Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 В гостях у Оксани
oksana d
6 жовтня 2012 18:47
Повідомлення #421


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Курка в сметані.


1 кг курячого м'яса, тобто це можуть бути стегенця, цільна курочка, стегенця, крильця ...Ріжемо на порційні шматки грамів там по 150.
Обсмажуємо на сковороді в невеликій кількості олії. Розмішуємо 0,5 літра сметани і 0,5 літра води.Відливаємо приблизно склянку, решта виливаємо до курки.Варимо все це приблизно півгодини.
Розводимо у відлитому соусі 1 столову ложку борошна і 1 чайну ложку солі. Додаємо до курки.Тим часом смажимо на олії 2 великі цибулини, порізані кубиками.Додаємо смажену цибулю до курки,хай ще прокипить 15 хвилин і кладемо подрібнений часник ,через 3 хвилини вимикаємо вогонь.Смачного!



Рецепт із сайту "Поваренка с поварешкой"

Повідомлення відредагував oksana d - 7 жовтня 2012 18:11
Перейти на початок сторінки
oksana d
6 жовтня 2012 22:07
Повідомлення #422


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Торт "Міністерський"


Коржі: 1 склянка маку, 4 яйця, 1 склянка цукру, 1 склянка кефіру, 1 склянка борошна,3/4 ч.л. соди (не гасити!).

Крем: 1 банка згущеного молока, 200 г масла, 4 ст.л. какао.

За день до випічки : вибиваємо в мисочку яйце і висипаємо мак. Добре перемішуємо і ставимо в холодильник. На наступний день : дістаємо мак з яйцем, додаємо цукор, кефір, борошно і соду. Добре перемішуємо.

Щоб коржі добре піднялися : потрібно дати тісту постояти 10 хвилин і випікати в теплій формі. Тому перед випічкою потрібно форму поставити на 5 хвилин в духовку, потім форму змазати маслом або застелити папером і вилити 1/3 тіста. Випікати 10-15 хвилин до золотистого кольору при 180С. Випікаємо три коржі.
Для крему, в мисці збиваємо масло, згущене молоко і какао. Перемазуємо коржі. Смачного!





Рецепт із нету.

Повідомлення відредагував oksana d - 6 жовтня 2012 22:10
Перейти на початок сторінки
oksana d
7 жовтня 2012 12:12
Повідомлення #423


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Рагу із шпарагівки.


Потрібно: шпарагівка - 400 г ,морквина -2 великих, шинка або ковбаска - 150г, сметана 150мл, болгарський перець-2 шт, сіль, часник - 3 зубчика, помідори - 3шт., олія ,цибуля-2 шт.

Шпарагівку почистити і відварити в підсоленій воді. Коли шпарагівка стане м'якою відкинути її на дуршлаг.Потім обсмажити на олії мясо або ковбаску з цибулею, потім додати терту моркву і нарізаний соломкою перець болгарський, в кінці додати перетерті помідори протушкувати разом -10 хв. Перемішати із шпарагівкою , додати сметану , часник і ще протушкувати все разом 5 хвилин. Смачного!





Перейти на початок сторінки
oksana d
7 жовтня 2012 18:10
Повідомлення #424


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Кабачки запечені з помідорами.


Потрібно: кабачки, помідори, майонез, твердий сир, сіль, перець.

Кабачки нарізати , як вам подобається полосками або кружочками. Викласти на змащену олією форму, посолити і поперчити. На кабачки нанести трошки майонезу, зверху викласти кружечок помідора. Зверху все присипати тертим твердим сиром. Запікати у розігрітій духовці до золотистої корочки. Смачного!



Повідомлення відредагував oksana d - 7 жовтня 2012 18:12
Перейти на початок сторінки
oksana d
7 жовтня 2012 19:26
Повідомлення #425


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Млинці з лимонним смаком.


Борошно - 100 г, 1 ст.л. цукру, 100 г розтопленого вершкового масла, 4 яйця, цедра і сік одного лимона, 350 мл молока.

