Дівчата,даю вам рецепт улюбленого супу нашої сім"ї! То єдиний суп,де мій малий жужік їсть м"ясо......а їсть так,що за вухами тріщить
Готую завжди 4-5л.
Суп досить ситний,пікантний,дуже ніжний і дууууууууже смачний!!!! Спробуйте,ви точно не пожалієте.Отож.....
Сирний суп з фаршем
на 4-літрову каструлю
Нам потрібно:-
700-800гр.нежирного свинного фаршу(можна і більше)
-2 стебла цибулі порей( не замінювати на ріпчасту)
-2 великі морквини
-декілька штук картоплин
-2 хороших плавлених сирка
-150мл. вершків
-макарони для супу(за бажанням)
спеції,зелень.Беремо найбільшу сковороду або казанок. Картоплю та моркву ріжемо на невеличкі кубики. Я їх роблю розміром,як на окрошку.В цьому супі
важлива саме така нарізка.Порей ріжемо півкільцями.(Важливо в ніякому разі замість порею не давати звичайну цибулю - буде абсолютно інший смак.Порей надає нового та ароматного смаку.Тим більше,порей тепер продають мало не в кожному магазині
)
На сковоріді обсмажуємо фарш
Потім додаємо порей.Даємо трішки часу їм подружитися
Потім туди ж додаємо картоплю та моркву.Гарно все перемішуємо,додаємо трішечки води і даємо хв. 5- 10 цьому протушитися
Пересипаємо все у каструлю та заливаємо водою.Доводимо до кипіння.Потім тремо сирки та додаємо вершки.Якщо вершків немає,то додайте краще молока, а не сметану - бо це надасть супу зовсім іншого смаку і він втратить свою ніжність і пікантність.Солимо,перчимо,додаємо травки( в мене базилік та орегано),лавровий листок, та зелень
Знову доводимо до кипіння і тримаємо на вогні до готовності.Якщо є бажання, в кінці можна додати ще макаронів для супу.....Я роблю завжди без,просто цього разу захотілось експерименту
Суп розлити по тарілках і подавати з ароматним хлібцем.мммммммммм.....смакота!
Смачного!!!!!