Печений перець в лимонному маринаді.
Вибрати мясистий перець, протерти сухою салфеткою,
мити не можна!!!!Перець покласти в рукав для запікання і відправити у духовку при 250 С і пекти до готовності. Потім залишити ще в рукаві на 30 хвилин. Після цього буде легше зніматися шкірочка. Почистити акуратно перець і розрізати його. Робити це над тарілкою, щоб зберегти сік який витікає.
На 800 г сирого перцю: 150 мл соку з перців, 1 ст.л. лимонного соку, 3 ст.л. оливкової олії, 1 ч.л. солі, 3 ч.л. цукру або меду, 3 зубчики часнику, 1/2 ч.л. сухого базиліка, 1 лавровий листок. Розмішати маринад і залити ним перець, складений в банку. Як перець охолоне поставити в холодильник на 12 годин. Періодично потрібно встряхувати банку , бо мало маринаду, щоб він встигав покривати весь перець.Смачного!
Із сайту "Поварешки"