Тісто: 6 жовтків 1 скл. цукру 2 ст.л. вершково-рослинної суміші (або по 1 ст. ложці масла і маргарину вершкового) 2 ст.л. сметани 1 пакетик польського порошку до печива (30 г) 200-300 г муки (+/- залежно від муки)
Білкова пінка: 6 білків 1 скл. цукру
Наповнювач: 500 г смаженого арахісу
Крем: 0,5 л банка вареного згущеного молока 400 г масла
Глазур: 3 ст.л. молока 3 ст.л. цукру 3 ст.л. масла 3 ст.л. какао 1 ч.л. розчинної кави
Жовтки розтерти з цукром до біла, додати вершково-рослинну суміш і сметану і ще раз розтерти. Додати муку і порошок до печива, вимісити м'ягеньке тісто, яке розкласти на 3 бритванки (розмір 37х27 см). Білки збити з цукром до стоячих піків і розподітити по тісту на 3-х бритванках. Поверх білків рівномірно розподілити арахіс. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці 10-15 хв. Для крему збити масло з вареним згущеним молоком. Для глазурі змішати всі інгредієнти і на паровій бані довести до однорідної консистенції. Перекласти охолоджені коржі кремом, поверху зробити ажурну сіточку з глазурі.
Джерело: Від колеги з роботи
|