Все змішати, поступово додаючи 350 мл теплого молока, щоб не було грудочок. Залишити на 30-40 хвилин, щоб тісто відпочило( не будуть рватися). Смажити на сковорідці. Перед подачею розрізати і скрутити трубочкою.Смачного!



Подавала з карамельним повидлом з яблук


Повідомлення відредагував oksana d - 7 жовтня 2012 19:28
Перейти на початок сторінки
oksana d
8 жовтня 2012 19:20
Повідомлення #426


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Котлети з молочним соусом.


Нам потрібно: 500 г фаршу, 125 г білого хліба, 2 ст.л. тертого сиру, 1 цибулина, 2-3 зубчики часнику. Для соусу: 3 ст.л. вершкового масла, 1 ст.л. борошна, 1/2 склянки молока.

Змішати фарш з хлібом, додати цибулю обсмажену на олії, часник і тертий сир, посолити і поперчити. Сформувати котлетки і перекласти їх у форму змащену олією. Зверху по всій довжині котлети викласти чайною ложкою молочний соус.



Для соусу: вершкове масло розтопити, всипати борошно, обсмажити до золотистого кольору, додати молоко і проварити все це біля 2-х хвилин.
Поставити у духовку при 170 С на 20-30 хвилин. Смачного!





Рецепт із нету.

Повідомлення відредагував oksana d - 8 жовтня 2012 19:22
Перейти на початок сторінки
oksana d
8 жовтня 2012 19:30
Повідомлення #427


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Зелені помідори


Люблю я дуже зелені помідори, тому шукаю в неті якісь нові рецепти. Коли перший раз зробила ті помідори, то так скоро їх з"їли, що я навіть не встигла сфотографувати, правда робила 0,5 порції.

Нам потрібно: 4 кг помідорів, 2 ст.л. сухої гірчиці, 1-2 головки часнику, 1 склянка цукру, 2 ст.л. солі, 0,5-1 склянка оцту 9%, петрушка або кріп - великий пучок, 0,5 склянки олії.

Спочатку потрібно помідори порізати в залежності від розміру. Часник порізати дрібно, петрушку і кріп нарізати, додати оцет і олію, цукор і сіль. Додати до помідорів і добре перемішати. Поставити під прес на добу, а потім в холодильник, через 3 дня можна пробувати.



Рецепт із сайту "Хлібопічка.ру".
Перейти на початок сторінки
oksana d
9 жовтня 2012 19:36
Повідомлення #428


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Салат "Лідія"


Нам потрібно: 4 варених яйця, банка маринованих грибів( в мене печериці), банка консервованої фасолі, зелена цибуля, 2 ст.л. майонезу.

З фасолі злити рідину.

P.S. Хочу порадити фасолю польську , у Львові в нас її продають на базарі, я вже декілька разів брала її і дуже задоволена нею, вона ідеально підходить до салатів.



Додати розрізані на 2-4 частини гриби. Потім дрібно нарізані яйця і дрібно нарізану цибулю. Заправити майонезом.



Салат вийшов надзвичайно ніжний і смачний! Рецепт із сайту "Шеф Повар".

Повідомлення відредагував oksana d - 9 жовтня 2012 19:40
Перейти на початок сторінки
сівіка
9 жовтня 2012 19:39
Повідомлення #429


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
Цитата: oksana d
Рагу із шпарагівки.

дуже сподобалось.дякую :winked:
Перейти на початок сторінки
нінок
9 жовтня 2012 19:45
Повідомлення #430


Файна господиня
  • 51

Репутація: 900
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 923
Реєстрація: 26.12.2011

ICQ:--

Бали: 2892
Цитата: oksana d
P.S. Хочу порадити фасолю польську , у Львові в нас її продають на базарі, я вже декілька разів брала її і дуже задоволена нею, вона ідеально підходить до салатів.

Згідна повністю, я вже десь зо 2 роки користуюсь польскою консервованою фасолькою.Додаю де тіко можна. :smile:
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 листопада 2024 14:55

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 66
Гостей: 47
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100