Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти з фото » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Чудо на яйцях
 

Чудо на яйцях

28 квітня, 2011  |  Коментів (30)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Чудо на яйцях


Тісто 1:

5 яєць
200 г цукру
3 ст. л. крохмалю
7 ст. л. борошна
2 ч. л. порошку до печива
4 ст. л. оцту

Тісто 2 (макове):

2 яйця
1 ст. цукру
1 ст. сметани
2 ст. маку
1,5 ст. борошна
1 ч. л. соди

Тісто 1 - складається з двох частин: перша частина - 4 білки збити з 100 г цукру в пишну масу, додати порошок до печива (1 ч.л.), злегка перемішати, додати по 3 ст. л. крохмалю й борошна, наприкінці - 2 ст. л. оцту, злегка вимісити;

друга - 4 жовтки, 1 яйце, 4 ст. л. цукру збити в пишну масу, додати 1 ч. л. порошку. Перемішати, додати ще 4 ст. л. борошна, 2 ст. л. оцту, перемішати.

На лист, змащений маргарином, викласти тісто з жовтків, а зверху на нього тісто з білків. Випікати бісквіт при температурі 200-220 С

Готуємо тісто 2. Яйця і цукор збити, додати сметану, у якій розведена сода, вимісити, додати борошно, мак, знову перемішати й випікати.

З'єднати обидва коржі за допомогою крему.

Крем:

300 г вершкового масла
1 б. згущеного молока
1 апельсин

Масло збити зі згущеним молоком, наприкінці додати перемелений на м'ясорубці апельсин (попередньо відварити його у підсоленій воді 15 хвилин), перемішати. Прикрасити за своїм розсудом.

Спеціально для відвідувчів http://dreamfood.ua/

Рецепт Оксани Думач, с. Острів, Львівська обл. Надрукований у газеті "Кухня" №7 (2007 р) Дякую!



Клас
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Volo-shka (28 квітня 2011 14:40)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 40
Розріз прикольний))) Дякую за рецепт)) Зняла у мене питання, що пекти на проводи)))) розкажу що вийшло))))
 



#2 написав: Olenochka (28 квітня 2011 16:59)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 60
А який має смак апельсин відварений у солоній воді? request
А розріз дуже красивий )))))
 



#3 написав: Маруся (28 квітня 2011 17:04)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 83
Назва всі гроші!!!

А сам пляцок файно виглядає, кольорово. Заразила мене, тепер буду хотіти спекти. А хвігура??? fellow
 



#4 написав: Solka (28 квітня 2011 17:38)


Група: Модератор
Коментарів: 54
Відмінний пляцок! Легкий, пухкий, і крем зі згущеним молоком - мням-мням tongue


--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій БЛОГ улюбленої випічки - homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
 



#5 написав: Оксана4209 (28 квітня 2011 19:08)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 19
Дуже смачний пляцок! Свекруха пече його вже давненько.
 



#6 написав: Славочка (28 квітня 2011 19:35)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 91
цікаве чудо! А мак запарити-змолоти попередньо?
 



#7 написав: gutka (28 квітня 2011 20:44)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
дуже файно спекти два коржі (тісто 1) а перемазати маковим кремом
 



#8 написав: natka04 (29 квітня 2011 08:02)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 8
Пляцок суперовий! Дуже гарний в розрізі!
 



#9 написав: Ірця (29 квітня 2011 16:32)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 54
Дійсно чудо,дуже гарний в розрізі,аж самій захотілось спекти
 



#10 написав: Натонька (2 травня 2011 17:09)


Група: Адміністратор
Коментарів: 441
Olenochka, апельсиновий lol просто гіркота зникає...
Славочка, запарити і перемолоти, так..
Дякую всім за коментарі love


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#11 написав: kozadereza (14 травня 2011 20:35)


Група: Гості
Коментарів: 0
Я таку смакоту куштувала на весіллі в Тернополі! Але газдиня не хотіла поділитися рецептом!Тому велике спасибі за пляцок!!!!! wink Тепер можна здивувати такою смокотою своїх ласунів winked

Я таку смакоту куштувала на весіллі в Тернополі! Але газдиня не хотіла поділитися рецептом!Тому велике спасибі за пляцок!!!!! wink Тепер можна здивувати такою смокотою своїх ласунів winked
 



#12 написав: ТИНА (16 травня 2011 22:51)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дуже гарний розріз,дійсно чудо!цю смакоту треба терміново приготувати!велика подяка за рецепт!
 



