Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з овочів та грибів » Квасоля » Квасоля по-бретонськи
 

Квасоля по-бретонськи

25 жовтня, 2010  |  Коментів (10)  |  Рубрика: Страви з овочів та грибів » Квасоля
 

Квасоля по-бретонськи


2 скл. квасолі (яськи)
2 великі морквини
1 петрушка
1 середня селера
1 пора (цибуля-порей)
2 цибулини
300 г вудженої ковбаси
1, 5 ст. л. борошна
2-3 ст. л. томатного соусу (томатної пасти)
майоран, сіль, перець

Квасолю варимо до напівготовності, додаємо порізані кубиками овочі (моркву, петрушку, селеру, пору) і все варимо до готовності. Дрібно порізану цибулю смажимо на олії до золотистого кольору, додаємо до неї порізану кубиками ковбасу і разом смажимо ще 5 хвилин. Опісля додаємо борошно, добре вимішуємо і розводимо все 1 скл. перевареної води. В кінці додаємо томатний соус і все разом доводиом до кипіння. Коли маса закипить, виливаємо її до квасолі з овочами. Приправляємо сіллю, перцем та майораном. До столу страву подаємо з вареною картоплею.

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua/

Рецепт з книги "Кулінарні секрети сестри Ольги" (2009)

Дуже багато виходить! Смачно і дуже ароматно, особливо коли варяться овочі.



Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Volo-shka (25 жовтня 2010 14:35)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 40
Як смачно:) Цей рецепт якраз для мене - великого любителя квасолі:)
А що таке вуджена ковбаса? І чи можна обійтися без селери? бо боюсь у нас на базарі такого не знайду:)
 



#2 написав: sunnygirl (25 жовтня 2010 16:24)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 106
Дякую за цікавий рецепт. Мій чоловік дуже любить страви з квасолі тому цей рецепт прийдеться йому до смаку.
 



#3 написав: gutka (25 жовтня 2010 18:21)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
це моя улюблена страва, ми готуємо її і до святкового столу
 



#4 написав: Натонька (26 жовтня 2010 12:03)


Група: Адміністратор
Коментарів: 507
Цитата: Volo-shka
А що таке вуджена ковбаса?

Я брала копчену, з ринку smile То здається вуджена то саме, що копчена. Якщо я не помиляюсь, звичайно...
А без селери не знаю чи можна обійтись.. вона дає дуже чудовий аромат!


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#5 написав: Славочка (26 жовтня 2010 14:02)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 91
чудова страва з квасолі, у нас теж улюблена!
 



#6 написав: Volo-shka (27 жовтня 2010 11:15)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 40
Наталю, дякую:) Попробую знайти ще й селеру:)
 



#7 написав: Natalyadiva (27 жовтня 2010 15:50)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 154
Ой яка фасолька смачна! Але ти вмієш нагнати апетиту!"Обьеденье"
 



#8 написав: Кіра (7 вересня 2011 20:57)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 297
Смачненько...дякую!!!!! t0242
 



#9 написав: Марія Митник (29 січня 2012 15:25)


Група: Кондитер
Коментарів: 53
Чудова квасоля Я її часто готую,і завжди думками дякую сестрі Ользі.
 



#10 написав: Ксенічка (21 лютого 2013 00:22)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 848
І я люблю страви з фасолі. А ця фасолька варта гарного святкового столу.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ (Учора, 23:49)
Сирник "Асорті"
  Пише Оксанка_Б ()
Жіноча мода
  Пише KsunkaKsu ()
Універсальний подарунок
  Пише Натонька ()
Паштет з сала і м"яса (від Ірця)
  Пише Darka ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Балакуня ()
Полімерна глина
  Пише ОЛЕСЯ ()
Капкейки
  Пише Umari ()
Трошки мистецтва
  Пише Umari ()
Форми для пасок та ягнят
  Пише Umari ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 45
Гостей: 18
Користувачі: vxvwaislqc, gzgzwjxdonk, aznzvceqkvo, nzgxxdrshrn, gvnxzgqzjgw, czuvvajqctn, JakeTesque, xjwwgowcnx
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100