2 скл. квасолі (яськи)
2 великі морквини
1 петрушка
1 середня селера
1 пора (цибуля-порей)
2 цибулини
300 г вудженої ковбаси
1, 5 ст. л. борошна
2-3 ст. л. томатного соусу (томатної пасти)
майоран, сіль, перець
Квасолю варимо до напівготовності, додаємо порізані кубиками овочі (моркву, петрушку, селеру, пору) і все варимо до готовності. Дрібно порізану цибулю смажимо на олії до золотистого кольору, додаємо до неї порізану кубиками ковбасу і разом смажимо ще 5 хвилин. Опісля додаємо борошно, добре вимішуємо і розводимо все 1 скл. перевареної води. В кінці додаємо томатний соус і все разом доводиом до кипіння. Коли маса закипить, виливаємо її до квасолі з овочами. Приправляємо сіллю, перцем та майораном. До столу страву подаємо з вареною картоплею.
Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua/
Рецепт з книги "Кулінарні секрети сестри Ольги" (2009)
Дуже багато виходить! Смачно і дуже ароматно, особливо коли варяться овочі.