#13 написав: ТИНА (5 червня 2011 11:49)


Група: Гості
Коментарів: 0
Спекла.Не вийшло!такого яскравого контрасту між білим та жовтим тістом нема І жовте не жовте и біле не біле,а сіре Чому? зато за крем окрема подяка, з апельсином дуже пікантно і вкусно Дуже вкусно,та не так красиво і структура тіста особливо білого в мене явно не така Укажіть на помилкі.Бажано мати надзвичайний розріз,без нього це просто бісквіт,вкусний за рахунок крему,макового коржу,та самого бісквіту,але не більш...А яйця були з оранжевими жовтками....Є і розріз ,але даже соромно виставлять, з орігінвлом він не має нічого спільного Да замість пекарьского порошку я клала соду це единий відступ від рецепту
 



#14 написав: Натонька (10 червня 2011 10:46)


Група: Адміністратор
Коментарів: 441
ТИНА,
не знаю в чому помилка.... Я все робила точно так, як написано в цьому рецепті...


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#15 написав: цвєтік (31 серпня 2011 02:37)


Група: Гості
Коментарів: 0
Натонька,скажіть буть ласка,а апельсин варити цілим,чи розрізати.
А на рахунок Тини можу сказати що залежить від яєць і в якому посуді були збиті яйці,а також чи добре були збиті.
 



#16 написав: Натонька (31 серпня 2011 17:29)


Група: Адміністратор
Коментарів: 441
цвєтік, я варила цілим smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#17 написав: marinka (8 вересня 2011 13:02)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Рецепт суперовий!!!!
 



#18 написав: olka-87-87 (6 лютого 2012 13:30)


Група: Гості
Коментарів: 0
смачно виглядає!!!
 



#19 написав: валентина (29 березня 2012 12:34)


Група: Гості
Коментарів: 0
дуже смачний!!!! winked
 



#20 написав: Rumlyanka (17 квітня 2012 14:16)


Група: Гості
Коментарів: 0
Виглядає дуже смачно tongue .Треба обов'язково спекти.
 



#21 написав: natalica (20 квітня 2012 12:17)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дуже дякую за рецепт winked , справді надзвичайно гарний і смачний пляцок (можу зазначити, що краще видно жовту частину , якщо використовувати домашні яйця). Крем супер. Лише хочу попросити вашої поради, як пропитати коржі, щоб вони були трохи мокрими (я колись читала, що їх якось змочують великою кількість сиропу)
 



#22 написав: Тюша (7 листопада 2012 17:02)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дуже смачний на вигляд пляцок. Я вже переписала рецепт, обов'язково зроблю. Дякую Натонька за рецепт!!!
 



#23 написав: Тюша (8 листопада 2012 12:00)


Група: Гості
Коментарів: 0
Вже сьогодні спробувала, надзвичайний, мммм, смачнюююючий, тільки крем у мене вийшов білий, напевно там варене сгущене молоко.
 



#24 написав: ОЛЕСЯ (20 січня 2013 22:45)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 216
Дуже смачно виглядає. winked


--------------------
 



#25 написав: Krissti (11 травня 2013 10:11)


Група: Гості
Коментарів: 0
Доброго дня! Дякую за чудовий рецепт, зараз йду пекти) але заплуталась щодо крему((
Натонька, то апельсин має кипіти 15 хв, чи потрібно його кинути на окріп і почекати 15 хвилин? Розтолкуйте, будь ласочка!
 



#26 написав: Sellin (22 листопада 2013 16:43)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
Колись пробувала його, дуже смачний пляцок winked . Скажіть буль ласка якого розміру форма і скільки хвилин , ви випікаєте коржі?
 



#27 написав: ОЛЕСЯ (16 січня 2014 02:43)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 216
Пекла цей пляцок у круглій тортівниці діаметром 25 см - вийшов високий.
Пляцок із кислинкою.


