Запіканка із курячого філе і кабачків.
Я дуже люблю кабачки, тому далі шукаю в неті нові рецепти. Отже:
300 гр. курячого філе, 600 гр. кабачків, 100 гр. білого хліба, 2 яйця, 1 цибулина, 2 зубчики часнику, 2 ст.л. крохмалу, 2 ст.л. майонезу, сіль, мелений чорний перець, олія.
Кабачки почистити і натерти на грубій терці - добре їх віджати від соку, бо запіканка вийде мокруватою. Через мясорубку пропустити куряче філе ( я збила в блендері), цибулю, часник, білий хліб замочити в молоці, віджати і теж пропустити через мясорубку. Все перемішати, додати кабачки, яйця, майонез, спеції , крохмал. Форму для запікання змазати олією, вилити суміш, розрівняти. Поставити в розігріту духовку при 180С на 50 хв. В кінці можна змазати сметаною і посипати сиром. Смачного!
Р.S.Ця запіканка така ніжна і смачна виходить, що я просто не можу на словах передати. Куми прийшли до мене на вечерю, то кум ніяк не міг відірватися від тарілки, хоча він не любить курячого філе.