукром, додаємо мак, ванілін та мед. Борошно вимішуємо з маслом, поєднуємо дві суміші вимішуючи тісто. Розкачуємо тісто, робимо печиво любої форми. Випікаємо при температурі 200* С 10 хвилин.

Рецепт із "Кукорами" із деякими моїми змінами.

Повідомлення відредагував oksana d - 5 січня 2013 22:56
Перейти на початок сторінки
oksana d
6 січня 2013 12:55
Повідомлення #154


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556


Хай Різдво з тим завітає,
Чого серце забажає.
Хай несе у кожну хату
Щастя, радості багато,
Хай смачна кутя Вам вдасться,
Хай в сім’ї панує щастя.
Щоб весела коляда
В хату радість принесла.


Перейти на початок сторінки
oksana d
11 січня 2013 21:08
Повідомлення #155


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Пиріг "Персикова насолода"


Нам потрібно: 250 г борошна, 200 г цукру, ванілін, 200 г вершкового масла або маргарини, 5 яєць, 50 мл молока, 2 ч.л. розпушувача. Для заливки: 250 г сметани, 60 г цукру і компот із персиків .

Масло розтерти із цукром і ваніліном, додати яйця, молоко, розпушувач, борошно і замісити тісто. Вилити у форму, розрівняти, а зверху викласти порізані персики. Персики повинні трошки втопитися у тісті. Ставимо у розігріту духовку до 180С на 30-35 хвилин.



За цей час готуємо крем: збиваємо сметану із цукром. Гарячий пиріг заливаємо кремом, даємо трошки настоятися і смакуємо. Смачного!





Із сайту "Умные рецепты". Я брала Персики у власному соці

Повідомлення відредагував oksana d - 11 січня 2013 21:19
Перейти на початок сторінки
oksana d
11 січня 2013 21:26
Повідомлення #156


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Салат "Лукавство Амура"


Нам потрібно: маслини без кісточок - 1 банка, кукурудза - 1 баночка, 1 болгарський червоний перець, 1 цибулина, лосось або горбуша натуральна в банці (240г), 3 ст.л. олії, 1 ст.л. оцту, сіль, перець.

Я брала таку рибу:



Перець чистемо і нарізаємо кубиками. Маслини нарізаємо кільцями, цибулю півкільцями. Зливаємо сік з кукурудзи. Заправляємо олією, даємо оцет, солимо і перчимо. Додаємо рибу і перемішуємо.



Дуже смачний і легкий салат. Із сайту "Хлібопічка.ру"

Повідомлення відредагував oksana d - 11 січня 2013 21:28
Перейти на початок сторінки
Марія Митник
11 січня 2013 23:03
Повідомлення #157


Файна господиня
  • 51

Репутація: 413
Група: Кондитер
Повідомлень: 654
Реєстрація: 18.04.2010

ICQ:--

Бали: 2041
oksana d,
Де Ти пропадала декілька днів із своєю СМАКОТОЮ?
Перейти на початок сторінки
oksana d
12 січня 2013 00:02
Повідомлення #158


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Мясо у сирному соусі.



Подібний рецепт є у Христі Свинина з картоплею у вершково-сирному соусі, але в мене він трошки інший.

Отже нам потрібно: 800 г свинини, 1 лоток плавленого сиру, 2 моркви, 2-3 цибулини, часник, сіль, мелений чорний перець.

В глибокій посудині з товстим дном розігріти трошки олії, викласти свинину, нарізану невеликими кусочками, швидко зарумянити з двох боків, додати цибулю і продовжувати смажити, всипати терту моркву і смажити ще пару хвилин. Влити 2-3 склянки води, по ложці добавляти сир і потушити 5-7 хвилин, щоб він добре розійшовся. Посолити, поперчити і тушити до готовності, в кінці заправити часником. Настояти під кришкою 15 хвилин і можна подавати. Смачного!



Рецепт із сайту "Harch.ru" із деякими змінами.

Повідомлення відредагував oksana d - 12 січня 2013 00:07
Перейти на початок сторінки
oksana d
12 січня 2013 23:59
Повідомлення #159


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Яблучно - лимонний пиріг






Тісто: 200 г масла, 350 г борошна з розпушувачем, 200 г сметани, 1/2 склянки цукру, трошки крохмалу.

Замісити тісто, завернути в плівку і поставити в холодильник на годину.

Начинка: 4 яблука натерти на грубій терці, також натерти 1 лимон, додати цукор( в залежності від кислоти яблук), віджати від соку.

Беремо форму 25*30 або круглу (24-26 см) і викладаємо 2/3 тіста, потім посипаємо трошки борошном, зверху начинку і 1/3 тіста. Випікаємо при 180С - 40-45 хвилин.
Коли вистигне за бажанням можна посипати цукровою пудрою.

Рецепт від Соні buxgalter.

Повідомлення відредагував oksana d - 13 січня 2013 00:06
Перейти на початок сторінки
oksana d
13 січня 2013 09:45
Повідомлення #160


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Капуста з грибами


Нам потрібно: половинка великої свіжої капусти, 300 г варених грибів ( в мене печериці), велика морква, 2 цибулини, 1 перець болгарський, 1-3 ст.л. томатної пасти, дрібка цукру, сіль, перець, лавровий листок, коріандр мелений, олія.

Нарізати капусту, не дуже дрібно, покласти в каструлю, трошки посолити, додати 3-5 горошин чорного та духмяного перцю, лавровий листок, на дно наливаємо олію, доливаємо 0,5 склянки води, накриваємо кришкою, тушкуємо( помішуючи, щоб капуста не пристала до дна). На сковорідці підсмажуємо цибулю, досипаємо різані гриби, за хвилину до готовності додаємо спеції, крім коріандру. В окремій сковорідці так само готуємо натерту на грубій терці моркву, тоненькими смужками перець. Як овочі зарумяняться, додаємо коріандр.
Овочі додаємо до капусти, коли вона буде майже готова, додаємо пасту, трошки цукру і готуємо до готовності.



Рецепт із журналу "Рецепти господині" № 1 січень 2013 р. Автор Оксана Король

Повідомлення відредагував oksana d - 13 січня 2013 09:46
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 19:40

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 147
Гостей: 135
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100