Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з овочів та грибів » Квасоля » Квасоля по-бретонськи
 

Квасоля по-бретонськи

25 жовтня, 2010  |  Коментів (10)  |  Рубрика: Страви з овочів та грибів » Квасоля
 

Квасоля по-бретонськи


2 скл. квасолі (яськи)
2 великі морквини
1 петрушка
1 середня селера
1 пора (цибуля-порей)
2 цибулини
300 г вудженої ковбаси
1, 5 ст. л. борошна
2-3 ст. л. томатного соусу (томатної пасти)
майоран, сіль, перець

Квасолю варимо до напівготовності, додаємо порізані кубиками овочі (моркву, петрушку, селеру, пору) і все варимо до готовності. Дрібно порізану цибулю смажимо на олії до золотистого кольору, додаємо до неї порізану кубиками ковбасу і разом смажимо ще 5 хвилин. Опісля додаємо борошно, добре вимішуємо і розводимо все 1 скл. перевареної води. В кінці додаємо томатний соус і все разом доводиом до кипіння. Коли маса закипить, виливаємо її до квасолі з овочами. Приправляємо сіллю, перцем та майораном. До столу страву подаємо з вареною картоплею.

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua/

Рецепт з книги "Кулінарні секрети сестри Ольги" (2009)

Дуже багато виходить! Смачно і дуже ароматно, особливо коли варяться овочі.



Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Volo-shka (25 жовтня 2010 14:35)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 40
Як смачно:) Цей рецепт якраз для мене - великого любителя квасолі:)
А що таке вуджена ковбаса? І чи можна обійтися без селери? бо боюсь у нас на базарі такого не знайду:)
 



#2 написав: sunnygirl (25 жовтня 2010 16:24)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 106
Дякую за цікавий рецепт. Мій чоловік дуже любить страви з квасолі тому цей рецепт прийдеться йому до смаку.
 



#3 написав: gutka (25 жовтня 2010 18:21)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
це моя улюблена страва, ми готуємо її і до святкового столу
 



#4 написав: Натонька (26 жовтня 2010 12:03)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
Цитата: Volo-shka
А що таке вуджена ковбаса?

Я брала копчену, з ринку smile То здається вуджена то саме, що копчена. Якщо я не помиляюсь, звичайно...
А без селери не знаю чи можна обійтись.. вона дає дуже чудовий аромат!


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#5 написав: Славочка (26 жовтня 2010 14:02)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 91
чудова страва з квасолі, у нас теж улюблена!
 



#6 написав: Volo-shka (27 жовтня 2010 11:15)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 40
Наталю, дякую:) Попробую знайти ще й селеру:)
 



#7 написав: Natalyadiva (27 жовтня 2010 15:50)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 153
Ой яка фасолька смачна! Але ти вмієш нагнати апетиту!"Обьеденье"
 



#8 написав: Кіра (7 вересня 2011 20:57)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
Смачненько...дякую!!!!! t0242
 



#9 написав: Марія Митник (29 січня 2012 15:25)


Група: Кондитер
Коментарів: 51
Чудова квасоля Я її часто готую,і завжди думками дякую сестрі Ользі.
 



#10 написав: Ксенічка (21 лютого 2013 00:22)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
І я люблю страви з фасолі. А ця фасолька варта гарного святкового столу.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 50
Гостей: 43
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100