Тісто:яйця - 8 шт, маргарин - 250 г, борошно - 225 г, вода - 2 ст.л., молоко тепле -1 л, цукор - 300 г, пакетик ванільного цукру, цукрова пудра. Розтопити маргарин. Білки збити в стійку піну. Зєднати жовтки, цукор, ванільний цукор і воду. Збити міксером. Додати маргарин і знову добре збити. Добавити поступово борошно, влити 500 мл молока, перемішати і ще добавити 500 мл молока, перемішати до однорідності. Додати білки і добре перемішати знизу вверх, спочатку ложкою, потім міксером. Тісто виходить консистенції як суп. Форму 45*25 змазати маслом і посипати борошном. Акуратно влити тісто і випікати при 175 С -1годину 20 хвилин. Коли охолоне присипати пудрою і розрізати на тістечка.
На фотографії погано видно, але інгредієнти всі перемішуються, а при випічці поділяються на три частини. Рецепт із сайту "Кухарочка".
Повідомлення відредагував oksana d - 8 вересня 2012 00:33
Спочатку із яєць,цукру,солі,перцю, кефіру і борошна готуємо тісто, як на звичайні оладки, по густоті має вийти як не дуже густа сметана. Потім беремо соду, насипаємо в горнятко і заливаємо невеликою кількість кипятку, виливаємо в тісто. Потім в тісто додаємо капусту. Розігріваємо олію на сковорідці і смажимо як звичайні оладки. Подавати з сметаною.
Нам потрібно: на фрикадельки: 100 г курячого фаршу+ 1 ч.л. манки+ щіпотка солі. Крім цього: 1 цибулина, 1 морквина, 2 картоплини, 200-300 г капусти брокколі.
В киплячу воду кинути фрикадельки і варити їх 5 хвилин.Потім додати овочі (крім капусти), нарізані кубиками, і варити ще 15 хвилин. Брокколі додаємо розібраною, додаємо ложечку вершкового масла, солимо, перчимо і залишаємо на маленькому вогні ще на 10 хвилин. Виключаємо вогонь, кидаємо дрібно нарізану зелень, накриваємо кришкою і настоюємо ще біля 10 хвилин. Смачного!
Рецепт із сайту "Кухарка"
Повідомлення відредагував oksana d - 9 вересня 2012 18:05
Іх можна пекти як маленькі кексики, так і великий кекс.Склянка - 200 г. Нам потрібно: 1 склянку кефіру, 3 яйця, 3/4 склянки цукру, 0,5 склянки олії, 2 неповних склянки борошна,0,5 пакетика розпушувача, 0,5 ч.л. солі, 1 ч.л. ванільного цукру, любий джем.
Збити яйця із цукром і ванільним цукром. Вилити кефір. Розмішати. Влити олію. Потім всипати борошно з розпушувачем і замісити тісто.Дати постояти 10-15 хвилин. Формочки змазати маслом. Викласти по 1 ст.л. тіста. Зверху викласти по 1 ч.л. джему. Поставити в розігріту духовку до 180 С на 25 хвилин. Якщо печемо великий кекс, то робимо все аналогічно.
Повідомлення відредагував oksana d - 9 вересня 2012 22:38