--------------------
 



#28 написав: Lelya (9 червня 2014 18:03)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Вытаю усіх дівчаток.Я- новачок!Приєднуюся до питання Крістіночки.На рахунок апельсину -не зрозуміла і я.А токож для мене залишилася неясною температура для випікання тіста №2.Буду дуже вдячна love
 



#29 написав: Натонька (14 червня 2014 21:36)


Група: Адміністратор
Коментарів: 441
Попередньо відварити його у підсоленій воді 15 хвилин От так і треба робити. Там ж не пише просто залити окропом.

А от температуру тіста не знаю, я завжди печу при температурі 180


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#30 написав: Коберська (18 червня 2014 07:27)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Радію. що знайшла цей рецепт, дууже смачний winked , вже кілька разів пекла і на ці вихідні до чоловіка в гості теж хочу його зробити.Вже трохи почала з ним експерементувати, замість макового пекла шоколадний на кипятку і клала його в середину між жовто -білим, який розрізала, також цікавий в розрізі.Крем з апельсином смачненький, до рулетів його використовую. Дякую за тортик. m05004
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Натонька
Натонька
Сьогодні в09:52:24

я щойно спробувала і воно мені додалось, так на хрестик натискала
Відповісти
Марія Митник
Марія Митник
Вчора в23:11:05

Дівчатка!Як зробити закладку з Головної. Натискаю на +. а воно не зберігається, хоч колись завжди закидалось...
Відповісти
mona liza
mona liza
Вчора в15:24:52

дівчата порадьте рецепт консервованої квасолі в томатному соусі(без помідорів ,баклажанів)
Відповісти
Натонька
Натонька
20 серпня 2014

Маруня, ні, я нікого не переводила нікуди, чесно! Можливо ви просто не заходили цілий рік на сайт? Там якось стоїть така штука, що як рік не заходиш, то потім викидує з сайту
Відповісти
Маруня
Маруня
19 серпня 2014

Доброго дня,
вітаю усіх зі святом!
Натонько, мене було переведено у статус гостя, це я порушила якісь невідомі мені правила?
Відповісти
Натонька
Натонька
18 серпня 2014

maryana0511,
фото там мікроскопічне, тому я його не пропустила. Фото має бути таке як у всіх
Відповісти
maryana0511
maryana0511
16 серпня 2014

Натонька,Я пробувала додати рецепт,як готовити рис і фото,Але чомусь не виставили його.А фото якого розміру має бути?
Відповісти
Натонька
Натонька
15 серпня 2014

maryana0511,
Додайте до того рису фото нормального розміру
Відповісти
maryana0511
maryana0511
15 серпня 2014

Хто хоче індійський морський рис.Можу поділитись.
Відповісти
ro_sa
ro_sa
15 серпня 2014

Я роблю таку заправку властиво без рецепту. Просто в банячок ріжу помідори і трохи болгарського перцю, варю поки все добре розвариться і перетираю через друшляк, щоб усунути шкірки. Тоді трохи солі до смаку, закипіло і розливаю в стерилізовані гарячі банки 0,5 л і закатую. Все
Відповісти

   
Ми в Соц.Мережах
 
Давайте дружити в соц. мережах!
Наші друзі >>
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 12
Гостей: 1
Користувачі: Liubasha, sergikanter, chajka, зіроька, ірра
Роботи: Google Bot, crawl Bot, Yahoo Bot, Yandex Bot, Google AdSense, robot Bot

Останні 20 відвідувачів на сайті: ірра, sergikanter, зіроька, galalviv, ro_sa, Liubasha, Зорянчик, tanya75, natali946, Наталочка, bkru, манюня, oljusja1981, Лорі, kristi_sk, Oksana Ivasyuk, semenyuk, Valentyna, Сакура, olyaveres

Нове на форумі
 
Всеукраїнський Євромайдан
  Пише chajka (Учора, 14:59)
Що в нас нині на столі - 7
  Пише chajka (Учора, 14:56)
Вітання для Маркіяна - сина Яруськи
  Пише idianka (Учора, 13:24)
Дитячі тортики -6
  Пише Христина) (Учора, 09:41)
Вітаєм з днем народженням Natalyi (Наталію)
  Пише Канарейка (Учора, 09:33)
Весільні торти-2.
  Пише Христина) (Учора, 09:32)
Вітання для ОЛЕСІ
  Пише Darka ()
На кухні у Лариси
  Пише Larisa ()
Торти прикрашені шоколадом
  Пише idianka ()
Для себе коханої.
  Пише gretta ()
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100