Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Запіканки » Бабка рисова з яблуками від Дарії Цвек
 

Бабка рисова з яблуками від Дарії Цвек

4 червня, 2012  |  Коментів (15)  |  Рубрика: Запіканки
 

Бабка рисова з яблуками від Дарії Цвек


200 г рису
100 г вершкового масла
100 г цукру
500 г яблук
0,5 ч. л. кориці

Рис промити в кількох водах, зварити на підсоленій воді з 1 ст. л. цукру і маслом. Яблука почистити , пошаткувати. У змащену жиром і посипану сухарями форму накласти шар вареного рису, шар яблук, посипати їх цукром з корицею, потім знову шар рису і ущільнити. Пекти в гарячій духовці (200 С) протягом 45 хвилин. Форму накрити фольгою, щоб рис не висох. Подавати з варенням.

Мої коментарі: Я робила подвійну порцію. Для поливання запіканки взяла морожену вишню, трошки цукру, довела до кипіння і трішки загустила крохмалем. Смачно так, що не передаш словами)))

Рецепт з книги Дарії Цвек "Солодке печиво" (1986 р)


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: LiLu (4 червня 2012 19:49)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 147
Ну якщо не передати словами , то тре пробувати smile Буду готувати!


--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
 



#2 написав: oksana d (4 червня 2012 20:13)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 302
Смакота! В мене мама таку робить.Це дійсно так смачно, що словами не передати. Дякую,що нагадали про рецептик. wink
 



#3 написав: Roksolana (5 червня 2012 07:25)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 67
Смак дитинства! Дякую що нагадали про рецепт m05004


--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
 



#4 написав: gutka (5 червня 2012 13:44)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
це класична страва, дуже смачно якщо готувати в братурі (це такий собі отвір коло кухні та печі, для смачних наваристих страв) а рис ми варимо в молоці, хоча у воді буде дієтичніше
 



#5 написав: мари4ка (5 червня 2012 18:21)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 82
Цитата: gutka
дуже смачно якщо готувати в братурі (

Отак мені колись бабуся готувала love це просто смак дитинства!!!! А в духоці не те..((
Хоча вигляд у страви просто бомбезний!!!! А з вишеньками я ше ніколи не пробувала....Скоро будуть вже і свіжі яблука і свіжі вишеньки, ото я і спробую ту запіканочку!!!
 



#6 написав: Ірця (5 червня 2012 19:35)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 64
Таке апетитне фото,аж хочеться спробувати.
 



#7 написав: Канарейка (6 червня 2012 20:45)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 144
Цитата: gutka
а рис ми варимо в молоці

Моя бабуся теж таке часто робить, але вже нема так багато яблук, а ті що є вже дорогі і не той смак fellow
 



#8 написав: svet (7 червня 2012 13:26)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 10
Скільки бачу тут гарних рецептів з фото, стільки дивуюся, як можна зробити таку фотографію, щоб неодмінно захотілося спробувати страву. Дякую за новий рецепт.
Я хоч і недавно зареєструвалася, але гостем була досить давно, і не одне фото мене спокусило, і не одну страву я приготувала.
Відверто кажучи я не розчарована.
Дякую за спільну справу, яку Ви творите - Дрімфуд love
 



#9 написав: utya (16 червня 2012 19:16)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 25
І я спробувала цю бабку.. Мені сподобалаася. Готувала за порадою з вишнями..()( якраз минулорічні запасивикористала)


СМАКОТА!!!
 



#10 написав: Natalyadiva (23 червня 2012 19:36)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 153
Рисова бабка - смак дитинства, завжди мама готує таке. Але в нас називають рисова шарлотка.
 



#11 написав: KotMarta (19 серпня 2012 18:44)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 18
У мене ця рисова бабка викликає спогади про дитинство, так її готувала моя бабця і мама . Я її дуже любила. але називали ми цю страву просто "рис з яблуками". Тепер я готую таке своїм дітям, але вони називають це блюдо "Каша яблучна". Моя свекруха готує цю кашу інакше, заливає рис молоком.....
 



#12 написав: OLESYA (16 жовтня 2012 16:25)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дійсно смакота!!! tongue
 



#13 написав: Ксенічка (19 лютого 2013 00:30)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 846
І мене в дитинстві частували такою смакотою, гарне нагадування приємних моментів!!Страва дуже гарно смакує!!Дякую Натонько!! belay
 



#14 написав: LiLu (26 вересня 2013 22:41)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 147
Дуууже смачно!!!!!!


--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
 



#15 написав: Натонька (27 вересня 2013 22:29)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
LiLu,
і красиво love


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька (Сьогодні, 10:34)
В гостях у Оксани - 3
  Пише oksana d (Учора, 18:33)
Таргани, мурашки, комарі - комашки шкідники
  Пише Тереза ()
Що в нас нині на столі - 7
  Пише ОЛЕСЯ ()
Тулумби
  Пише Chernousalyona ()
Дитячі тортики -6
  Пише Лилия ()
Сало "Ніжне"
  Пише Kisame01 ()
Олaдки під шоколaдом
  Пише Yana Van ()
Наші рожеві мрії...
  Пише наталія3105 ()
Торт "Ейфорія"
  Пише kykysja41145 ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 82
Гостей: 69
Користувачі: gapedTer, royasials
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100