Болгарський пиріг з персиками.
Робимо суху суміш з склянки борошна, склянки манки і 0,5 склянки цукру, 0,5 ч.л. соди.
Персики натерти на терці або подрібнити в блендері, можна додати трошки соку або водички, якщо готувати з яблуками, то додаємо корицю. Змазуємо форму вершковим маслом і пересипаємо все шарами: суха суміш , зверху акуратно викладаємо начинку ложкою і розрівнюємо і повторюємо ( в мене вийшло 3 слоя суміші і 2 - начинки). Товщина шарів приблизно 0,5 см.Потім зверху викладаємо нарізане пластинами вершкове масло.
Ставимо в духовку на 40 хвилин при 180 С. Нарізаємо пиріг тоді коли він охолоне.
Рецепт із сайту "Кухарка".