Нам потрібно: 8-10 шт сосисок, 4-6 зубчиків часнику, 100 г майонезу, 100 г кетчупу, сіль, перець, склянка кип"яченої гарячої води.
Нарізаємо сосиски кружечками, складаємо в сковорідку і обсмажуємо на олії, щоб вони трошки підрумянилися. Дрібно ріжемо часник. У посудину викладаємо майонез, кетчуп, ретельно перемішуємо, додаємо в цю суміш часник, солимо, перчимо. Додаємо 200-300 мл гарячої води, все ретельно перемішуємо. Заливаємо сосиски в сковорідці приготовленою підливою, накриваємо кришкою і тушкуємо 25-30 хвилин на середньому вогні. Смачного!
Інгредієнти: 200 г борошна, 200 г цукру, 200 г вершкового масла, 3 яйця, цедра і сік 2-х апельсинів, 1 ч.л. розпушувача, щіпотка солі, 150-150 г цукру для просочення, 100 мл кипятку.
Збити масло із цукром. Додати по одному яйця, добре збиваючи після кожного. З апельсинів натерти цедру, видавити сік ( має бути біля 200 мл). Додати 50 мл соку і цедру в тісто, добре збити, всипати борошно, сіль і розпушувач. Форму змазати маслом, викласти тісто і випікати при 175 С - 35-40 хвилин. Приготувати сироп для просочення: змішати сік який залишився з цукром, прокипятити 5 хвилин. Готовий кекс трохи охолодити, добре наколоти деревяною палочкою і не витягуючи із форми пропитати сиропом. Смачного!
Рецепт із сайту "Смак"
Повідомлення відредагував oksana d - 25 жовтня 2012 22:17
Нам потрібно: 2,5 л овочевого або мясного бульйону, 2-3 картоплини, 1 морква, 1 цибулина, капуста цвітна - 200 г, горошок зелений( може бути свіжий, заморожений чи консервований), 2 ст.л. рису, сіль, мелений чорний перець, 1 болгарський перець.
Каструлю з бульйоном ставимо на плиту. Чистимо і нарізаємо картоплю, відправляємо в бульйон. Моркву натираємо на терці, цибулю дрібно нарізаємо і злегка підсмажуємо на сковорідці , кладемо в суп. Потім миємо рис і додаємо в киплячий суп. Нарізаємо капусту і перець, і з горошком кидаємо в суп. Солимо, перчимо і варимо до готовності. При подачі посипаємо зеленню. Смачного!
Із сайту "Смак"
Повідомлення відредагував oksana d - 26 жовтня 2012 22:16
Спочатку потрібно пропитати печиво кавою. Відділити жовтки від білків. Збити жовтки з цукровою пудрою до збільшення маси в 2 рази. Додати маскарпоне і добре перемішати. Викласти печиво у форму. Збити білки і додати їх в сирну масу, акуратно перемішати. Викласти готову масу на печиво в декілька рядів. Зверху через ситечко посипати какао. Поставити в холодильник на 2-3 години, краще на ніч.
Рецепт із нету.
Повідомлення відредагував oksana d - 26 жовтня 2012 23:42
Для налисників: 25 ст.л. борошна, 15 ст.л. олії, 500 мл молока, 500 мл води, 1 ст.л. солі, 1 пучок шпинату, 2 яйця. Для начинки: 0,5 кг курячої печінки, 300 г мяса (я брала свинину), 1 морквина, 1 цибулина, сіль, перець.
З"єднати молоко з водою, додати яйця, сіль, борошно. Все добре збити віничком, додати змелений у блендері шпинат. Наприкінці долити олію і добре вимішати.
Смажити на розігрітій сковорідці з двох боків. Печінку обсмажити з цибулею, а мясо - з морквою. Змішати все разом і трошки потушкувати. Перемолоти через мясорубку або блендер. Посолити, поперчити - до смаку. Перемастити налисники начинкою, згорнути як вам більше подобається. Смачного!
Рецепт із журналу "Рецепти господині". Налисники загортати тоді, коли повністю охолонуть, інакше потріскають. Зразу скажу, що роботи біля них багато, але результат - неймовірно смачні.