Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 В гостях у Оксани - 2
Tatiana
25 жовтня 2012 13:53
Повідомлення #11


Файна господиня
  • 51

Репутація: 557
Група: Кондитер
Повідомлень: 963
Реєстрація: 9.07.2011

ICQ:--

Бали: 2747
Оксаночко!

Вітаю на новій кухонці - 2.
Дуже приємно заходити до тебе на вогник. Здоров"я, щастя, натхнення готувати ріні смаколики![/b]



Повідомлення відредагував Tatiana - 25 жовтня 2012 13:53
Перейти на початок сторінки
oksana d
25 жовтня 2012 14:47
Повідомлення #12


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Kvitochka,
Тереза,
Tatiana,
Канарейка


Щиро дякую! Мені дуже приємно, що ви заходите в гості!



Повідомлення відредагував oksana d - 25 жовтня 2012 14:54
Перейти на початок сторінки
jul4uk
25 жовтня 2012 14:56
Повідомлення #13


Молода господинька
  • 34

Репутація: 147
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 189
Реєстрація: 14.11.2011

ICQ:--

Бали: 661
Оксаночко, вітаю з новою темкою - 2.
Перейти на початок сторінки
oksana d
25 жовтня 2012 22:03
Повідомлення #14


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Підлива із сосисок.


Нам потрібно: 8-10 шт сосисок, 4-6 зубчиків часнику, 100 г майонезу, 100 г кетчупу, сіль, перець, склянка кип"яченої гарячої води.

Нарізаємо сосиски кружечками, складаємо в сковорідку і обсмажуємо на олії, щоб вони трошки підрумянилися. Дрібно ріжемо часник. У посудину викладаємо майонез, кетчуп, ретельно перемішуємо, додаємо в цю суміш часник, солимо, перчимо. Додаємо 200-300 мл гарячої води, все ретельно перемішуємо. Заливаємо сосиски в сковорідці приготовленою підливою, накриваємо кришкою і тушкуємо 25-30 хвилин на середньому вогні. Смачного!


Перейти на початок сторінки
oksana d
25 жовтня 2012 22:13
Повідомлення #15


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Апельсиновий кекс.


Інгредієнти: 200 г борошна, 200 г цукру, 200 г вершкового масла, 3 яйця, цедра і сік 2-х апельсинів, 1 ч.л. розпушувача, щіпотка солі, 150-150 г цукру для просочення, 100 мл кипятку.

Збити масло із цукром. Додати по одному яйця, добре збиваючи після кожного. З апельсинів натерти цедру, видавити сік ( має бути біля 200 мл). Додати 50 мл соку і цедру в тісто, добре збити, всипати борошно, сіль і розпушувач.
Форму змазати маслом, викласти тісто і випікати при 175 С - 35-40 хвилин. Приготувати сироп для просочення: змішати сік який залишився з цукром, прокипятити 5 хвилин. Готовий кекс трохи охолодити, добре наколоти деревяною палочкою і не витягуючи із форми пропитати сиропом. Смачного!



Рецепт із сайту "Смак"

Повідомлення відредагував oksana d - 25 жовтня 2012 22:17
Перейти на початок сторінки
oksana d
26 жовтня 2012 22:14
Повідомлення #16


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Овочевий суп


Нам потрібно: 2,5 л овочевого або мясного бульйону, 2-3 картоплини, 1 морква, 1 цибулина, капуста цвітна - 200 г, горошок зелений( може бути свіжий, заморожений чи консервований), 2 ст.л. рису, сіль, мелений чорний перець, 1 болгарський перець.

Каструлю з бульйоном ставимо на плиту. Чистимо і нарізаємо картоплю, відправляємо в бульйон. Моркву натираємо на терці, цибулю дрібно нарізаємо і злегка підсмажуємо на сковорідці , кладемо в суп. Потім миємо рис і додаємо в киплячий суп.
Нарізаємо капусту і перець, і з горошком кидаємо в суп. Солимо, перчимо і варимо до готовності. При подачі посипаємо зеленню. Смачного!



Із сайту "Смак"

Повідомлення відредагував oksana d - 26 жовтня 2012 22:16
Перейти на початок сторінки
oksana d
26 жовтня 2012 23:16
Повідомлення #17


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Класичний тірамісу.


Знаю, шо є в нас на сайті рецепти тірамісу, але хочу запропонувати ще свій - по рецепту Юлії Висоцької.

Нам потрібно: 4 яйця, маскарпоне - 250г, каву розчинну міцну - 200 мл, 1/2 склянки цукрової пудри, печиво Савоярді - 400 г, какао-порошок - 2 ст.л.

Спочатку потрібно пропитати печиво кавою. Відділити жовтки від білків. Збити жовтки з цукровою пудрою до збільшення маси в 2 рази. Додати маскарпоне і добре перемішати. Викласти печиво у форму. Збити білки і додати їх в сирну масу, акуратно перемішати. Викласти готову масу на печиво в декілька рядів. Зверху через ситечко посипати какао. Поставити в холодильник на 2-3 години, краще на ніч.



Рецепт із нету.

Повідомлення відредагував oksana d - 26 жовтня 2012 23:42
Перейти на початок сторінки
oksana d
27 жовтня 2012 16:05
Повідомлення #18


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Зелені налисники


Для налисників: 25 ст.л. борошна, 15 ст.л. олії, 500 мл молока, 500 мл води, 1 ст.л. солі, 1 пучок шпинату, 2 яйця.
Для начинки: 0,5 кг курячої печінки, 300 г мяса (я брала свинину), 1 морквина, 1 цибулина, сіль, перець.

З"єднати молоко з водою, додати яйця, сіль, борошно. Все добре збити віничком, додати змелений у блендері шпинат. Наприкінці долити олію і добре вимішати.


Смажити на розігрітій сковорідці з двох боків.
Печінку обсмажити з цибулею, а мясо - з морквою. Змішати все разом і трошки потушкувати. Перемолоти через мясорубку або блендер. Посолити, поперчити - до смаку. Перемастити налисники начинкою, згорнути як вам більше подобається. Смачного!





Рецепт із журналу "Рецепти господині". Налисники загортати тоді, коли повністю охолонуть, інакше потріскають. Зразу скажу, що роботи біля них багато, але результат - неймовірно смачні.
Перейти на початок сторінки
Galina_Nedomirko_
27 жовтня 2012 17:06
Повідомлення #19


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1330
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1140
Реєстрація: 12.12.2011

ICQ:--

Бали: 4609
Вітаю,Оксанко!
Часто заходжу в гості,бо вмієш дивувати.Буду і надалі частим гостем.

Перейти на початок сторінки
oksana d
27 жовтня 2012 17:11
Повідомлення #20


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
jul4uk,
Galina_Nedomirko


Щиро вдячна!


Повідомлення відредагував oksana d - 27 жовтня 2012 17:13
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




3 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 3)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 07:17

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 48
Гостей: 40
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100