картопля -2 шт куряче філе - 200 г морква - 1 шт цибуля ріпчаста - 1 шт огірок солоний - 1 шт перець болгарський - 2 шт яйце -1 шт майонез (вершки, молоко або сметана) -2 ч. л борошно - 3 ст. л часник (зубці) - 2 шт спеції
З курячого філе варимо бульйон. Картоплю ріжемо кубиками і відправляємо в бульйон. Цибулю дрібно ріжемо, моркву тремо на грубій терці, тушкуємо до напівготовності і додаємо в бульйон. Потім кладемо в бульйон солодкий перець, бажано різних кольорів. Коли овочі практично готові, натираємо огірочок і додаємо в бульйон. Варимо хвилин 10. З борошна, яйця, сметани і часнику замішуємо тісто на кльоцки. У киплячий суп чайної ложкою обережно кладемо кльоцки. Варимо 5 хвилин. Смачного!
Джерело: Рецепт із сайту www.koolinar.ru/
|