Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 На кухні у Христини
Христя
10 грудня 2011 15:34
Повідомлення #231


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Цитата: Пушинка
Треба до тебе частіше в гості заходити, щоб щось отакеньке пробувати!

Ой,та шо взагалі до мене заходить!!!!!! ага............. :am: людей не обманюй!!! :lol:
Цитата: Надiйка Богдан
Походу корисно та смачно.
жужіку моєму сподобалось :t0267:

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Христя
10 грудня 2011 15:35
Повідомлення #232


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Надiйка Богдан,
Як ти оперативно!!!!так приємно :request: :feel: Я дуже рада,що сподобалось!!!!!! :wink:

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Надiйка Богдан
10 грудня 2011 17:49
Повідомлення #233


Файна господиня
  • 51

Репутація: --
Група: Гості
Повідомлень: 0
Реєстрація: --

ICQ:--

Бали:
:love:
Перейти на початок сторінки
Христя
11 грудня 2011 13:09
Повідомлення #234


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Вчора знайшла дуже цікавий рецепт.Робиться швидко(особливо якщо комбайн тісто місить - як в мене :lol: ) і ще й смачний дуже.
Рецепт з форуму сайту say.7

М"ясні троянди




Нам потрібно:
- тісто,як на вареники чи пельмені
- фарш( м"ясо+цибуля+часний+спеції)
-масло
- томатпаста( лечо,аджика)


Тісто розкачуємо тонесенько великим пластом,нерівні кінці обрізаємо - робимо рівний квадрат або прямокутник.Рівномірнорозкладаємо фарш та скручуємо рулет. Потім рулет ріжемо на рівні частини та кожного кусочка(у місці розрізу)руками трошки формуємо трояндочки( я трохи приплюснула та вирівняла кінці тіста).На маслі трояндочки злегка
обсмажити до золотистого кольору.Викласти у форму та залити соусом: можа обсмажити цибульку,потім додати томатпасти чи соусу.Я залила банкою лечо та додала трішки води.Запекти у духовці близько 30-40хв.
В мене з 800гр.м"яса іийшло 2 великих рулети
Смачного!!!!!!!!!!!!

Повідомлення відредагував Христя - 11 грудня 2011 13:41
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Pito4ka
11 грудня 2011 14:44
Повідомлення #235


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1284
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1583
Реєстрація: 25.08.2011

ICQ:--

Бали: 3426
Христя, троянди - супер!!!!! :winked: . Дуже мені подобається така випічка))))

Повідомлення відредагував Pito4ka - 11 грудня 2011 14:46
--------------------
Тварин, яких мало, занесли в Червону книгу, а яких багато - в "Книгу о вкусной и здоровой пище". (Фаіна Раневская)
Перейти на початок сторінки
bogdana
12 грудня 2011 21:03
Повідомлення #236


Молода господинька
  • 34

Репутація: 5
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 32
Реєстрація: 29.10.2010

ICQ:--

Бали: 252
Христя, дуже дякую за рецепт оладок з вівсяних пластівців. Сьогодні готувала дві порції, всім посмакували. Шкода що не працює фотоапарат. Дякую за рецепт, він в нас приживеться. :winked: :amam: :a0a:
Перейти на початок сторінки
Христя
31 січня 2012 20:20
Повідомлення #237


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Вже не одноразово розказувала,що наша маленька сімейка дуже любить перші страви....Особливо,коли зараз морози страшенні хочеться хлібнути гаряченького ситного супу з шматком запашного свіжого хліба...
Отож,розпочинаю нову зимову серію супів :smile:


Суп з м"ясом,квасолею та квашеною капустою




На 3-літрову катрулю

нам потрібно:
-500гр свинини( в мене ребро+мякоть)
-1б. вареної квасолі(або 300г. сирої)
-400гр. квашеної капусти
-декілька картоплин
-1-2моркви
-1 цибулина
-3 зубці часнику
-1ст л. томатної пасти
-спеції


Квасолю замочити на 3-4 години у воді(якщо у вас сира).М"ясо відварити до готовності.Відварити окремо квасолю.Як м"ясо звариться,додаємо квасолю,через 5хв. порізану картоплю.Окремо на сковорідці пасерумо цибульку,потім тремо до неї моркву,додаємо томатну пасту та даємо деякий час протушитися,додаємо до супу.За 5хв. до готовності додаємо капусту,видавлюємо часник,солимо,приправляємо спеціями і додаємо зелень.Супчик має бути кислуватим,тому вже на ваш смак додаємо більше чи менше капусти.Також він виходить досить густим,але дуже смачним.

