1 кг курячого м'яса, тобто це можуть бути стегенця, цільна курочка, стегенця, крильця ...Ріжемо на порційні шматки грамів там по 150. Обсмажуємо на сковороді в невеликій кількості олії. Розмішуємо 0,5 літра сметани і 0,5 літра води.Відливаємо приблизно склянку, решта виливаємо до курки.Варимо все це приблизно півгодини. Розводимо у відлитому соусі 1 столову ложку борошна і 1 чайну ложку солі. Додаємо до курки.Тим часом смажимо на олії 2 великі цибулини, порізані кубиками.Додаємо смажену цибулю до курки,хай ще прокипить 15 хвилин і кладемо подрібнений часник ,через 3 хвилини вимикаємо вогонь.Смачного!
Рецепт із сайту "Поваренка с поварешкой"
Повідомлення відредагував oksana d - 7 жовтня 2012 18:11
Крем: 1 банка згущеного молока, 200 г масла, 4 ст.л. какао.
За день до випічки : вибиваємо в мисочку яйце і висипаємо мак. Добре перемішуємо і ставимо в холодильник. На наступний день : дістаємо мак з яйцем, додаємо цукор, кефір, борошно і соду. Добре перемішуємо.
Щоб коржі добре піднялися : потрібно дати тісту постояти 10 хвилин і випікати в теплій формі. Тому перед випічкою потрібно форму поставити на 5 хвилин в духовку, потім форму змазати маслом або застелити папером і вилити 1/3 тіста. Випікати 10-15 хвилин до золотистого кольору при 180С. Випікаємо три коржі. Для крему, в мисці збиваємо масло, згущене молоко і какао. Перемазуємо коржі. Смачного!
Рецепт із нету.
Повідомлення відредагував oksana d - 6 жовтня 2012 22:10
Шпарагівку почистити і відварити в підсоленій воді. Коли шпарагівка стане м'якою відкинути її на дуршлаг.Потім обсмажити на олії мясо або ковбаску з цибулею, потім додати терту моркву і нарізаний соломкою перець болгарський, в кінці додати перетерті помідори протушкувати разом -10 хв. Перемішати із шпарагівкою , додати сметану , часник і ще протушкувати все разом 5 хвилин. Смачного!
Кабачки нарізати , як вам подобається полосками або кружочками. Викласти на змащену олією форму, посолити і поперчити. На кабачки нанести трошки майонезу, зверху викласти кружечок помідора. Зверху все присипати тертим твердим сиром. Запікати у розігрітій духовці до золотистої корочки. Смачного!
Повідомлення відредагував oksana d - 7 жовтня 2012 18:12
Борошно - 100 г, 1 ст.л. цукру, 100 г розтопленого вершкового масла, 4 яйця, цедра і сік одного лимона, 350 мл молока.
Все змішати, поступово додаючи 350 мл теплого молока, щоб не було грудочок. Залишити на 30-40 хвилин, щоб тісто відпочило( не будуть рватися). Смажити на сковорідці. Перед подачею розрізати і скрутити трубочкою.Смачного!
Нам потрібно: 500 г фаршу, 125 г білого хліба, 2 ст.л. тертого сиру, 1 цибулина, 2-3 зубчики часнику. Для соусу: 3 ст.л. вершкового масла, 1 ст.л. борошна, 1/2 склянки молока.
Змішати фарш з хлібом, додати цибулю обсмажену на олії, часник і тертий сир, посолити і поперчити. Сформувати котлетки і перекласти їх у форму змащену олією. Зверху по всій довжині котлети викласти чайною ложкою молочний соус.
Для соусу: вершкове масло розтопити, всипати борошно, обсмажити до золотистого кольору, додати молоко і проварити все це біля 2-х хвилин. Поставити у духовку при 170 С на 20-30 хвилин. Смачного!
Рецепт із нету.
Повідомлення відредагував oksana d - 8 жовтня 2012 19:22
Люблю я дуже зелені помідори, тому шукаю в неті якісь нові рецепти. Коли перший раз зробила ті помідори, то так скоро їх з"їли, що я навіть не встигла сфотографувати, правда робила 0,5 порції.
Нам потрібно: 4 кг помідорів, 2 ст.л. сухої гірчиці, 1-2 головки часнику, 1 склянка цукру, 2 ст.л. солі, 0,5-1 склянка оцту 9%, петрушка або кріп - великий пучок, 0,5 склянки олії.
Спочатку потрібно помідори порізати в залежності від розміру. Часник порізати дрібно, петрушку і кріп нарізати, додати оцет і олію, цукор і сіль. Додати до помідорів і добре перемішати. Поставити під прес на добу, а потім в холодильник, через 3 дня можна пробувати.
Нам потрібно: 4 варених яйця, банка маринованих грибів( в мене печериці), банка консервованої фасолі, зелена цибуля, 2 ст.л. майонезу.
З фасолі злити рідину.
P.S. Хочу порадити фасолю польську , у Львові в нас її продають на базарі, я вже декілька разів брала її і дуже задоволена нею, вона ідеально підходить до салатів.
Додати розрізані на 2-4 частини гриби. Потім дрібно нарізані яйця і дрібно нарізану цибулю. Заправити майонезом.
Салат вийшов надзвичайно ніжний і смачний! Рецепт із сайту "Шеф Повар".
Повідомлення відредагував oksana d - 9 жовтня 2012 19:40
P.S. Хочу порадити фасолю польську , у Львові в нас її продають на базарі, я вже декілька разів брала її і дуже задоволена нею, вона ідеально підходить до салатів.
Згідна повністю, я вже десь зо 2 роки користуюсь польскою консервованою фасолькою.Додаю де тіко можна.