|
філе риби (морський окунь, хек …) 3-4 середніх морквин 3-4 шт. перець болгарський 1-2 шт. середніх цибулин 1 упаковка кетчупу яйце борошно кунжут олія соняшникова
Філе риби порізати шматочками, замаринувати. Окремо готуємо овочі. Моркву зварити до готовності, після чого почистити і порізати на довгі шматочки. Перець болгарський почистити і порізати на схожі до моркви шматки. Цибулю порізати на «пера». Найкраще брати маленькі цибулинки і різати на вісім частин. Тепер все обсмажуємо на олії: перець, тоді додаємо цибулю і моркву. Доводимо все до готовності. До овочів додаємо кетчуп. Я даю Торчин томатний, можна інший але простий, томатний, без додаткового смаку. Овочева маса виходять густою, тому я додаю трохи води і кілька хвилин тушкую все разом. Можна додати спеції за смаком. Посмажити в клярі (мука, яйце, спеції) рибу. До кляру часто додаю кунжут. Риба і овочі можуть бути і окремо і разом. Смачного!
Джерело: Це рецепт, який давно готується в нашому домі.
|
|