кабачковий торт
Нам потрібно:
-2 середніх кабачка
-2 яйця
-борошно
-300-400г. грибів( в мене печериці) або фаршу
-2 великих морквини
-2 великих цибулини
-2-3 помідора
-1п. майонезу
-часник
-спеціїГотуємо млинці:кабачки почистити і вийняти середину.Потерти на грубій терці,посолити,поперчити(сік не зливати).Потім додати яйця та борошно.(борошно я нічим не міряла,давала на "око
".) На розігрітій сковорідці підсмажити млинці з кабачкового тіста( ттісто має бути густоватим,але литися на сковорідку.Якщо млинець порвався,потрібно добавити ще борошна)З порції приблизно виходить 5-6 млинців.
Готуєм начинку:
Цибулю порізати на кубики і відправити на сковорідку з олією обсмажуватися до золотистого кольору.Потім додаємо моркву,потерту на грубій терці і тушимо ще хв. 5.Гриби дрібно нарізати і додати до цибулі з морквою.Під кришкою готуємо до готовності.Солимо,перчемо,додаємо приправи і даємо охолонути.
Змішуємо майонез з часником(по смаку).Окремо ріжемо помідор на тоненькі скибочки.
Млинець змазати майонезом,викласти начинку.Помідор кладемо на кожен другий млинець,(тобто через один).
Готовий торт поставити у холодильник на 2-3год. для пропитання.
Смачного!!!!!!!!!!!!!!!!!!!