Смачного!!!!!!!!!!!!!!!!

Повідомлення відредагував Христя - 31 січня 2012 20:21
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Христя
31 січня 2012 20:32
Повідомлення #238


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Вчора готувала ось таку пасту - мені дуже сподобалось! Дуже легкі і соковиті макарони,спробуйте! :smile:

Запечені макарони з бринзою




Нам потрібно:
-400гр. макаронів
-100-150гр. бринзи
-100гр. твердрго сиру
-2-3 помідори
-2 зубці часнику
-2ст.л. сметани
-оливкова олія
-спеції


Макарони відварити у підсоленій воді до напівготовності,злити воду,але не всю!залишаємо блисько 250-300мл. води.,до неї додаєму сметану і гарно розмішуємо.Ріжемо на кубики помідор,тремо сири.Макарони виложити у форму,збризнути олією,змішати з помідорами,сирами,додати за смаком спеції( в мене базилік та орегано),подрібнений часник.Все гарненько вимішуємо і заливаємо водою зі сметаною(та,що в нас залишилась).Ставимо в добре розігріту духовку на 20-30хв. до золотистої кірочки.

Смачного!!!!!!!!!!!!!!!

Рецепт взяла з форуму сайту say.7

--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
боженка
5 лютого 2012 16:10
Повідомлення #239


Файна господиня
  • 51

Репутація: 481
Група: Кондитер
Повідомлень: 480
Реєстрація: 2.03.2010

ICQ:--

Бали: 857
Христя дуже смачні страви твої,мені так захотілося твого мексиканського пиріжка,фото дуже апетитне!
Перейти на початок сторінки
Христя
7 лютого 2012 01:42
Повідомлення #240


Файна господиня
  • 51

Репутація: 476
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 736
Реєстрація: 15.07.2011

ICQ:--

Бали: 1951
Дівчата,даю вам рецепт улюбленого супу нашої сім"ї! То єдиний суп,де мій малий жужік їсть м"ясо......а їсть так,що за вухами тріщить :smile:Готую завжди 4-5л. :smile: Суп досить ситний,пікантний,дуже ніжний і дууууууууже смачний!!!! Спробуйте,ви точно не пожалієте.Отож.....

Сирний суп з фаршем




на 4-літрову каструлю

Нам потрібно:

-700-800гр.нежирного свинного фаршу(можна і більше)
-2 стебла цибулі порей( не замінювати на ріпчасту)
-2 великі морквини
-декілька штук картоплин
-2 хороших плавлених сирка
-150мл. вершків
-макарони для супу(за бажанням)
спеції,зелень.


Беремо найбільшу сковороду або казанок. Картоплю та моркву ріжемо на невеличкі кубики. Я їх роблю розміром,як на окрошку.В цьому супі
важлива саме така нарізка.Порей ріжемо півкільцями.(Важливо в ніякому разі замість порею не давати звичайну цибулю - буде абсолютно інший смак.Порей надає нового та ароматного смаку.Тим більше,порей тепер продають мало не в кожному магазині :smile: )

На сковоріді обсмажуємо фарш



Потім додаємо порей.Даємо трішки часу їм подружитися



Потім туди ж додаємо картоплю та моркву.Гарно все перемішуємо,додаємо трішечки води і даємо хв. 5- 10 цьому протушитися




Пересипаємо все у каструлю та заливаємо водою.Доводимо до кипіння.Потім тремо сирки та додаємо вершки.Якщо вершків немає,то додайте краще молока, а не сметану - бо це надасть супу зовсім іншого смаку і він втратить свою ніжність і пікантність.Солимо,перчимо,додаємо травки( в мене базилік та орегано),лавровий листок, та зелень



Знову доводимо до кипіння і тримаємо на вогні до готовності.Якщо є бажання, в кінці можна додати ще макаронів для супу.....Я роблю завжди без,просто цього разу захотілось експерименту :smile:
Суп розлити по тарілках і подавати з ароматним хлібцем.мммммммммм.....смакота! :love:



Смачного!!!!!

Повідомлення відредагував Христя - 7 лютого 2012 02:17
--------------------
Очень!Очень рада за своего мужа - так удачно женился!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 20:33

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 120
Гостей: 109
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100