Роблю вже не вперше,а тільки зараз вам покажу
Страва дуже смачна і ситна!!!!
Рецепт з сайту forum.say7.info
Сирні паляниці з м"ясною начинкою
Нам потрібно:Паляниці -1 яйце
-1 чайна ложка солі
-250г.сиру(творогу) (якщо сир зернистий, то протерти через сито)
-1/2 склянки соняшникової олії без запаху
-приблизно 500г. борошна
- 1 пакетик розпушувачаНачинка -500г. фаршу
-3 ложки оливкової олії
-2 зубчики часнику (дрібно порізати)
-1 болгарський перець (нарізати кубиками)
-5-6 помідорок (нарізати кубиками)або 2-3 помідори+2ст.л. томатної пасти
-сіль, перець,базилік ***
-петрушка або інша зелень
-маринована цибуля(я мариную в винному оцті+трішки цукру+чорний мелений перець)Замісити м'яке еластичне тісто. Борошно додавати поступово, щоб тісто не вийшло сильно туге.Накрити тісто чашкою і залишити на півгодини "відпочивати".
За цей час робимо м'ясну начинку.На олії обсмажити часник, додати фарш, смажити 5 хвилин до зміни кольору, посолити,поперчити,приправити по-своєму смаку, додати перець і помідори, тушкувати ще 10 хвилин,залишити остигати.
Tісто розділити на 8-10 частин, кожну розкачати в тоненьку паляницю, покласти на деко, застелене папером, зверху намазати начинку.Випікати при 180-200 ° приблизно 7-10 хвилин.Головне,не перепекти,бо потім не згорнеться вам в рулет.
Гарячі палянички вискладуєм одна на одну,накриваємо кришкою,щоб трішки пропитались.
Розкласти на паляницю зелень та цибулю.Можнаще додати бринзи або фети- теж дуже смачно!!!!
Скрутити рулетиком і швидко наминати
Тісто дуже смачне,і за рахунок того,що воно сирне,довго зберігається м"яким.Та думаю,надовго та смакота у вас не затримається
Нам найбільше воно подобається гарячим,але в холодному вигляді теж дуже смачно
Ще,думаю,можна навіть завернути дитині в школу чи взяти на пікнік.Дівчатка,спробуйте,ви не пожалієте
Смачного!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!