Від такої смакоти ...дійсно відірватися неможливо, запіканочка легка та ніжна , повітряна!Так і спокушає її спробувати,уявляю,яка соковита!!! Гарний рецепт,апетитне фото!!Записала собі,дуже дякую:)))
Майя, я дуже вдячна за хороші слова і коменарі. Готуйте на здоров"я! Я чекаю на Ваші враження, можливо зауваження, бо я дуже ціную всі ваші слова! Я багато чого навчилася у господинь Дрімфуду. Дуже Вам всім вдячна!
І це для Вас:
Повідомлення відредагував oksana d - 7 червня 2012 10:58
2 яйця, 2 ст.л. молока, 1 ст.л. сметани, 2 ч.л. борошна, сіль, перець. Яйця збити , додати молоко, борошно, сметану, сіль, перець. ( я все збивала міксером)., щоб не було грудочок. Розігріту сковорідку ( в мене 24 см) змастити шматком вершкового масла і обережно вилити суміш, накрити кришкою і готувати 5 хвилин на середньому вогні. Перекласти на тарілку , змастити 1 ст.л. сметани, посипати тертим сиром , зеленню і скрутити омлет в рулет. Смачного!
За бажанням можна додати мяско. Ще автор радить, що такий омлет можна зроби солодким - на фруктовому йогурті. Цей рецепт знайшла на сайті "Астрономічні фантазії!. Виходить дуже смачно!
Це ідеально підходить на сніданок: швидко і смачно!
Повідомлення відредагував oksana d - 14 серпня 2012 15:24
Квасолю замочити у холодній воді на 5-6 годин, відцідити. Бекон порізати соломкою і обсмажити в 1 ст.л. олії до золотистого кольору, потім його додати до квасолі, залити 1,5л кипяченої води. Варити все разом під кришкою на маленькому вогні, поки квасоля не змякне, посолити, поперчити. Цибулю і часник дрібно посікти, помідори потерти на терці (без шкірки), картоплю порізати кубиками. У 2 ст.л. олії обсмажити цибулю і часник до прозорості ( не до золотистого кольору), додати помідори і ще тушкувати 5 хвилин. Додати у суп картоплю, а через 5 хвилин - томатну заправку. Варити суп, поки картопля не стане мякою, подавати із січеною зеленню. Смачного!
Повідомлення відредагував oksana d - 14 серпня 2012 15:24
Якщо чесно, я не дуже люблю салати, гарячі страви з яблуками, ананасами і т,д., але цей рецепт мене зацікавив і я вирішила приготувати. Вийшло досить смачно.
Нам потрібно: 400 г свинини (можуть бути ребра), 1 ст.л. меду, 1 зелене яблуко, 1 цибулина, сіль, мелений чорний перець, 1 ст.л. олія.
Мясо порізати, цибулю почистити і нарізати кільцями. Яблуко розрізати на 4 частини, вирізати серцевину і нарізати дольками. Розігріти на сковорідці олію, добавити мед і дати, щоб він розтопився. Викласти мясо і підсмажити з двох сторін. Перекласти в кастрюлю. Мясо залити 200 мл води, накрити кришкою і тушити 20 хвилин. В сковорідці підрумянити цибулю з яблуком. Перекласти до мяса і трошко потушити( поки не випарується вода). Посолити, поперчити. Смачного!
Цей рецепт я знайшла в журналі "Лиза".
Повідомлення відредагував oksana d - 14 серпня 2012 15:25
Оксанко, тушковані яблука з м'ясом - як на мене, завжди смачно, тим більше у такому виконанні !!! Я деколи після гуски чи індика з яблуками ще близько тижня тушкую яблука з сіллю і перцем - до м'яса чи просто так.
В огірках пообрізати кінчики, кожен протикнути зубочисткою, покласти в банку, зверху кріп, часничок, всипати сіль - на 3 л банку - 2 ст.л. солі і залити кип"ятком. Банку закрити капроновою кришкою і не відкривати. На наступний день можна куштувати смачненькі огірочки.
Повідомлення відредагував oksana d - 14 серпня 2012 15:26