Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 В гостях у Оксани
oksana d
21 вересня 2012 14:00
Повідомлення #361


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Тісто для вареників на сметані.


Випробувала нове для себе тісто на вареники, дуже сподобалося.

Тісто: 100 мл сметани,100 мл мінеральної води,1 яйце,дрібка солі,
3-4 скл. борошна. Можна робити з різними начинками. В мене із сиром.

1. Змішати вінчиком сметану, яйце, воду і сіль. Додати борошно і замісити м'яке тісто. Залишити загорнуте в поліетилен тісто відпочити на півгодини.
2. Розкатати на припиленій борошном робочій поверхні тоненько тісто, вирізати склянкою чи відповідною формочкою невеличкі кружальця-варенички (6-7 см в діаметрі).



Рецепт із сайту "Гастрономічні фантазії" (текст автора, а фото моє).
Перейти на початок сторінки
oksana d
21 вересня 2012 15:39
Повідомлення #362


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Морквяне печиво.


Нам потрібно: 1 склянку натертої на дрібній терці моркви(250 г), 150 г цукру, 100 г масла або маргарини, 2 ч.л. розпушувача,3500-400 г борошна.

Масло розтерти із цукром. Додати моркву і перемішати.Додати борошно і розпушувач, замісити не дуже круте тісто. Із тіста сформувами невеликі кульки. Форму застелити папером або змастити маслом, викласти печиво і випікати при 180 С - 20-25 хвилин.





Рецепт із сайту "www.say7.info. Печиво вийшло дуже смачне.
Перейти на початок сторінки
Іларія
21 вересня 2012 15:50
Повідомлення #363


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 8
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 18
Реєстрація: 20.03.2012

ICQ:--

Бали: 136
oksana d,
Постійно відвідую твою тему. Дивуюся твоїй обізнаності і майстерності.Рецепти з"являються один за другим, досить оригінальні і не складні.Молодчина Деякими вже скористалася.
Перейти на початок сторінки
oksana d
21 вересня 2012 16:17
Повідомлення #364


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Іларія, мені надзвичайно приємно читати такі теплі слова. Дякую, що заходиш в гості і за довіру до моїх рецептів. Щиро вдячна усім за + в репутації.


Повідомлення відредагував oksana d - 21 вересня 2012 16:19
Перейти на початок сторінки
natalsya
21 вересня 2012 19:15
Повідомлення #365


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
oksana d,така смачна сторіночка в тебе :tongue: Я переглянула рецептики і вже наче і наїлась.Все дуже смачне і апетитне!Сік гарбузовий пробувала дуже смачно !Я ще трошки апельсинки вдушила то теж смакота вийшла!
Перейти на початок сторінки
oksana d
21 вересня 2012 20:36
Повідомлення #366


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Гостра фасоля "Принцеса на бобах"


Нам потрібно: 250 г фасолі, 5 помідорів, 2 баклажани, 3 моркви, болгарський перець - 2 шт, стручок гострого перцю, 7 зубчиків часнику, 3 ч.л. солі, оцет - 2 ст.л., 1 цибулина, 2 ст.л. томатної пасти, 2 ст.л. цукру, олія.

Фасолю відварити до готовності. Баклажани нарізати кубиками, посолити і залишити на 10 хвилин. Болгарський перець і цибулю теж нарізати кубиками. Помідори почистити від шкірки і подрібнити в блендері. Моркву натерти на грубій терці. Часник і гіркий перець теж подрібноти в блендері. Баклажани, цибулю, моркву і солодкий перець на олії посмажити до золотистого кольору. Додати томатне пюре, подрібнений часник з гірким перцем. Туди ж добавити томатну пасту, сіль, цукор і оцет. В овочеву суміш додати фасолю, перемішати і тушити 40 хвилин, періодично помішуючи. Смачного!



Рецепт із сайту "Хлібопічка.ру". В мене чоловік дуже полюбляє страви з фасолі, то йому дуже сподобалося. :t0242:

Повідомлення відредагував oksana d - 21 вересня 2012 20:47
Перейти на початок сторінки
oksana d
22 вересня 2012 10:07
Повідомлення #367


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556

Повідомлення відредагував oksana d - 22 вересня 2012 10:08
Перейти на початок сторінки
oksana d
22 вересня 2012 12:47
Повідомлення #368


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Сир запечений в духовці з гарбузом.


Нам потрібно: 500 г гарбуза, 2 яблука, ізюм, сир - 300г, манка - 4 ст.л., 2 яйця, 3 ст.л. цукру, 1 пакетик ванільного цукру, сметана,сухарі, вершкове масло.

Гарбуз порізати кубиками і обсмажити на сковорідці до напівготовності на вершковому маслі. Яблука почистити і нарізати кубиками. Додати ізюм, яйця, сир, манку, ванільний цукор і добре перемішати. Додати гарбуз і ще раз перемішати. Викласти у форму, зверху полити сметанкою і посипати сухарями. Поставити в гарячу духовку (180С) на 20-25 хвилин.



Перед подачею полити медом. Смакота неймовірна. Особливо задоволені діти, навіть ті які не люблять сир. Смачного!
Перейти на початок сторінки
oksana d
22 вересня 2012 13:40
Повідомлення #369


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Запіканка картопляна

Потрібно: картопля — 800г, яйця — 2 шт., капуста квашена — 300г,сіль,
перець.
Капусту залити водою і тушкувати на маленькому вогні 30-45хв. Картоплю відварити, зробити пюре,посолити, поперчити, додати яйця і добре перемішати. Форму застелити пергаментом. Пергамент змастити вершковим маслом. Викласти половину картоплі, формуючи бортики. На картоплю викласти тушковану капусту. Накриваємо капусту картоплею, що лишилася, розрівнюємо.Поставити у духовку на 30-35 хвилин при 180С.



Рецепт із нету. Можна подавати із сметаною.

Повідомлення відредагував oksana d - 22 вересня 2012 15:17
Перейти на початок сторінки
oksana d
22 вересня 2012 16:42
Повідомлення #370


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1758
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2113
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 6556
Готувала ще сьогодні котлети на основі ось цього рецепту: Котлети, але в середину давала варені цілі перепелині яйця. (чоловік дуже просив саме такі зробити). Вийшло досить смачно і чоловік задоволений. :lol:



Повідомлення відредагував oksana d - 22 вересня 2012 17:08
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 27 квітня 2024 22:30

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 23
Гостей: 18
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100