Тісто: 500 г борошна, 250 мл теплого молока, 50 г цукру, 1 пакетик сухих дріжджів, 2 яйця, 0,5 ч.л. солі. Заливка: 100 г вершків, 50 г вершкового масла.
Замісити тісто, дати підійти, сформувати булочки, начинивши їх повидлом, сухофруктами, я в середину дала цукерки "Корівка". Вкласти у форму, щільно один біля одного. Дати підійти.
Випікати при 180 С -15 хвилин, потім витянути із духовки і залити заливкою, посипати цукром. Випікати ще 15 хвилин при 150 С. Якщо булочки потемніють, то накрити фольгою.
Смачного! Рецепт із сайту"Кухарка!
Повідомлення відредагував oksana d - 10 вересня 2012 19:43
Відварити пасту. Паралельно готуємо соус: невелику цибулину нарізати півкільцями, обсмажити на оливковій олії. Злити рідину з тунця (я брала у власному соці), додати до цибулі, трошки обсмажити. Додати оливки, через хвилину влити вершки (100г), посолити, поперчити, додати трошки тертого твердого сиру. Відварену пасту змішуємо із соусом, викладаємо на тарілки. Смачного!
Від цієї смакоти можна проковтнути язик, це неймовірно смачно. Рецепт із сайту "Кухарка".
Нам потрібно: 200 г шинки, 200 г твердого сиру, 50 г борошна, 2 яйця, олія.
Шинку і сир нарізати однаковими тоненькими пластинами, пластин сиру має бути більше. Помістити пластину шинки між двома пластинами сиру. В одній тарілці збити яйця, а в другу насипати борошно. Обваляти сирні бургери в борошні, потім в яйці і смажити на олії з двох сторін. Смачного!
Повідомлення відредагував oksana d - 12 вересня 2012 17:57
Нам потрібно: 4 яйця, 100 г борошна, 130 г цукру, 50 г крохмалу.
Відділяємо білки від жовтків, білки ставимо в холодильник і збиваємо жовтки до пишності, добавляємо 30 г цукру. Білки збиваємо окремо, поступово додаючи 100 г цукру. Туди додаємо крохмал. Білкову масу додаємо до жовтків. Пермішуємо акуратно лопаткою і додаємо борошно. Перемішуємо. На форму з папером викладаємо печенька якої бажаєте форми( можна за допомогою насадки, можна просто ложкою). Випікаємо 10-15 хвилин. Коли печиво охолоне зєднати його густим джемом. Зверху посипати пудрою.
Повідомлення відредагував oksana d - 12 вересня 2012 18:48
Нам потрібно: куряче філе, болгарський перець,цибуля, вершки, сіль, перець.
Порізати перчик - соломкою, цибулю - півкільцями, філе - полосками, посолити, поперчити. В одінй сковорідці на олії смажимо куряче філе, у другій - перець і цибулю. Перемішуємо філе з овочами і заливаємо вершками. Доводимо до кипіннія і тушимо помішуючи поки не загусне. Смачного!
Оксано, коли не загляну - завжди нові страви - різноманіття вражає! Я захоплена таким кулінарним натхненням
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (: