1 лист лаваша, 3-4 картоплини, 1 яйце, 50 гр. твердого сиру, кілька штучок сосисок, зелень, спеції, масло вершкове.
Картоплю зварити і зробити пюре. Додати твердий сир, яйце, нарізану зелень, приправити спеціями. Лаваш намазити приготовленим пюре (тонко), а зверху викласти сосиски і закрутити рулетом. Викласти на змазане маслом деко. Рулет також змастити добре розтопленим вершковим маслом і зверху можна викласти пластини твердого сиру. Запікати при 175 С - 15 хвилин до румяності. Рецепт знайшла в неті.
Повідомлення відредагував oksana d - 30 серпня 2012 13:27
Нам потрібно: 2 великих буряка, сто грам чорносливу(без кісточок), майонез, пів склянки горіхів, два зубки часнику, сіль. Буряк необхідно відварити до готовності. Натерти буряк на крупній тертці. Чорнослив необхідно замочити в теплій воді хвилин на десять, потім нарізаємо чорнослив тоненькою соломкою.Часник чистимо й пропускаємо через прес. Горіхи ріжемо на дрібні шматочки.
Перемішуємо буряк, часник, горіхи, чорнослив. Солимо салат і додаємо в нього майонез. Перемішуємо і даємо йому настоятися протягом години - півтора. Смачного!
Повідомлення відредагував oksana d - 14 серпня 2012 15:16
Яйця збити з цукром на піну, додати вершки, розчинну каву, імбир, ванільний цукор, горілку та збити міксером. Перед подаванням треба ретельно його збовтати.
Повідомлення відредагував oksana d - 17 жовтня 2012 12:48
Мясо порізати на порційні кусочки і шарами поскладати в кастрюлю. Шари мяса посолити, поперчити, добавити майонез, гірчицю, лавровий листок і порізану кільцями цибулю. Всі шари зверху залити соком 1 лимона. Залишити на 1 годину, потім поставити на холод на 5-7 годин. Виходять дуже смачні шашлики. Знайшла рецепт в журналі "Любимые блюда".
Повідомлення відредагував oksana d - 14 серпня 2012 15:19
Яйця варені - 4 шт, цибуля зелена - 1 пучок, яйця свіжі - 2 шт, сметана - 2 ст.ложки в ній розчинити 1/4 ч.ложки соди, сіль, перець, борошно так щоб тісто було як на оладки. Варені яйця та зелену цибулю посікти, добавити інші компоненти. Перемішати та смажити на олії. Їх можна споживати як окрему страву, так і вони дуже смакують до борщу.
Повідомлення відредагував oksana d - 14 серпня 2012 15:20
Кабачок натерти на грубій терці. Сир і картоплю натерти на дрібній терці. Цибулю дрібно порізати. Добавити яйця, сіль, перець, приправи, борошно і добре перемішати. Тісто має бути густе. Смажити як звичайні оладки на олії.
Повідомлення відредагував oksana d - 14 серпня 2012 15:20
В фарш добавити цибулю( я потерла на терці) і чорний мелений перець, потім залити фарш молоком, всипати манку і трошки посолити. Фарш добре перемішати і дати настоятися 30-40 хвилин, щоб манка впитала молоко. Потім сформувати котлетки, обваляти у борошні і смажити на олії. Смачного!
Повідомлення відредагував oksana d - 14 серпня 2012 15:21