Вдома завжди багато домашнього сиру - аж ніде дівати,тим паче,хлопі мої свіляки сирнички чи налиснички не люблять.....а от солений сир - інша справа.Знайшла дуже простий та цікавий рецепт з соленим сиром - якраз те,що нам потрібно рецепт з форуму сайту say.7
-2білка і 1 жовток(другий жовток в нас піде на змащування верху) -домашній сир(творог) - 300гр. -твердий сир - 150гр. -сметана або молоко - 0.5стакана -великий пучок зелені -2зубі часнику -сіль,перець
З сиру,масла,борошна та солі замісити мякеньке тісто.Розприділити його по формі,зробивши бортики.Я брала форму діаметром 24,але можна брати,будь-яку..... Для начинки сир розім"яти,твердий потерти,додати яйця,сметану чи молоко,видавити часничок,порізати зелень(в мене петрушка та зелена цибулька),приправити.Все добре вимішати та виложити у форму на тісто,змазати яйцем. Випікати близько 45хв.Нам найбільше смакує теплим
Смачного!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Повідомлення відредагував Христя - 7 лютого 2012 02:03
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Я б його не обзивала б фальшивим - справжній смачний сирний пиріг , краще назви українським хачапурі - дуже хороший варіант для переробки домашнього сиру - я сама деколи не знаю, під яким соусом його дати дітям, щоб їли...
Христинко, рецепт дуже необхідний! В мене також часто залишається домашній сир і я вже давно хотіла знайти смачненький рецепт, де б можна було його застосувати. Велике дякую, буду пекти
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Христя,хочу подякуваати за прекрасний рецепт пирога! Смакотаааааааааа!!!Так як для мене з"їсти сир,то проблема ,а зараз дуже треба,то твій рецептик для мене просто спасіння! Просто,смачно і легкий у приготуванні.Дякую.
Я б його не обзивала б фальшивим - справжній смачний сирний пиріг
може,й твоя правда
Solka,так - то чудова утилізаія сиру - часто тепер його печу....моїм хлопцям нарешті сподобався сир
Цитата: Марія БМВ
Смакотаааааааааа!!!Так як для мене з"їсти сир,то проблема ,а зараз дуже треба,то твій рецептик для мене просто спасіння!
Марічко, я сташенно рада,що тобі сподобалась! от напечи собі на тиждень ,щоб мала чим синочка годувати а як серйозно, то на здоров"ячко!!!!!!!
Цитата: Галиночка
- а тісто без дріжджів? А коли жариться, тоне стає твердим?
Тісто без дріжджів і твердим не стає.....його потрібно зовсім трішечки обсмажити,щоб тісто зверху схватилось, а основне приготування буде у духовці...Хоча,якщо боїтесь, то можна і не обсмажувати.Я деколи пропускаю той момент,коли часу нема і результат однаковий
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Вчора приготувала цей десерт. Покорив своєю простотою ,дешевизною, і спокусливим виглядом Д того ж, ми дуже любимо цей чай! Рецепт взяла в кулінарній групі в"Вконтакте".Отож:
Желе "Каркаде"
Нам потрібно:
-3-4ст.л. чаю "Каркаде" -2 ст. кипятку -3-4ст.л. цукру або меду -трішки ванільного цукру -15-20гр. желатину -фрукти,ягоди....
Чай залити кип"ятком,дати настоятися 10хв,потім процідити. Додати цукор чи мед,добре розчинити. Далі підігріваємо нашу рідину( я робила в мікрі) до гарячого стану і по-трошки додаємо желатин,постійно помішуючи і до повного його розчинення. Розливаємо по креманках та додаєму фрукти або ягоди на ваш смак. Даємо охолонути і ставимо у холодильник. Я зробила ввечері і поставила на ніч - зранку було гарне желе. В якості фруктів брала мандарин,але сюди підійде будь-що.....а дуже гарно - вишня. Зверху можна прикрасити ще збитими вершками,сметанковим кремом чи шоколадом!
Смачного!!!!!!!!!
Повідомлення відредагував Христя - 9 лютого 2012 11:57
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Свинину порізати на шматки та обсмажити,додати цибулю,ще смажити 5хв.Потім додаємо води,щоб м"ясо трішки протушилося(хв.15-20).Пізніше додаємо різану картоплю,вершки і трішки води,шоб вона повністю покрила картоплю з м"ясом.(Я люблю багато цього соусу,тому даю більше води та вершків).Тремо сирки,додаємо спеції.Коли картопля звариться,а соус згусне,додаємо зелень,виключаєму конфорку та насолоджуємося Ця страва дуже ніжна смачна і ситна.