|
3 шт. філе риби (я беру хек) борошно яйце 1 перець болгарський (червоний) або 2 малі 1 велика морквина 2 цибулини 2-3 помідори 1-2 ст. л. сметани 1-2 ст. л. томатної пасти олія соняшникова сіль
Беремо філе рибини (не обов'язково хек) ріжемо, смажимо як зазвичай (в борошні та яйці) на соняшниковій олії.... Відставляємо! Ріжемо перець болгарський,та цибулю середніми кубиками (не маленькими)і тремо моркву на великій тертці. Кидаємо все на сковороду і жаримо на олії та додаємо 2-3 ст. л. води. Коли суміш готова(буде видно по кольорі) заливаємо окропом помідори (щоб зняти шкірку) знімаємо, ріжемо кубиками середнього розміру та кидаємо на сковороду (до перцю, цибулі і моркви) Смажимо 2-3 хв. Тоді додаємо сметану 1-2 ст.л. і томатну пасту,тушимо ще 5хв. Щіпку солі(за смаком тільки не багато, щоб не пересолити) Викладаємо в лоток шарами (зажарка, риба) накриваємо кришкою на 10хв. Готово,можна коштувати....СМАЧНОГО!
Джерело: Мій рецептик!
|
|